I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Järfälla - Järfälla/Kallhäll

Ulvsättragränd 7

 • 48 kvm
 • 2
 • rum

  1 750 000 kr

  Välplanerad hörntvåa i högt skick med uteplats på ca 20 kvm!

  En sommardröm! Välkomna till denna nyproducerade hörnlägenhet från 2017 med stor uteplats på ca 20 kvm. Hörnläget i fastigheten och den öppna planlösningen gör lägenheten mycket ljus och trivsam. Den rejält stora uteplatsen med utsikt mot de grönskande omgivningarna blir även som ett extra rum på sommarhalvåret.

  Planlösningen är svårslagen med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har vita skåp och luckor samt mer eller mindre all utrustning som kan önskas. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat samt får ett härligt ljus tack vare fönster i två väderstreck. Sovrummet är rymligt och här får ni plats med en stor säng. Det snygga badrummet har gott om yta och bl.a. egen tvättmaskin samt torktumlare. Hallen i sin tur är funktionellt utformad och binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar. Här finns plats för att både hänga av ytterkläder och i det anslutande förrådet erbjuds massvis av förvaring.

  I närområdet finner vi förskolor, skolor, lekplatser, idrottsplatser, parker, restauranger och Kallhälls 4-H gård. Kort promenadavstånd till Ulvsättra livs och endast ca 10 minuters promenad till Kallhäll centrum där även Kallhälls pendeltågsstation ligger. Det går också bussar i området.

  Pris
  1 750 000 kr Utgångspris
  Adress
  Ulvsättragränd 7
  Yta
  48 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  NB av 6
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 609 kr/månad
  Ansvarig Mäklare
  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  5 i betyg (83 röster)
  hittamaklare.se
  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  Med mer än 14 år som mäklare levererar Daniel Broné energi, kunskap, trygghet och alltid högsta möjliga slutpris!

  Genom att bemöta alla med energi, vara påläst och hålla en hög kvalité på allt genom hela säljprocessen får han snabbt köparnas förtroende och levererar problemfria affärer för samtliga inblandade parter. Detta leder bland annat till att han når ett höga slutpriser på sina bostadsförsäljningar. Daniel är även utbildad fastighetsförvaltare och bidrar med en hög nivå av teknisk kunskap.

  Under sina år som mäklare (sedan 2007) har han varit med om både upp- och nedgångar i bostadsmarknaden vilket tydligt bevisar att han kan sälja lägenheter i vilken marknad som helst. 

  Gör som över 1 000 st andra redan har gjort - kontakta honom för en kostnadsfri värdering av er bostad. Tillsammans kan detta bli ert livs bästa affär!

   • Rumsbeskrivning

    Hall

    Funktionell hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar och erbjuder plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen ligger även lägenhetens stora förråd/klädkammare.

    Badrum

    Snyggt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, toalett, handfat, spegelskåp och dusch.

    Sovrum

    Rymligt sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här ryms utan problem en stor säng och det finns även en garderob. Dubbla dörrar till rummet.

    Vardagsrum

    Stort vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Mycket ljust rum med fönster i två väderstreck och öppen planlösning mot köket. Via vardagsrummet nås den stora och trälagda uteplatsen.

    Kök

    Modernt kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Vita skåp och luckor samt grå bänkskiva med vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med diskho, köksblandare, fläkt, induktionshäll, ugn, diskmaskin, mikro och kyl/frys.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    4-1001
    Lgh.nmr. LM
    1001
    Adress
    Ulvsättragränd 7
    Postnummer
    176 77
    Postort
    Järfälla
    Område
    Järfälla/Kallhäll
    Boarea
    48 kvm
    Boarea enligt
    enligt föreningens ekonomiska förvaltare.
    Antal rum
    2
    Antal sovrum
    1
    Hiss
    Ja
    Trappor
    NB av 6
    Andelstal
    0,49510%
    Andelstal avgift
    0,0049
    Andel av BRF nettoskuldsättning
    683 996 kr
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Kallhällsparken 1
    Bildades
    2018
    Byggår
    2017
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Kallhällsparken 1 är belägen i närhet av centrala Kallhäll. Här bor du perfekt med kort promenad till Kallhälls centrum som erbjuder bra service och shopping samt Mälarbanans pendeltågstation som enkelt tar dig till Stockholm City på 20 minuter. Föreningen är fint belägen intill en sjö med vacker natur runt knuten. Byggbolaget Veidekke har inspirerats av närliggande parkmiljö och byggnadernas tak har därför sedumtak med växtnät på fasaderna. Husen är Svanenmärkta vilket innebär att husen uppfyller marknadens tuffaste miljö- och klimatkrav. Ett modernt boende med hög kvalitét i hus som smälter samman med vacker parkmiljö.

    Totalt finns 149 st bostäder i föreningen fördelade på 145 lägenheter samt 4 st bostadsrättsradhus. Det finns även 1 lokal (LSS-boende) om 492 kvm.

    Lägenhetsfördelning:
    1 RoK 1 st
    1,5 RoK 29 st
    2 RoK 58 st
    3,5 RoK 28 st
    4 RoK 29 st
    6 Rok 4 st

    Total boarea 9494,5 kvm.
    Total lokalarea 492 kvm.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme. Radiatorer med vattenburen värme. Mekanisk till- och frånluft.

    Planerade renoveringar

    I dagsläget finns det inga renoveringar inplanerade.

    Övriga utrymmen

    Gemensamt cykelförråd med tak finns på gården.
    Barnvagns- och rullatorsrum finns i entréerna.
    Miljöstationer i två separata hus finns även på gården.
    I en separat del av huset finns ett LSS-boende. Detta är en kommunal verksamhet som kommer ge stöd åt funktionshindrade. Boendet består av 4 st lägenheter belägen i markplanet.

    TV/Internet

    Fiberanslutning finns för TV och bredband via Telia.
    Obligatoriskt tillägg på 179 kr/mån tillkommer på månadsavgiften för kabel-tv basutbud och bredband 100/100 mbit/s.

    Parkering

    Föreningen har 105 st parkeringsplatser för uthyrning till föreningens medlemmar. Kostnad 300 kr/mån. Kölista tillämpas.

    Energideklaration

    Utfördes
    Torsdag 8 apr 2021
    Energiprestanda
    95 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
    Energiklass
    C
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 609 kr/månad
    Beskrivning mån.avg.

    I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg på 179 kr/mån tillkommer för basutbud kabel-tv och bredband via Telia. Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av el och varmvatten.

    Avgiftsändringar

    Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar.

    Hushållsel
    420 kr/månad
    Hemförsäkring
    200 kr/månad
    Summa driftskostnader
    620 kr/månad
    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1433 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    573 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!