I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Sundbyberg - Centrala Sundbyberg - Lilla Alby

Hamngatan 22D, 1tr

 • 93 kvm
 • 4
 • rum

  5 995 000 kr

  Perfekt planerad 4:a med inglasad balkong och uteplats!

  • ACCEPTERAT PRIS!
  • Utsikt mot Bällstaån!
  • Perfekt planlösning och radhuskänsla!
  • Balkong i sydväst och uteplats i nordöst!
  • Stabil förening som äger marken!
  • En av Sundbybergs bästa adresser!
  • Placerad precis vid Bällstaån och strandpromenaden!
  • Garage i huset!
  • Nära till allt och bra lokala kommunikationer!

  På en av Sundbybergs bästa adresser säljs nu denna fantastiska 4:a med radhuskänsla. Läget vid vackra Bällstaån och dess båtliv samt strandpromenad är mycket svårslaget och för de som bor här saknas mer eller mindre ingenting. Här har ni nära till lokala kommunikationer som buss, pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och har mindre än 10 minuters pendelavstånd till centrala Stockholm. Området har även många andra fördelar som t.ex. närhet till parker, restauranger, matbutiker och shopping. Nära till Lilla Albyskolan, Viktor Rydbergskolan samt flertalet förskolor och lummiga Tuvanparken som är perfekt för barnfamiljer!

  Lägenheten har en mycket social planlösning med med stora öppna ytor och ett lyxigt kök som sömlöst binds samman med vardagsrummet. Köket har all utrustning och förvaring ni kan tänkas behöva och en rejäl matplats för minst 6-8 personer. Från köket nås även den stora inglasade balkongen som har en fin utsikt ner mot den vackra Bällstaån och dess glimrande vatten. Vardagsrummet är mycket lättmöblerat och är klokt placerat mitt i lägenheten. Det finns totalt 3 sovrum i bra storlekar där plats finns för både säng och ytterligare möblemang samt förvaringslösningar. Två av sovrummen vetter in mot den fina innergården varav ett av dem har utgång till den härliga uteplatsen med plats för bord, stolar och planteringar. Här har ni även möjligheten att kunna grilla (elgrill och gasolgrill) vilket gör att ni säkerligen kommer att avnjuta många varma sommarkvällar på uteplatsen. Det är uteplatsen i kombination med den fina innergården med grind och sandlåda som skapar den mysiga radhuskänslan. Lägenheten erbjuder också ett större badrum med egen tvättmaskin, torktumlare och vik-/skötbord samt en separat wc i anslutning till hallen. Rikligt med förvaring finns redan i lägenheten och sovrummens generösa storlekar ger er möjligheten att kunna ställa in ytterligare garderober om så önskas.

  Sammanfattningsvis finner ni här ett modernt, lyxigt och oerhört funktionellt boende för hela familjen med Sundbybergs bästa läge. Det är ett tillfälle som med andra ord inte får missas!

  Varmt välkomna på visning!

  Pris
  5 995 000 kr Accepterat pris
  Adress
  Hamngatan 22D, 1tr
  Yta
  93 kvm
  Rum
  4 rok
  Trappor
  1 av 6
  Hiss
  Ja
  Avgift
  6 045 kr/månad
  Budgivning
  5 850 000 kr(Högsta bud)
  Visa budhistorik
  # Datum Bud
  2 12 feb 5 850 000 kr
  1 30 jan 5 795 000 kr
  Visningar
  • Söndag 25/02 kl 13:30 - 14:15Välkomna på visning!
  Ansvarig Mäklare
  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  5 i betyg (77 röster)
  hittamaklare.se
  Daniel Broné

  Daniel Broné

  Fastighetsmäklare

  Med mer än 14 år som mäklare levererar Daniel Broné energi, kunskap, trygghet och alltid högsta möjliga slutpris!

