I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Älvsjö - Örby

Gamla Huddingevägen 436

 • 45 kvm
 • 1.5
 • rum

  2 450 000 kr

  SÅLD!

  2.450.000 Accepterat pris! I populära Örby finner ni denna fina 1,5:a med balkong i söderläge och genomgående planlösning. Bostaden har ett fint kök med goda förvaringsmöjligheter, smidig vägg avskiljer till ett sovrum med plats för stor säng och tillhörande sängbord. Lägenheten har fina ytskikt och passande mörk kulör på väggar vilket skapar en myskänsla och fin atmosfär. Badrummet är helt nytt och stambytt 2020. Här finns det också parkeringsplats ledig! Välkommen att anmäla ditt intresse!

  Bostadens fördelar:

  • Balkong i söderläge
  • Smidig vägg avskiljer till ett bra sovalkov med plats för stor säng
  • Stambytt badrum 2020
  • Snyggt praktiskt kök med god förvaring
  • Välplanerad planlösning
  • God förvaring genom inbyggda garderober
  • Parkeringsplats ledig

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  2 450 000 kr SÅLD
  Adress
  Gamla Huddingevägen 436
  Yta
  45 kvm
  Rum
  1.5 rok
  Trappor
  1
  Avgift
  1 688 kr/månad (värme och vatten)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (130 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Hall
     Praktisk hall med klädavhängare och plats för skoställ. Två stycken inbyggda garderober finns.

    • Vardagsrum/Sovalkov
     Smart avdelat vardagsrum med en vägg som möjliggör till ett bra sovrum med plats för stor säng och tillhörande sängbord för den som vill. Rummet är målat i blå kulör vilket ger rummet en härlig karaktär. Här får ni också plats med soffa med soffbord och TV samt matbord för flera personer. Två stycken inbyggda garderober finns här för extra förvaring och ni når också den trevliga balkongen från vardagsrummet.

    • Kök
     Fint och praktiskt kök med god förvaring genom underskåp och överskåp i vitt kulör tillsammans med bänkskiva i ek. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, induktionshäll och diskmaskin. Plats för matbord för flera personer finns också.

    • Balkong
     Balkong i söderläge med plats för bord och stolar.

    • Badrum
     Nytt snyggt stambytt badrum. Utrustat med golvvärme, spotlights, handdukstork, spegelskåp med belysning och eluttag, WC, dusch och kommod med bra förvaring. Fördraget för tvättmaskin för den som vill installera.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    1002
    Lgh.nmr. LM
    1002
    Adress
    Gamla Huddingevägen 436
    Postnummer
    125 42
    Postort
    Älvsjö
    Område
    Örby
    Boarea
    45 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    1,5
    Trappor
    1
    Andelstal
    8%
    Andelstal avgift
    8%
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Vindrutan 7
    Bildades
    1988
    Byggår
    1956
    Juridisk person
    Nej

    Allmän information

    Brf Vindrutan 7 består av 10 lägenheter varav 9 är bostadsrätter och en hyresrätt. Föreningen bildades 1988 består av ett stor fastighet som genomgick en ombyggnadtion till flera lägenheter. I föreningen sker det gemensam trappstädning enl schema (2 veckors period åt gången varav man på den perioden städar 1 ggr per vecka). Det är också gemensam gräsklippning och snöskottning vid säsong och behov

    Byggnaden

    Fastighet som nyttjas som flerbostadshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Bergvärme & Självdrag

    Renoveringar

    • 2020 Totalt stambyte i fastighet
    • 2020 Totalrenovering av källarutrymmen (ny tvättstuga, lokal att låna + extra lokal som ev ska hyras ut)
    • 2019 Energideklaration
    • 2019 Radon
    • 2019 OVK
    • 2018 Ny bergvärmepump
    • 2012 Renovering av fönster
    • 2012 Fasadrenovering

    Planerade renoveringar

    • Altan, staket och en till parkeringsplats
    • Ombyggnation av garage

    Övriga utrymmen

    I föreningen finns det tvättstuga, cykelrum/barnvagnsrum. Till lägenheten ingår ett vindsförråd på ca 9 kvm.

    TV/Internet

    Tillkommande obligatorisk kostnad Fiber (Stockholms stadsnät) 240kr/månad till föreningen

    Parkering

    I föreningen finns det parkeringplatser för 350kr/månad. I dagsläget står det ingen i kö.

    Energideklaration

    Utfördes
    Söndag 3 feb 2019
    Energiprestanda
    102 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    1 688 kr/månad (värme och vatten)
    Hushållsel
    200 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Obligatorisk avgift för bredband
    240 kr/månad
    Summa driftskostnader
    590 kr/månad
    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1178 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    473 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!