I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Stockholm - Årsta

Johanneshovsvägen 110

 • 97 kvm
 • 4
 • rum

  5 000 000 kr

  SÅLD

  Välkommen till en perfekt välplanerad bostad med en stor uteplats och med påkostade materialval!. Lägenheten erbjuder generösa ytor och väl tilltagna rum med fönster i två väderstreck, vilket skapar en härlig ljus atmosfär. Den är social genom en öppen planlösning mellan kök & vardagsrum samt genomgående och alla tre sovrum mot innergård i fil. Här bor ni perfekt med närhet till gym (i huset), förskola, matvarubutiker samt flera restauranger.

  Lägenhetens fördelar:

  • Stor möblerbar uteplats.
  • Fönster i två väderstreck.
  • Fina påkostade materialval.
  • Två stycken badrum.
  • Välplanerad planlösning.
  • Skyddad innergård.

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  5 000 000 kr SÅLD
  Adress
  Johanneshovsvägen 110
  Yta
  97 kvm
  Rum
  4 rok
  Trappor
  1
  Hiss
  Ja
  Avgift
  5 291 kr/månad (värme och vatten)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (125 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Hall
     Praktiskt hall med tre stycken garderober för förvaring samt hatthylla och skoställ. På golvet finner ni ljust klinkergolv och vita målade väggar.

    • Vardagsrum & Kök
     Gott om plats för stor möblering av soffa, soffbord samt extra fåtöljer för den som önskar. Planlösning är öppen mot kök där ni får plats med stort matbord med flera sittplatser. Flera fönster i fil skapar ett fint ljus in. Vidare mot köket, har ni gott om plats för förvaring genom underskåp och överskåp samt bra ytor för matlagning. Ovanför bänkskivan finner ni snyggt stänkskydd i kakel i olika kulörer. Den maskinella utrustningen består av helkyl, helfrys, fläkt, diskmaskin, induktionshäll och ugn. Samtliga tillvaror är tillval i rostfritt stål.

    • Sovrum
     Samtliga sovrum har parkettgolv och målade väggar samt ligger belägna mot innergård. Stora sovrummet ligger i mitten med plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och två stycken garderober med skjutbara dörrar. Här finns också utgången mot den härliga uteplatsen. De två andra sovrummen är i bra storlek med plats för säng, sängbord och tex byrå/skrivbord. Ytterligare plats för garderober finns det också.

    • Badrum
     Två stycken ordentliga badrum med marockanskt inspirerat klinkergolv och vita stora kaklade plattor med mörk fog. Badrum 1 är utrustat med badkar/dusch med tillhörande duschvägg, kommod med spegelskåp, WC, extra förvaringsskåp ovanför tvättmaskin och torktumlare. Badrum 2 är utrustat med regnbågsdusch med tillhörande duschvägg, WC, handfat.

    • Uteplats
     Härlig uteplats plats för stor loungehörna, soffbord och grill. Fin avgränsning mot innergård genom blomrabatter.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    S21001
    Adress
    Johanneshovsvägen 110
    Postnummer
    120 50
    Postort
    Stockholm
    Område
    Årsta
    Boarea
    97 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    4
    Hiss
    Ja
    Trappor
    1
    Andelstal
    0,6468
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Arlaparken
    Bildades
    2016
    Byggår
    2016
    Juridisk person
    Nej
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Arlaparken omfattar 181 bostäder fördelat på två huskroppar & 8 stycken lokaler för uthyrning. Gemensam innergård omsluter de två husen där mötesplatser och lekytor finns.

    Byggnaden

    Flerfamiljhus fördelade på två stycken huskroppar.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & mekanisk frånluftsventilation med återvinning.

    Planerade renoveringar

    Nybyggnadsår 2016, inga planerade renoveringar närmsta åren.

    Övriga utrymmen

    Föreningen har cykelförråd, barnvagnsrum, förråd, gästlägenhet och källsortering samt två stycken tvättstugor.

    TV/Internet

    Telia triple play för Tv, bredband och telefoni

    Parkering

    Föreningen disponerar över 124 parkeringsplatser samt 4 MC-platser i garaget, vilka nås via hissen. Kostnaden är 1000 kr/mån och uthyrningen sköts av Apcoa Parkering AB tel: 08-556 306 70.

    Energideklaration

    Status
    Energideklaration behövs ej
   • Kostnader
    Månadsavgift
    5 291 kr/månad (värme och vatten)
    Hushållsel
    633 kr/månad
    Hemförsäkring
    454 kr/månad
    Varmvatten
    125 kr/månad
    Obligatorisk avgift för bredband & TV
    220 kr/månad
    Summa driftskostnader
    1 432 kr/månad
    Personer i hushållet
    4
    Överlåtelseavgift
    1169 betalas av Säljare
    Pantsättningsavgift
    463 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Trots att stadsdelen ligger strax utanför innerstaden så har Årsta haft en både framträdande och kontinuerlig roll att spela i Stockholms historia. Stadsdelens historia är nämligen gammal, kanske lite som motvikt mot den yngre delen av stadens befolkning som på senare år verkligen fattat tycke för Årsta. Det ryktas om att självaste Birger Jarl, huvudstadens grundare, ägde och huserade i stadsdelen redan på 1300-talet. Så mycket ”stad” var det såklart inte fråga om i Årsta på den tiden utan likt de flesta andra delar av nuvarande Stockholm var här odlings- och åkermark det som karaktäriserade området. Årsta gård var under stora delar av medeltiden en av länets mest kända gårdsbruk och sträckte sig från Botkyrka i Söder till Södermälarstrand i norr. Under funkistiden på 1930-talet blev Årsta skådeplats för en arkitekttävling i just funktionell arkitektur och stadsplanering, där det vinnande trevåningshuset tänkt att husera flera barnfamiljer bara var 7,5 m (!) brett. Just funkis kom således att förknippas med Årsta, men idag är arkitekturen och stadsplaneringen inspirerad från flera andra skolor. Årstafältet, det i stadsopinionen så omdiskuterade, är en av flera anledningarna till att Årsta än idag är en härligt grön stadsdel med Årstaviken i norr som erbjuder både motionsstigar, strövområden och uppfriskande bad. Här finns även Årstaskogen och flertalet mindre parker! På tal om motion så är även det något som kommit att förknippas nära med Årsta. Här finns inom ett stenkast det klassiska etablissemangen Enskede rackethall och Eriksdalsbadet, men även den nya generationens racketsport Paddel finns här i stadsdelen, i regi av självaste Zlatan Ibrahimovic. Närheten till innerstaden och Södermalm gör naturligtvis att Årsta idag även har en tydlig urban karaktär med alla möjligheter som det innebär. Här finns ett lockande och överraskande utbud av caféer, restauranger och butiker. Allt ifrån den folkliga och mytomspunna kebaberian Palmyra till det lyxiga och undangömda Årsta Deli är på menyn i stadsdelen, och fler verksamheter öppnar varje vecka. Årsta är även numera ett förträffligt område att bosätta sig i om kommunikationer är viktigt. Förutom själva närheten till staden själv, så går här både pendel och tvärbana frekvent, och givetvis lokalbussar. Det innebar att man lika smidigt kan ta sig in i smeten som ut i lugnet, vilket vi på Unika Hem tycker är en av områdets största fördelar!

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!