I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Stockholm - Kungsholmen

Sankt Göransgatan 163, 5tr

 • 99 kvm
 • 4
 • rum

  8 195 000 kr

  Exklusiv nyproducerad 4:a på våning 5 med stor balkong!

  Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Kungsholmen! Vi är stolta att presentera en exklusiv nyproducerad lägenhet med 4 rum och kök i Brf Fabrique 46, belägen på våning 5 och med en fantastisk östlig balkong.

  Denna lägenhet utstrålar modern elegans och har en genomtänkt planlösning som skapar en härlig atmosfär. Det generösa vardagsrummet och köket smälter samman i en öppen design, perfekt för sociala sammankomster och familjeliv. Här finns gott om plats för både vardag och fest.

  De tre sovrummen erbjuder flexibilitet och utrymme för att skapa ditt eget personliga uttryck. Lägg till det extra förrådet i lägenheten för enkel förvaring av dina ägodelar och en mer organiserad vardag.

  En av höjdpunkterna är den östliga balkongen, perfekt för att avnjuta din morgonkaffe med en fantastisk utsikt över staden. Här kan du njuta av soluppgången och känna den energigivande atmosfären varje dag.

  Brf Fabrique 46 är en eftertraktad bostadsrättsförening som erbjuder förstklassiga faciliteter och en trivsam gemenskap. Med närhet till grönområden, shopping, restauranger och kommunikation är detta det ultimata boendet för den moderna stadsbon.

  Missa inte chansen att bli ägare till denna unika bostad på Kungsholmen. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv den lyxiga livsstilen som väntar dig i ditt nya hem!

  Pris
  8 195 000 kr /SÅLD
  Adress
  Sankt Göransgatan 163, 5tr
  Yta
  99 kvm
  Rum
  4 rok
  Trappor
  5 av 8
  Hiss
  Ja
  Avgift
  5 644 kr/månad
  Ansvarig Mäklare
  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  5 i betyg (87 röster)
  hittamaklare.se
  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  Med mer än 14 år som mäklare levererar Daniel Broné energi, kunskap, trygghet och alltid högsta möjliga slutpris!

  Genom att bemöta alla med energi, vara påläst och hålla en hög kvalité på allt genom hela säljprocessen får han snabbt köparnas förtroende och levererar problemfria affärer för samtliga inblandade parter. Detta leder bland annat till att han når ett höga slutpriser på sina bostadsförsäljningar. Daniel är även utbildad fastighetsförvaltare och bidrar med en hög nivå av teknisk kunskap.

  Under sina år som mäklare (sedan 2007) har han varit med om både upp- och nedgångar i bostadsmarknaden vilket tydligt bevisar att han kan sälja lägenheter i vilken marknad som helst. 

  Gör som över 1 000 st andra redan har gjort - kontakta honom för en kostnadsfri värdering av er bostad. Tillsammans kan detta bli ert livs bästa affär!

   • Rumsbeskrivning

    Hall

    Hall med klinkergolv och målade väggar. Plats finns för avhängning av ytterkläder. Den inre hallen som ligger längre in i lägenheten erbjuder massvis av förvaringslösningar.

    Wc

    Praktisk wc med klinkergolv och målade väggar. Utrustat med handfat, spegel och toalettstol.

    Kök

    Modernt kök med parkettgolv och målade väggar. Mycket gott om förvaring i de ljusa köksskåpen med en smakfull färgton och bra med arbetsytor. Den öppna planlösningen tillåter en stor matplats för minst 6-8 personer. Köket är utrustat med ugn, spisfläkt, induktionshäll, diskmaskin, diskho, köksblandare och separat kyl samt frys.

    Vardagsrum

    Stort vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Öppen planlösning mot köket och utgång till den härliga balkongen. Lättmöblerat rum med tydliga ytor för allt möblemang.

    Balkong

    Härlig balkong i östlig riktning med högt läge och fri utsikt över området. Här får ni med enkelhet plats med både bord och stolar samt ytterligare möblemang om ni så önskar.

    Sovrum 1

    Lägenhetens största sovrum med parkettgolv och målade väggar. Läge mot föreningens innergård och har en angränsande klädkammare.

    Sovrum 2

    Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Utrustat med garderob.

    Sovrum 3

    Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Utrustat med garderob.

    Badrum/Tvätt

    Lyxigt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med kommod, spegel, toalettstol och dusch med duschdörrar. Här finns även egen tvättmaskin och torktumlare med vikbord samt förvaringsskåp ovanför.

    Övrigt

    Förrådet finns i lägenheten. I förrådet står det idag garderob som inte ingår i köpet.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    31502
    Adress
    Sankt Göransgatan 163, 5tr
    Postnummer
    112 17
    Postort
    Stockholm
    Område
    Kungsholmen
    Boarea
    99 kvm
    Boarea enligt
    föreningens ekonomiska förvaltare.
    Antal rum
    4
    Antal sovrum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    5 av 8
    Andelstal insats
    1,11440%
    Andelstal avgift
    1,12266%
    Andel av BRF nettoskuldsättning
    1 194 636 kr
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Fabrique 46
    Bildades
    2021
    Byggår
    2024
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Föreningen består av 138 st bostadsrättslägenheter belägna i ett flerbostadshus med 4 st trappuppgångar. Det finns även 3 st lokaler. Bostadsarea 7393 kvm.

    Föreningens adresser är: Warfvinges väg 34A, B och 36A, B 112 51 Stockholm.
    Sankt Göransgatan 159, 161, 163, 165, 167 112 17 Stockholm.

    Byggnaden

    Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd, miljörum och gemensam gård med planteringsyta.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och FTX-ventilation.

    Renoveringar

    Fastigheten är nyproducerad och därför har inga renoveringar ännu utförts på fastigheten.

    Planerade renoveringar

    Fastigheten är nyproducerad och därmed finns ännu inget renoveringsbehov.

    Övriga utrymmen

    Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, miljörum och gemensam gård med planteringsyta.

    TV/Internet

    Flerfunktionsnät för bredband, telefon och TV med fiberledning till respektive lägenhet. Avtal tecknat med Telia med bredband 1000/1000 mbit samt "TV-lagom". Ingår i avgiften.

    Parkering

    4 st HKP-platser i garage varav 3 st hyrs ut till medlemmar. Bostadsrättsföreningens medlemmar har även tillgång att hyra minst 38 st p-platser i separat närliggande garage, enligt avtal med Stockholms Stad Parkerings AB. Garagen där platserna ligger heter Strandbergsdäcket och Strandbergsgaraget. Gå in på www.stockholmparkering.se för mer information eller ring på 08-772 96 00

    Boendeparkering gäller i området.

    Energideklaration

    Status
    Energideklaration ej utförd

    Kommentar

    Byggnaden är under uppförande, energideklaration är därför ännu inte utförd.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    5 644 kr/månad
    Beskrivning mån.avg.

    I avgiften ingår värme, kallvatten och TV/Bredband. Individuell mätning och debitering sker för varmvatten och hushållsel.

    Avgiftsändringar

    I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.

    Hushållsel
    600 kr/månad
    Hemförsäkring
    330 kr/månad
    Varmvatten
    281 kr/månad
    Summa driftskostnader
    1 211 kr/månad

    Driftskostnaderna är estimerade och stod i objektsbeskrivningen från när säljaren köpte bostaden. Avvikelser kan därför förekomma.

    Personer i hushållet
    4
    Överlåtelseavgift
    1433 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    573 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!