I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Kungsängen - Kungsängen

Kokillbacken 8, 4tr

 • 82.5 kvm
 • 3
 • rum

  2 795 000 kr

  Mälarvy och dubbla balkonger!

  ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING

  Nu finns det en chans för er att bli ägare till en fantastiskt fin 3:a i Brf Kungsvyn. Lägenheten har en svårslagen planlösning samt två stora balkonger och båda går att möblera helt efter eget tycke. Den ena balkongen har en vacker utsikt ner mot Mälarens glimrande vatten och det andra har förmiddagssol vilket gör den perfekt för härliga sommarfrukostar.

  Interiört finns det två sovrum i bra storlek, ett snyggt kök i anslutning till det lättmöblerade vardagsrummet, badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst-wc i hallen. Som om inte detta vore nog finns det också fönster i tre olika väderstreck vilket gör lägenheten otroligt ljus och hemtrevlig. Lägenheten erbjuder även rikligt med olika förvaringslösningar samt att det finns ett förråd i fastighetens entréplan.

  Läget kan inte bli bättre med Kungsängens centrum precis runt hörnet. Här finns bl.a. restauranger, caféer, butiker, Systembolaget och matbutiker etc. Härifrån går det även både bussar och pendeltåg som bl.a. tar er in till centrala Stockholm.

  Varmt välkomna på visning!

  Pris
  2 795 000 kr Accepterat pris
  Adress
  Kokillbacken 8, 4tr
  Yta
  82.5 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  4
  Hiss
  Ja
  Avgift
  5 836 kr/månad
  Ansvarig Mäklare
  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  5 i betyg (77 röster)
  hittamaklare.se
  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  Med mer än 14 år som mäklare levererar Daniel Broné energi, kunskap, trygghet och alltid högsta möjliga slutpris!

  Genom att bemöta alla med energi, vara påläst och hålla en hög kvalité på allt genom hela säljprocessen får han snabbt köparnas förtroende och levererar problemfria affärer för samtliga inblandade parter. Detta leder bland annat till att han når ett höga slutpriser på sina bostadsförsäljningar. Daniel är även utbildad fastighetsförvaltare och bidrar med en hög nivå av teknisk kunskap.

  Under sina år som mäklare (sedan 2007) har han varit med om både upp- och nedgångar i bostadsmarknaden vilket tydligt bevisar att han kan sälja lägenheter i vilken marknad som helst. 

  Gör som över 1 000 st andra redan har gjort - kontakta honom för en kostnadsfri värdering av er bostad. Tillsammans kan detta bli ert livs bästa affär!

   • Rumsbeskrivning

    Hall

    Funktionell hall med klinker- och parkettgolv. Hallen binder smidigt samman lägenheten och erbjuder gott om förvaring och möjligheter att hänga av ytterkläder. Via hallen nås en gäst-wc.

    Gäst-wc

    Gäst-wc med klinkergolv, kaklade väggar, toalettstol, handfat och spegelskåp.

    Sovrum 1

    Stort sovrum med parkettgolv och målade väggar. Här finns plats för en dubbelsäng och ytterligare möblemang om så önskas. Gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Vacker utsikt ner mot Mälaren.

    Kök

    Modernt kök med parkettgolv och målade väggar. Rejäl matplats för minst 6 personer. Vita skåp och luckor samt bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, mikro och ugn. Genom köket nås även en av lägenhetens härliga balkonger med vy ner mot Mälarens vatten.

    Badrum

    Rymligt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med golvvärme, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, vikbord, toalettstol och dusch med två vikbara duschdörrar.

    Sovrum 2

    Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Ljust rum med fönster i två väderstreck. Går att möblera med både säng och t.ex. en arbetsstation.

    Vardagsrum

    Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Här får ni utan problem plats med både soffgrupp, soffbord och mediamöbel. I den andra änden av rummet går det att få plats med ett matsalsbord eller t.ex. en läshörna om det skulle locka mer. Via vardagrsummet nås den stora inglasade balkongen.

    Inglasad balkong

    Inglasad balkong med mycket gott om yta. Här får ni utan problem plats med både bord, stolar, grill och ytterligare möblemang.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    67
    Lgh.nmr. LM
    1401
    Adress
    Kokillbacken 8, 4tr
    Postnummer
    196 30
    Postort
    Kungsängen
    Område
    Kungsängen
    Boarea
    82.5 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare.
    Antal rum
    3
    Antal sovrum
    2
    Hiss
    Ja
    Trappor
    4
    Andelstal
    1,5797%
    Andelstal avgift
    0,015797
    Andel av BRF nettoskuldsättning
    1 039 310 kr
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    HSB Brf Kungsvyn i Upplands-Bro
    Bildades
    2016
    Byggår
    2020
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Kungsvyn består av totalt 76 st bostadsrätter med en totalyta på 5 231 kvm. Inga lokaler finns i föreningen.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och FTX-ventilation (mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning).

    Renoveringar

    Föreningens fastighet är byggd 2020 så inga renoveringar är nyligen utförda.

    Planerade renoveringar

    Föreningens fastighet är byggd 2020 så inga kommande renoveringar finns i dagsläget.

    Övriga utrymmen

    Föreningen har en gemensam föreningslokal med pentry och wc som kan användas som styrelserum och för övernattning, garage, barnvagns- och cykelrum, grovtvättstuga och ett miljörum för källsortering.

    TV/Internet

    Telenor TV paket bas, bredband via fiber 250 Mb/s Bredband och TV levereras via Telenor.

    Parkering

    I bottenplan, under de två husen som vetter mot vattnet, finns ett garage (29 platser) och det finns även några markparkeringsplatser (7 platser) mellan gårdarna.

    P-plats utomhus (med värmare) kostar 473 kr/mån, garageplats 1050 kr/mån, garageplats med laddstolpe 1576 kr/mån (allt inkl moms). För närvarande råder kö till platserna.

    Corepark handlägger och förvaltar garaget. Vid frågor kontakta Corepark kundservice på tel nr 08-650 02 15.

    Energideklaration

    Utfördes
    Torsdag 5 nov 2020
    Energiprestanda
    61 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
    Energiklass
    B
   • Kostnader
    Månadsavgift
    5 836 kr/månad
    Beskrivning mån.avg.

    I avgiften ingår värme och kallvatten. Individuell mätning sker för varmvatten och elförbrukning. Obligatorisk tillägg för bredband 250 mbit/s och TV via Telenor tillkommer om 214 kr/mån.

    Avgiftsändringar

    Föreningen höjde avgifterna med 10% vid årsskiftet.

    Hushållsel
    300 kr/månad
    Hemförsäkring
    225 kr/månad
    Varmvatten
    65 kr/månad
    Summa driftskostnader
    590 kr/månad
    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    2006 betalas av Säljare
    Pantsättningsavgift
    860 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    Vi på Unika Hem använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid tillträdet. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Unika Hem vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!