  Genom att bemöta alla med energi, vara påläst och hålla en hög kvalité på allt genom hela säljprocessen får han snabbt köparnas förtroende och levererar problemfria affärer för samtliga inblandade parter. Detta leder bland annat till att han når ett höga slutpriser på sina bostadsförsäljningar. Daniel är även utbildad fastighetsförvaltare och bidrar med en hög nivå av teknisk kunskap.

  Under sina år som mäklare (sedan 2007) har han varit med om både upp- och nedgångar i bostadsmarknaden vilket tydligt bevisar att han kan sälja lägenheter i vilken marknad som helst. 

  Gör som över 1 000 st andra redan har gjort - kontakta honom för en kostnadsfri värdering av er bostad. Tillsammans kan detta bli ert livs bästa affär!

   • Rumsbeskrivning

    Hall

    Funktionell hall med parkettgolv och gråmålade väggar. Här finns både förvaring och plats för avhängning av ytterkläder. Hallen binder smidigt samman lägenheten samtliga delar.

    Gäst-wc

    Praktisk separat toalett i anslutning till hallen med klinkergolv och målade väggar. Utrustat med spegelskåp, handfat med kommod, väggskåp och toalettstol.

    Kök

    Lyxigt kök med parkettgolv och målade väggar. Rikligt med förvaringsmöjligheter i de stora vita köksskåpen med vita speglade luckor och svarta beslag. Det finns även gott om arbetsytor på den grå laminatbänkskivan med ett snyggt marmorkakel som stänkskydd. Köket är utrustat med diskmaskin, diskho, köksblandare, spisfläkt, induktionshäll, ugn, mikro och dubbla kyl/frys.

    De stora fönstren skänker ljus åt köket och den stora matplatsen för minst 6-8 personer. Från köket nås även den inglasade balkongen.

    Inglasad balkong

    Stor inglasad balkong med trätrall på golvet och bra möbleringsmöjligheter. Från balkongen får ni en fin utsikt ner mot Bällstaån.

    Vardagsrum

    Lättmöblerat och mysigt vardagsrum med parkettgolv och gråmålade väggar. Här får ni utan problem plats med både soffa, soffbord och mediamöbel. Idag finns här även en arbetsstation.

    Sovrum 1

    Lägenhetens största sovrum med parketgolv och grönmålade väggar. Rummet har utan problem plats för en dubbelsäng, sängbord och arbetsstation samt olika förvaringslösningar. I detta rum står även en stor fastmonterad garderob som ingår i lägenheten.

    Dusch/wc

    Rymlig dusch/wc med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, vik-/skötbord, förvaringsskåp, handfat, spegel, vikningsbar duschdörr, handdukstork och toalettstol.

    Sovrum 2

    Sovrum med parkettgolv och målade väggar samt utgång till den fina uteplatsen mot föreningens innergård. Här ryms både säng, skrivbord och garderober.

    Uteplats

    Uteplats mot föreningens innergård med plats för bord, stolar och planteringar. Elektrisk markis har installerats på fasaden.

    Sovrum 3

    Sovrum i anslutning till vardagsrummet med parkettgolv och målade väggar. Här ryms både säng, skrivbord och garderober.

    Övrigt

    Samtliga stringhyllor i lägenheten ingår ej i köpet.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    21103
    Lgh.nmr. LM
    1103
    Adress
    Hamngatan 22D, 1tr
    Postnummer
    172 66
    Postort
    Sundbyberg
    Område
    Centrala Sundbyberg - Lilla Alby
    Boarea
    93 kvm
    Boarea enligt
    Föreningens ekonomiska förvaltare.
    Antal rum
    4
    Antal sovrum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    1 av 6
    Andelstal insats
    1,10435%
    Andelstal avgift
    0,0110536
    Andel av BRF nettoskuldsättning
    1 298 804 kr
   • Föreningen
    Namn
    Brf Elverket II
    Bildades
    2015
    Byggår
    2017
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Elverket II, orgnr 769629–5455, är en äkta förening med 115 st bostadsrätter och 2 st lokaler samt en förskola. Juridisk person tillåts ej. Föreningen medger delat ägande så länge en av parterna inte är en juridisk person. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg i föreningens försäkring.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och FTX-ventilation

    Renoveringar

    Det finns inga planerade renoveringar utöver garantiåtgärder som åtgärdas och bekostas av Abacus Bostad/Järntorget.

