I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Köp & Sälj
Köp & Sälj

Sälj med oss på Unika Hem

Unika Hem är ett fastighetsmäkleri sprunget ur perspektivet att det finns något unikt med alla bostäder. Vårt mål är att vara personliga och se varje försäljning ur kundens ögon.

Vi jobbar kontinuerligt för att ligga i framkant med att ha den bästa presentationen av bostäder. Vi är drivna och noggranna för att varje steg i din försäljning ska präglas av kvalitet, trygghet och transparens. Ett arbetssätt som vi vet resulterar i höga/fina försäljningspriser och nöjda kunder.

Alla hem är unika. Bakom varje klyschig, massproducerad bostadsannons gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa? Kanske är det den lite annorlunda planlösningen, kakelugnen, den trevliga grannen, det naturnära läget eller något helt annat.

Vi vill att alla som är intresserade av att köpa din bostad, förstår vad som är unikt med ditt hem.

Vi förstår vikten av att presentera det unika med bostaden genom ett noga genomtänkt bildspråk, personliga stylingar, smart annonsering och en genomgående analys av marknaden. Med hjälp av vårt arbetssätt och vår modell för att presentera bostaden garanterar vi att vi tillsammans uppnår bästa förutsättningar för att hitta rätt köpare, till rätt slutpris.

Presentation

Presentation

Varje hem är unikt. Vi hjälper er att lyfta fram er bostads unika detaljer. Kanske rör det sig om en kakelugn, en balkong i söderläge eller ett nyrenoverat badrum. Oavsett vad som är unikt med just ert hem, så vill vi lyfta fram detta.

Styling

Styling

Att framhäva och särskilja sig från andra hem är en viktig del i försäljningsprocessen. Vi samarbetar med flera stylingföretag samt genomför stylingkonsulation. Vi skräddarsyr varje försäljning anpassad efter ditt hems behov.

Bildspråk

Bildspråk

Bilderna är ofta helt avgörande för att skapa ett stort intresse för din bostad. Vi arbetar med noga utvalda fotografer som har lång erfarenhet och utmärkande skicklighet inom branschen.

Marknadsanalys

Marknadsanalys

Ska ni sälja eller köpa först? När är det rätt tid? Vid en försäljning är det flertal frågor att besvara. Vi har stor erfarenhet av att besvara dessa frågor, och vi följer noggrant och kontinuerligt utvecklingen på marknaden.

Smart annonsering

Smart annonsering

Vi arbetar med flera marknadsföringskanaler för att effektivt nå ut till köparna. Detta resulterar i fullt hus på visningen, vilket i sin tur leder till ett högre slutpris.

Mäklare

Mäklare

Vår verksamhet genomsyras av stort engagemang, kunskap och erfarenhet, något som vi stolt kan säga är anledningen till att de flesta av våra kunder är återkommande.

Välkommen till

En fastighetsmäklare verksam i Stockholmsområdet. Vi lyfter fram det unika i varje hem.

Adress
  • Fiskargatan 8
  • 116 20 Stockholm
Kontakta oss
Följ oss

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!