I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Handen - Centrala Handen

Arkens Väg 1, 2tr

 • 43 kvm
 • 1
 • rum

  1 775 000 kr

  Såld

  Ljus och fräsch lägenhet med stor balkong, lättmöblerat vardagsrum, kök med matplats för 4-6 personer samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det ljusa söderläget och den långsträckta balkongen ger lägenheten det lilla extra med gott om plats både inne som ute. Hiss och garage finns! Gångavstånd till Haninge C, kommunikationer, Rudans friluftsområde, bad samt matvaruhandel.

  Lägenheten fördelar:

  • Stor balkong i söderläge.
  • Ljust lättmöblerat vardagsrum med sovalkov.
  • Kök med matplats för 4-6 personer.
  • Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin.
  • Innergård med grill, garage i huset och hiss.
  • Gångavstånd till Haninge C med buss och pendeltåg.
  • Nära naturen med rudans friluftsområde och bad.

  Välkommen på visning!

  Pris
  1 775 000 kr /Såld
  Adress
  Arkens Väg 1, 2tr
  Yta
  43 kvm
  Rum
  1 rok
  Trappor
  2
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 171 kr/månad
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4.9 i betyg (96 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Jag tror på varje bostad jag förmedlar. Under mina år som mäklare har jag lärt mig att framgång kräver hårt arbete, att vara påläst, lyhörd och se lösningar före problem. Jag arbetar därför med stort engagemang och vill att varje visningsbesökare ska förstå bostadens fulla potential. Hos mig köper du ett hem och när det är dags att sälja hittar jag en köpare till rätt pris. Behöver du en uppdaterad värdering, bankkontakt, uppmätning eller inredningskonsultation? - Hör av dig, vi fixar det.

   • Rumsbeskrivning

    Välkomnande hall med ekparkettgolv och bra avhängningsmöjligheter samt tre garderober. Genomgående parkettgolv.

    Med ingång från hallen nås badrummet med badkar. Kakel och klinkers samt utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk.

    Längre in i lägenheten finner vi ett stort, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Vardagsrummet har plats för soffa, tv-möbel och säng.

    Stor kök med plats för matbord för fyra till sex personer. Vita köksluckor, vitt kakel och gott om förvaring i skåp och lådor. Köket är utrustat med spis och ugn, fläkt samt kombinerad kyl och frys.

    Välkommen att höra av dig för mer information.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    22
    Lgh.nmr. LM
    1203
    Adress
    Arkens Väg 1, 2tr
    Postnummer
    136 37
    Postort
    Handen
    Område
    Centrala Handen
    Boarea
    43 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    1
    Hiss
    Ja
    Trappor
    2
    Andelstal
    0,72122 %
   • Föreningen
    Namn
    HSB Brf Fyrspännaren i Haninge
    Byggår
    2009

    Allmän information

    HSB Brf Fyrspännaren består av 81 lägenheter.

    Avgift:
    Bredband, Värme, Vatten, KabelTV ingår i avgiften. Individuell elmätning tillkommer.

    Övriga utrymmen

    Det finns cykelförråd, förråd som tillhör lägenheten och tvättstuga.

    TV/Internet

    TV levereras via ComHem och deras kanalpaket Medium ingår i avgiften. Bredbandsbolaget för Internet, trådlöst bredband 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Även IP-telefoni via bredbandsbolaget ingår om så önskas.

    Parkering

    87 garage- och parkeringsplatser.

    Energideklaration

    Utfördes
    Tisdag 9 apr 2013
    Energiprestanda
    117 kWh/m2
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 171 kr/månad
    Hushållsel
    120 kr/månad
    Hemförsäkring
    100 kr/månad
    Summa driftskostnader
    220 kr/månad
    Överlåtelseavgift
    ca 1200
    Pantsättningsavgift
    ca 480

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT 
 Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION 
Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

BOAREA
Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

ÖPPEN BUDGIVNING 
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
 Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!