    Hösten 2023: Felkonstruktioner på takterrasser i trapphus 24A
    2023-2024: Missfärgningar på delar av fasader.
    2022-2023: Byte har skett av felaktiga avloppsstammar i trapphus 24A, 22D, 22A samt 18E. För närvarande finns inga planer på att åtgärda stammar i resterande trapphus, 18B och 18D.

    Övriga utrymmen

    Cykelparkering i garageplan, barnvagnsrum, entréförråd, miljörum och två innergårdar. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källaren.

    TV/Internet

    Fastigheten är ansluten till Tele2 (f.d. Com Hem). TV, bredband (250/100 Mbit) och IP-telefoni ingår i avgiften via basutbud från Tele2. Fastigheten är ansluten till Tele2 (f.d. Com Hem)

    Parkering

    82 stycken platser i garage, varav 36 st är laddplatser för el-/hybridbil. 10 st av garageplatserna är upplåtna till fastigheten Förrådet 2 (gamla Elverket). 2 stycken uteplatser disponeras av KINTO Share (bilpool). I garaget finns även 6 st MC-platser att hyra för medlemmar.

    Frågor om eventuell garagekö hänvisas till Parkando.

    Energideklaration

    Utfördes
    Tisdag 9 okt 2018
    Energiprestanda
    1 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
    Energiklass
    C

    Kommentar

    Energiprestanda, primärenergital 77 kWh/m²

   • Kostnader
    Månadsavgift
    6 045 kr/månad
    Beskrivning mån.avg.

    I avgiften ingår värme, kallvatten (ej varmvatten), TV, bredband (250/100 Mbit) och IP-telefoni via basutbud från Tele2. Föreningens tillämpar individuell mätning och debitering av varmvatten.

    Avgiftsändringar

    Avgiften höjdes 2024-01-01 med 7%. Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar. Avgiftsförändringar beslutas under hösten inför kommande år.

    Hushållsel
    450 kr/månad
    Hemförsäkring
    193 kr/månad
    Varmvatten
    208 kr/månad
    Summa driftskostnader
    851 kr/månad
    Personer i hushållet
    5
    Överlåtelseavgift
    1433 betalas av Säljare
    Pantsättningsavgift
    573 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Närområde

    Område

    Vackra och nyanlagda Tuvanparken ligger precis bredvid och tvärs över gatan skymtar Ulvsundasjön och längs Bällstaån lockar fina promenadstråk. Mot Tuvanparken och Bällstaviken ligger en nybyggd förskola som erbjuder en härlig naturnära miljö för barn. Ett flertal mataffärer och snabbmatställen ligger i närheten. Om du är sugen på shopping så ligger Signalfabriken i krokarna där det utöver butiker även finns caféer, restauranger, gym och tandläkare. Eller varför inte åka in till Sundbybergs Centrum som erbjuder ännu större utbud av butiker, caféer och restauranger?

    Kommunikationer

    Du tar dig med tunnelbana, buss, pendeltåg, fjärrtåg, bil, tvärbana eller cykel. Tunnelbana från Sundbybergs centrum till T-centralen tar cirka 12 minuter. Med tvärbanan, som har två hållplatser i Sundbyberg, kan Du åka både åt Sickla udde och Solna Station. Bromma flygplats ligger inom fem minuters bilfärd från Sundbyberg och till Arlanda åker du bil på cirka 35 minuter. Några av de många bussar som går från Sundbyberg är 113, 118, 157, 197, 199, 504, 506, 515, 540 och 595. Om du vill cykla till centrala Stockholm är den vackraste cykelvägen den som går via Pampas marina förbi Karlbergs slott och in. Långa sträckor av den cykelvägen går utmed vattnet vid Huvudsta strand.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!