I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Stockholm - Hornsbergs strand - Kungsholmen

Kellgrensgatan 10

 • 53.5 kvm
 • 2
 • rum

  4 800 000 kr

  Balkong med kvällssol och milsvid utsikt!

  Vissa bostäder är väl värda att vänta på! En sådan bostad är denna på Kellgrensgatan 10 på 11:e våningen. Här erbjuds du en fantastisk lägenhet med milsvid utsikt och balkong med kvällssol! Solen skiner på balkongen från eftermiddag för att sedan erbjuda dig en vacker solnedgång. Denna moderna 2:a med toppenläge erbjuder ett lyxigt & bekvämt boende av högsta klass! Du får ett tidlöst HTH-kök som är placerat med god uppsyn över både vardagsrum och matplats. Köket har fina materialval som bänkskiva och stänkskydd i svart granit, tilltagna arbetsytor - perfekt för matlagning i goda vänners lag. På golvet ligger vackra vitlaserade ekgolv och väggarna går i ljusa toner. Stor balkong med vackra mässingsräcken, access från både vardagsrum och sovrum. Balkongen blir som ett extra rum om somrarna och tack vare att både gasol- och elgrill får användas är middagar på balkongen givet!

  • 2 min till närmsta T-bana Stadshagen som sedan tar dig vidare till city på 5 minuter.
  • Garage (ingen kö) finns i huset - direkt access med hiss!
  • Stabil Brf med 3 stora lokaler som inbringar intäkter till föreningen.
  Pris
  4 800 000 kr Utgångspris
  Adress
  Kellgrensgatan 10
  Yta
  53.5 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  11 av 14
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 473 kr/månad
  Budgivning
  4 850 000 kr(Högsta bud)
  Visa budhistorik
  # Datum Bud
  1 11 aug 4 850 000 kr
  1 11 aug 4 800 000 kr
  1 10 aug 4 700 000 kr
  Ansvarig Mäklare
  Pamela Aguilar

  Pamela Aguilar

  Fastighetsmäklare

  5 i betyg (127 röster)
  hittamaklare.se
  Pamela Aguilar

  Pamela Aguilar

  Fastighetsmäklare

  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  5 i betyg (77 röster)
  hittamaklare.se
  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  Med mer än 14 år som mäklare levererar Daniel Broné energi, kunskap, trygghet och alltid högsta möjliga slutpris!

  Genom att bemöta alla med energi, vara påläst och hålla en hög kvalité på allt genom hela säljprocessen får han snabbt köparnas förtroende och levererar problemfria affärer för samtliga inblandade parter. Detta leder bland annat till att han når ett höga slutpriser på sina bostadsförsäljningar. Daniel är även utbildad fastighetsförvaltare och bidrar med en hög nivå av teknisk kunskap.

  Under sina år som mäklare (sedan 2007) har han varit med om både upp- och nedgångar i bostadsmarknaden vilket tydligt bevisar att han kan sälja lägenheter i vilken marknad som helst. 

  Gör som över 1 000 st andra redan har gjort - kontakta honom för en kostnadsfri värdering av er bostad. Tillsammans kan detta bli ert livs bästa affär!

   • Rumsbeskrivning

    HALL

    Ordentlig hall med säkerhetsdörr och plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaring i 2 garderober och 1 städskåp. Från hallen når du badrum, kök och vardagsrum.

    BADRUM

    Stilrent och elegant badrum med grå klinkers på väggar och golv. Duschhörna, wc, handfat med svart kommod och spegel ovan samt spotlights i taket. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens samt arbetsbänk och svart väggskåp ovan. Komfortvärme.

    KÖK

    Snyggt och tidlöst HTH-kök med vita skåpsluckor, bänkskiva + stänkskydd i granit, integrerad diskmaskin, induktionshäll, kombiugn med micro, köksfläkt samt integrerad K/F. Samtliga vitvaror från Siemens. Bostadens sociala kök inspirerar till matlagning och middagar med vänner!

    VARDAGSRUM

    Ljust och luftigt med lättmöblerade ytor och utgång till balkongen. Plats för soffgrupp, tv och soffbord samt gott om matplats för större middagssällskap.

