I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Saltsjöqvarn

Bageribacken 8, 2 tr

 • 55 kvm
 • 2
 • rum

  4 000 000 kr

  Såld

  Komplett 2:a med attraktivt läge i underbara Saltsjöqvarn. En modern lägenhet med rymliga rum och inglasad balkong i västerläge. Saltsjöqvarn är vattennära med promenadavstånd till Södermalm, Hammarby Sjöstad och Gamla Stan. Fina cykelvägar och perfekta kommunikationer med såväl bussar som saltsjöbanan och båt till Nybrokajen på 14 minuter. Hiss och garage finns.

  Lägenhetens fördelar:

  • Lägenhet i eftertraktat med det bästa av vatten och stad.
  • Lättmöblerade rum och härligt ljusinsläpp.
  • Inglasad balkong med golv och dubbeldörrar.
  • Rymligt kök med matplats, bra ytor och diskmaskin.
  • Slipade och ljust pigmenterade golv i vardagsrum samt kök 2018.
  • Badrum med snyggt badkar golvvärme & tvättpelare.
  • Stor klädkammare och bra skåpförvaring.
  • Slitstarkt klinkergolv i hall och säkerhetsdörr.
  • Nära kajen och bra kommunikationsmöjligheter.
  Pris
  4 000 000 kr /Såld
  Adress
  Bageribacken 8, 2 tr
  Yta
  55 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  2
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 122 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4.9 i betyg (99 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Rumsbeskrivning

    Välkomnade hall med bra avhängningsmöjligheter, klinkergolv och säkerhetsdörr. I direkt anslutning till hallen finns en stor walk-in closet.

    Från hallen nås vardagsrum med plats för stor soffa, tv-möbel, skåpförvaring och matbord om önskas. Underbar balkong med golv, bakom dubbeldörrar i västerläge med eftermiddags och kvällssol. Inglasningen går att skjuta åt sidan för helt öppen balkong.

    Köket är rymligt och stilrent med gott om förvaring, plats för bord och rejäla arbetsytor. Den maskinella utrustning består av kyl/ frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. För dig som föredrar en öppen planlösning går väggen mellan köket och vardagsrummet med enkelhet att ta ner.

    Sovrummet är väldisponerat med garderober och plats för dubbelsäng med sängbord. Helteckningsmattan på golvet är inlagd 2018 med parkettgolv under.

    Badrum är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare samt ett snyggt badkar på tassar. Ett rymligt badrum med golvvärme, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork.

    • Till lägenheten hör ett förråd.
   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    4062
    Lgh.nmr. LM
    1202
    Adress
    Bageribacken 8, 2 tr
    Postnummer
    131 71
    Postort
    Nacka
    Område
    Saltsjöqvarn
    Boarea
    55 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Trappor
    2
    Andelstal
    0,4303%.
    Andelstal avgift
    0,43030%
   • Föreningen
    Namn
    Brf Saltsjöqvarn 1

    Allmän information

    Brf Saltsjöqvarn 1 är en äkta förening och bildades 1999. I föreningen finns 170 bostadsrätter på Hästholmsvägen 25-33, V Finnbodavägen 1-5 samt Bageribacken 2-8. Föreningen har även 20 hyresrättslokaler. Föreningen äger marken.

    För mer information besök gärna föreningens hemsida: http://www.saltsjoqvarn.se/

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme.

    Renoveringar

    Fastigheten bygges 2000.
    2015 - Justerades värmecentralen för att bättre nyttja fjärrvärmen, vilket lett till minskade kostnader.
    2017 - Byttes fem hissmotorer, målning av träfasader, taksäkerhetskomplettering samt skrotning av berg vid lekplatsen.
    2018 - Byttes resterande (4) hissmotorer och putsmålning av fasad (endast övre plan) på Bageribacken 2 och 8.
    2019 - Föreningen har bytt passersystem med brickor och nya porttelefoner.

    Planerade renoveringar

    Inga större renoveringar eller arbeten är planerade

    Övriga utrymmen

    Gemensam tvättstuga finns på gaveln till Bageribacken 8 med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt kallmangel. Föreningen har en gästlägenhet på Hästholmsvägen 25. Lägenheten om 48,6 kvm och består av ett rum med två sängar och två bäddsoffor, pentry, wc med dusch samt tre garderober. Medlemmarna kan även hyra en föreningslokal som är belägen på Hästholmsvägen 25. Cykelrum finns i garageplan på Hästholmsvägen 29, 33 och Västra Finnbodavägen 1 samt på Västra Finnbodavägen 3. Ett antal cykelställ finns också utomhus.

    TV/Internet

    Bredband via Bahnhof AB. 1000 Mbit/s. Kostnaden för internetuppkopplingen är 100 kr/mån som tas ut tillsammans med månadsavgiften. (Medräknad i angiven avgift)

    Parkering

    Garageplats går att hyra för fn 900 kr/mån om man behöver en elladdningsplats kostar de 1250 kr/månad. Föreningen har 130 garageplatser i fyra plan. I dagsläget finns det inga lediga garageplatser men det brukar inte ta lång tid innan man får tillgång till en plats. Särskilda platser för MC finns och dessa kostar 275 kr/mån. Nyinflyttade och boende utan parkeringsplats prioriteras!

    För besökande finns ett mindre antal platser (med P-automat) utanför Bageribacken 8 samt ett flertal platser i tunnelgaraget Utsikten. Vid kö till vår förenings garageplatser hänvisar vi till Aimopark, tel 0771-969000 som hyr ut platser i två P-hus i området eller via mail: https://www.aimopark.se/sv-se/cities/nacka/

    Energideklaration

    Utfördes
    Söndag 5 maj 2019
    Energiprestanda
    136 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 122 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    120 kr/månad
    Hemförsäkring
    120 kr/månad
    Summa driftskostnader
    240 kr/månad
    Överlåtelseavgift
    ca 1200
    Pantsättningsavgift
    ca 500/ pant

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

BOAREA Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.    ÖPPEN BUDGIVNING Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!