I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Hägersten - Fruängen

Emilia Fogelklous Gata 13

 • 50 kvm
 • 2
 • rum

  2 610 000 kr

  Välkommen

  Ljus lägenhet högst upp i huset med balkong. En modern lägenhet med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Innanför vardagsrummet finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett stort badrum med badkar och gott om förvaring i både förråd och fristående garderober. Lägenheten karaktäriseras av ljus och rymd. Vardagsrummet blir något alldeles extra med dess stora fönster och helglasade balkongdörr - Här är det ljust året runt.

  Stabil förening och nyproducerade lägenheter från 2014. Maximalt utrustade för ett modernt boende med med bl.a. hiss, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

  Lägenhetens fördelar:

  • Öppen social planlösning mellan kök & vardagsrum. 

  • Stor balkong i söderläge med sol större delen av dagen. 

  • Perfekt sovrum med plats för 1,60 säng.
  • En ljus lägenhet med stora fönster.
  • Vardagsrummet kan delas av, se alternativ planlösning.
  • Stabil stor förening. Bredband ingår i avgiften
.
  • Modern lägenhet för ett bekvämt boende.

  Välkommen på visning!

  Pris
  2 610 000 kr /Bud
  Adress
  Emilia Fogelklous Gata 13
  Yta
  50 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  2 av 2
  Hiss
  Ja
  Avgift
  2 604 kr/månad
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (95 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Jag tror på varje bostad jag förmedlar. Under mina år som mäklare har jag lärt mig att framgång kräver hårt arbete, att vara påläst, lyhörd och se lösningar före problem. Jag arbetar därför med stort engagemang och vill att varje visningsbesökare ska förstå bostadens fulla potential. Hos mig köper du ett hem och när det är dags att sälja hittar jag en köpare till rätt pris. Behöver du en uppdaterad värdering, bankkontakt, uppmätning eller inredningskonsultation? - Hör av dig, vi fixar det.

   • Rumsbeskrivning

    Välkomnande hall med god plats för avhängning av ytterkläder. Praktiskt klinker på golv som sedan går över till ekparkett och vitmålade väggar i hela bostaden. Säkerhetsdörr.

    Ljust och luftigt vardagsrum tack vare de stora fönsterpartierna. Öppen, social planlösning mot kök. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa, matbord för minst 4 personer samt övrig möblemang såsom hyllor och tv-bänk. Från rummet nås den stora balkongen.

    Den stora balkongen, som nås via vardagsrummet är väl tilltagen och har en stimulerande utsikt mot omgivningarna. Soldränkt balkong i fritt söderläge där man kan tillbringa varma sommardagar med familj och vänner. Här finns plats för stor cafégrupp samt gröna växter.

    Stilrent kök med vita, rektangulära kakelplattor på väggen ovanför arbetsbänken. Här erbjuds bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen. Plats för matbord för minst 4 personer där man kan tillbringa en god måltid tillsammans med familj och vänner. Maskinell utrustning: spis, ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

    Sovrum med plats för en dubbelsäng (bredd 1,60m) med sängbord.

    Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt samt klinkergolv i grått. Badrummet är utrustad med, WC, spegelskåp med belysning ovanför handfatet, samt badkar. Extra komfort i form av tvättmaskin och torktumlare med praktiskt överliggande arbetsbänk samt överskåp.

    I entrén finns ett förråd och fristående garderober.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    86
    Lgh.nmr. LM
    1201
    Adress
    Emilia Fogelklous Gata 13
    Postnummer
    129 57
    Postort
    Hägersten
    Område
    Fruängen
    Boarea
    50 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Boareabeskrivning
    Lägenheten är registrerad som 50.5 kvm och 1 rum och kök.
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Trappor
    2 av 2
    Andelstal
    0.43099 %
   • Föreningen
    Namn
    Brf Änglatrumpeten
    Byggår
    2014

    Allmän information

    Brf Änglatrumpeten är en äkta förening som består av 178 lägenheter mellan 1 - 5 rok med adress: Barbro Alvings gata 2-6, 3-5, 17-29, Emilia Fogelklous gata 1-27 samt Vantörsvägen 273-287. Föreningens hemsida: www.brfanglatrumpeten.se

    Ekonomi: I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bredband 100 Mbit. Ingen avgiftshöjning är planerad.

    Byggnaden

    Husen har totalt 12 trappuppgångar fördelat på 7 huskroppar som tillsammans bildar ett eget kvarter. Hushöjden varierar mellan 3 till 5 våningar.

    Övriga utrymmen

    Cyklar och mopeder ska förvaras i cykelförråden som är särskilt märkta utrymmen eller i föreningens cykelställ på gården. Barnvagnar ska förvaras i barnvagnsförråden. I vissa trapphus finns förråd för både cyklar och barnvagnar och i andra endast för barnvagnar. Det finns ett cykelförråd i garaget som kan nyttjas av de som inte har cykelförråd i sin trappuppgång.

    Övernattningslägenheten är en studio utrustad med bäddsoffor för fyra personer, skrivbord, bord, soffbord, ca stapelbara 8 stolar, pentry med två kokplattor, köksutrustning, kaffekokare, mikro, litet kylskåp, badrum med dusch samt städutrustning. Kostnad per natt är 300 kr och boende kan hyra 1-3 nätter max 3 ggr per halvår. Bokas via vår hemsida med lösenord boende får vid inflyt.

    TV/Internet

    Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data och TV som är integrerad i elcentralen. De boende tecknar själva abonnemang för bredband, digital-TV samt IP-telefoni. I avgiften ingår 100 mbit från Ownit samt grundutbud av ip-televison från Kanal digital.

    Parkering

    41 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 78 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Varav 20 st med motorvärmare som går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

    Det finns en allmän parkeringsplats i närheten av fastigheten, kostnad för parkering är 15-50kr/dygn.

    Energideklaration

    Utfördes
    Tisdag 12 feb 2019
    Energiprestanda
    103 kWh/m2
   • Kostnader
    Månadsavgift
    2 604 kr/månad
    Hushållsel
    120 kr/månad
    Hemförsäkring
    120 kr/månad
    Summa driftskostnader
    240 kr/månad

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Wärdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. I kvarteret finns även välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm. I närliggande hus finner ni även gymmet Puls och Träning med suveräna öppettider. Förutom gym finns även en ishall, rackethall samt en fotbollsplan med konstgräs inom någon minuts gångväg.

    Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer någon minut från huset, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. På några minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT 
 Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION 
Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

BOAREA
Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

ÖPPEN BUDGIVNING 
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
 Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!