    SOVRUM

    Rogivande sovrum med fönster mot innergården. Här finns plats för dubbelsäng och passande inredning samt ingång till en rymlig klädkammare/ förråd. Utgång till balkong.

    BALKONG

    Stor balkong med plats för bord och stolar samt blommor och plantering. Här erbjuds du sol från tidig eftermiddag fram till solnedgång. På golvet ligger trätrall. Balkongen är av prefabricerad betong med räcken i mässingsplåt med glasdetaljer. Ingång från både sovrum och vardagsrum.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    78111-01-01-1114
    Lgh.nmr. LM
    1114
    Adress
    Kellgrensgatan 10
    Postnummer
    112 51
    Postort
    Stockholm
    Område
    Hornsbergs strand - Kungsholmen
    Boarea
    53.5 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
    Antal rum
    2
    Antal sovrum
    1
    Hiss
    Ja
    Trappor
    11 av 14
    Andelstal
    0.424
   • Föreningen
    Namn
    Brf Gladan
    Byggår
    2015
    Markägare
    Marken är tomträtt

    Allmän information

    Brf Gladan är en äkta bostadsrättsförening och är Sveriges största passivhus dvs, husen klarar energikraven för klassificeringen. Föreningen består av 187 lägenheter fördelade på Kellgrensgatan 10 och Warfvinges väg 18 och 3 lokaler (varav en förskola). Husen ligger på en kulle så dess två torn ligger högt upp och syns från långa håll.

    Ett modernt uppvärmningssystem gör att lägenheten slipper element, vilket gör det enklare att möblera. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Värme upp till 21 grader ingår, extra värme debiteras separat. Varje lägenhet förses med mätning av varmvatten och debiteras separat. Individuell mätning av elförbrukning. Med en app kan du enkelt följa dina energikostnader och även reglera din värme inomhus på ett smidigt sätt.

    Endast el- eller gasolgrill är godkänd att använda på balkonger och terasser.

    Juridisk person godkänns inte. Föreningen godkänner delat ägande med minsta ägarandel på 10 %. En överlåtelseavgift tas ut om f.n. 1208 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om f.n 483 kr/pant. Föreningen har länge haft ett starkt kassaflöde och en tillräcklig kassa. Föreningen har även i omgångar amorterat extra på lånen. Fastighetsägarna sköter föreningens förvaltning.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme. FTX.

    Planerade renoveringar

    Fastigheten är i gott skick och inga större renoveringar planeras för tillfället.

    Övriga utrymmen

    Cykelrum, barnvagns - och miljörum finns i huset. En gemensam nedre gård och en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen finns för medlemmarnas förfogande. Förråd i olika storlekar finns att hyra. Kostnad från 350 kr- 500 kr/ mån.

    TV/Internet

    Bredband (100/100) via Bahnhof och TV via Sappa. Nätverksuttag finns i samtliga rum. Ingår i månadsavgiften.

    Parkering

    167 st garageplatser i källarplan. Kostnad: 1 550 kr/mån. Lediga plaster finns f.n, avstämt 2022-04-26.

    Energideklaration

    Utfördes
    Onsdag 5 jun 2019
    Energiprestanda
    71 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
    Energiklass
    C
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 473 kr/månad
    Beskrivning mån.avg.

    I avgiften ingår värme, kallvatten och TV och bredband (100Mbit).

    Avgiftsändringar

    Inga planerade avgiftsändringar för 2022, avstämt 2022-04-06.

    Hushållsel
    220 kr/månad
    Hemförsäkring
    220 kr/månad
    Varmvatten
    100 kr/månad
    Summa driftskostnader
    540 kr/månad
    Personer i hushållet
    1

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Underbart läge på Kungsholmen med närhet till innerstadens puls med krogar, affärer, restaurangbesök samt spontana träningspass i parkmiljö. Samtidigt har du lika nära till skolor, förskolor, kommunikationer och sjukvård. Dessutom har du nära till strandpromenaden med allt vad det innebär av restauranger, krogar och bad vid Kristinebergsklipporna. Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

    Kommunikationer

    Tack vare det geografiska läget med T-bana på gångavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har du stora tidsvinster vart du än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildsplan.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!