I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Sundbyberg - Centrala Sundbyberg

Kanalstigen 36, 3tr

 • 46 kvm
 • 2
 • rum

  2 780 000 kr

  SÅLD!

  Fantastisk lägenhet med vindskaraktär, en modern 2:a högst upp i huset med snedtak, bra ljusinsläpp och högt till tak, 4,20 meter till nock. Bo utan insyn och i ett hem med öppen planlösning och utsikt över ett kuperat och grönskande skogsparti. Lägenheten är smart planerad, har fransk balkong, sovrum med plats för större säng samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Gott om förvaring och ett eget skafferi!

  Utanför dörren finns närhet till såväl kommunikationer, natur, vatten och Sundbybergs serviceutbud. Stabil förening med p-platser samt bredband som ingår i avgiften.

  Lägenhetens fördelar:

  • Högst upp i huset: Insynsskyddat, ostört och ljust söderläge
  • Inflyttningsklart med fina ytskikt och möjlighet till snabbt tillträde
  • Ett hem med stor karaktär, snedtak och 4,20 meter till nock
  • Väldisponerad och social planlösning med mycket bra förvaring i kattvind
  • Stor hiss, diskmaskin, tvättmaskin och p-plats, ett bekvämt boende
  • Möjligt att bygga loft (offert finns för 2x4,5 meter över vardagsrumsfönster)
  • 5 minuter till tunnelbanan och 14 minuter till centralen
  • Stabil förening
  Pris
  2 780 000 kr /SÅLD
  Adress
  Kanalstigen 36, 3tr
  Yta
  46 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  3 av 3
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 429 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (99 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Rumsbeskrivning

    Lägenheten disponeras med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, intill allrummet ligger ett sovrum. Bakom köket inryms en kattvind med skafferi och extra förvaring. Hallen är rymlig, har en ingång till badrum och plats för avhängning för vardagens kläder eller om önskat en garderobsvägg med 60 cm djupa garderober.

    Samtliga ytskikt är fräscha och väggar, tak och snickerier är målade. Köket har förvaring i skåp med vita köksluckor och mässingsknoppar. Svart bänkskiva i stenkomposit med infälld diskho mot en fint vitkaklad vägg ger köket en stilren känsla. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, köksfläkt, ugn, kyl/frys samt diskmaskin - ett perfekt kök med stora ytor inklusive en matplats.

    Från vardagsrummet ges en vacker vy mot föreningens lummiga och kuperade gård. Här kan du öppna upp den franska balkongen och njuta av säsongens färgskiftningar! Vardagsrummet har en fantastisk rumskänsla med snedtak, bra ljusinsläpp i ett söderläge och högt till tak med högsta takhöjd 4,20 meter. Den öppna planlösningen möjliggör middagar med många gäster och snedtaket ger en ombonad känsla och adderar samtidigt en stor dos charm. För den som önskar möjliggör takhöjden ett loft på 2x 4,5 meter.

    Sovrum med snedtak och plats för dubbelsäng (1,80 på bilden), antingen som på bilderna eller med sängens kortsida mot fönstret. Till vänster om ingången finns det plats för klädförvaring.

    Stort badrum med stilren och lyxig känsla, utrustat med wc, handfatskommod och badkar med dusch samt en avdelning med tvättmaskin. Här finns också plats för skåp för förvaring.

    • Till lägenheten hör ett förråd i markplan om ca 4 kvm.
    • Extra förvaring i kattvind.
    • Möjligt att bygga loft (offert finns för 2x4,5 meter över vardagsrumsfönster).

    Välkommen att höra av dig för mer information.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    9
    Lgh.nmr. LM
    1303
    Adress
    Kanalstigen 36, 3tr
    Postnummer
    172 75
    Postort
    Sundbyberg
    Område
    Centrala Sundbyberg
    Boarea
    46 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Trappor
    3 av 3
    Andelstal
    2,09720
   • Föreningen
    Namn
    HSB BRF Kanalstigen i Sundbyberg
    Byggår
    1999
    Juridisk person
    Nej

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen består av 31 st bostadsrättslägenheter på adresserna Kanalstigen 30 - 36. Föreningens innehar fastigheten med äganderätt.

    Ekonomi: 
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och vinstresultat de senaste åren. Föreningens lån per total kvm är 7801 kr.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Föreningen är ansluten till kommunens fjärrvärmenät och uppvärmning ingår i avgiften. Ventilationsanläggningen består av frånluft.

    Renoveringar

    Föreningen arbetar löpande med underhåll av fastigheten som är i gott skick.
    - 2015-16 Stamspolning samt underhåll av frånluftsfläktar

    Övriga utrymmen

    • En tvättstuga finns i grannhuset. I tvättstugan finns 2 tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Öppettider mellan 07-22.
    • Miljörum (soprum). Utrymmen har behållare för hushållssopor samt källsortering såsom tidningspapper, plast, kartong, glas, aluminiumförpackningar samt kompost.
    • Cykelrum finns lättillgängligt i varje trappuppgång.
    • Gemensam gård/baksida med grillplats och bänkar i vacker miljö.

    TV/Internet

    För medlemmar ingår både bredband (Fiber) och TV grundutbud genom Comhem.

    Parkering

    Föreningen har 24 st parkeringsplatser. En plats kostar 360 kr/mån och det finns lediga platser. Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. För mer info se www.sundbyberg.se.

    Energideklaration

    Utfördes
    Söndag 10 jun 2018
    Energiprestanda
    163 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 429 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    120 kr/månad
    Hemförsäkring
    100 kr/månad
    Summa driftskostnader
    220 kr/månad
    Överlåtelseavgift
    1160 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    460 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Välkommen vill Sundbyberg! Området för dig som gillar stad och puls med närhet till grönområden! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier, flera matbutiker samt omtyckta och välbesökta restauranger, Sundbyberg är även kallat Sveriges mest restaurangtäta kommun. Området kring bostaden är fyllt av kulturhistoriska miljöer, vackra parker och fina promenadstråk genom både villa- och grönområden.     För dig som pendlar erbjuds suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Genom tvärbanan åker man med lätthet till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. Fjärrtågen tar dig med lätthet till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Sundbyberg är andra stoppet från centralen, bara 9 minuter med pendeltåg eller för dig med bil finns p-platser inom föreningen precis utanför porten.

    Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugans café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd om ca 300 m. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet. Även den mycket populära och prisvinnande Marabouparken nås på kort gångavstånd och erbjuder goda möjligheter till en trevlig dag i solen. För den idrottsintresserade finns utöver gym även simhall, ishall, curling, tennis och fotbollsplan inom 5 minuter från bostaden, vid Duvbos tunnelbana. En stor fördel i Sundbyberg är det mycket breda utbudet av olika förskolor och på kort gångavstånd från lägenheten nås ett flertal (kommunala, öppna & privata). På kort gångavstånd från lägenheten nås även tre olika grundskolor (av totalt 11st) i Sundbybergs kommun (kommunala & fristående) samt fyra olika gymnasieskolor (kommunala & fristående).

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

BOAREA Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.    ÖPPEN BUDGIVNING Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!