I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Gustavsberg - Värmdö

Stig Lindbergs gata 10

 • 71 kvm
 • 3
 • rum

  2 850 000 kr

  SÅLD!

  Välkommen till denna stilrena 3:a högt upp med en mysig balkong och välplanerad planlösning på en lugn och mysig adress i Gustavsbergs hamn. Här bor ni med 2 rymliga sovrum och fint stort kök med god förvaring samt bra matlagningsyta. Ett stenkast bort finner ni Gustavsbergs hamn där ni hittar restauranger, caféer, matbutik och kommunikationer till Slussen på endast 20 min. Varmt välkommen på visning!

  Bostadens unika läge:

  • Härlig balkong som vetter mot sydöst & sydväst riktning-eftermiddagssol
  • Fönster i 3 väderstreck-bidrar till en väldigt ljus bostad
  • Högt upp belägen på våning 2

  Bostadens fördelar:

  • Nybyggt från 2016 med bevarade fina ytskikt.
  • Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum
  • Två rymliga sovrum med god förvaring
  • Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt avställningsskiva över

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  2 850 000 kr SÅLD
  Adress
  Stig Lindbergs gata 10
  Yta
  71 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  2
  Hiss
  Ja
  Avgift
  4 036 kr/månad (värme och vatten)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (134 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning

    Bostaden disponeras enligt följande:

    • Hall
     Hall med parkettgolv och vita målade väggar. Plats för skoställ och hatthylla.

    • Vardagsrum & Kök Härligt vardagsrum med plats för stor soffa med soffbord samt med TV-möbel. Halvt öppen planlösning till köket skapar en fin atmosfär i lägenheten. Här får ni också plats med ett stort matbord för flera personer. Kökets maskinella utrustning består av ugn, induktionshäll, hel kyl, hel frys, fläkt och diskmaskin.

    • Sovrum
     Två stycken sovrum. Det större sovrummet har plats för en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord. Två stycken garderober finns för förvaring och finns ytterligare plats för fler för den som önskar. Det andra sovrummet har plats för säng med sängbord och tex byrå eller fåtölj för den som vill. Stor klädkammare finns för extra förvaring.

    • Badrum
     Stort helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, handukshållare, spegel, tvättmaskin och torktumlare.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    00436
    Adress
    Stig Lindbergs gata 10
    Postnummer
    134 50
    Postort
    Gustavsberg
    Område
    Värmdö
    Boarea
    71 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    2
    Andelstal
    0,0117180
    Andelstal insats
    1,16685%
    Andelstal avgift
    1,17179%
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Bostadsrättsföreningen Dreja Porslinsfabriken
    Bildades
    2016
    Byggår
    2016
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Dreja Porslinsfabriken består av tre byggnader. Tillsammans rymmer byggnaderna 100 lägenheter och 1 lokal. Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC. Mer om föreningen på www.brfdreja.se

    Byggnaden

    Flerbostadshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el).

    Renoveringar

    • 2-årsbesiktningen är utförd och eventuella korrigeringar av sprickor i färg m.m. är åtgärdat.

    Övriga utrymmen

    I föreningen finns det cykel- och barnvagns- rullstolsförråd. Det finns också en lokal som föreningen hyr ut samt en stor grönskande innergård med lekytor, grillplats och en mysig pergola. Till lägenheten ingår det ett förråd.

    TV/Internet

    TV, bredband och telefoni är gruppanslutet för fastigheten (Basutbud)via ComHem.

    Parkering

    Parkeringsplats i Porslinsgaraget kostar 918 kr/mån. Separat kö. Garaget sköts av entreprenören Corepark. För att ställa dig i kö för att få en garageplats, kontakta Corepark Kundtjänst. Telefon: 08-6500215 Mail: info@corepark.se
    Hemsida: https://www.corepark.se/

    Energideklaration

    Utfördes
    Måndag 21 maj 2018
    Energiprestanda
    78 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 036 kr/månad (värme och vatten)
    Hushållsel
    200 kr/månad
    Hemförsäkring
    250 kr/månad
    Obligatorisk tillägg för bredband
    87 kr/månad
    Summa driftskostnader
    537 kr/månad
    Personer i hushållet
    4
    Överlåtelseavgift
    1162,5 betalas av Säljare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!