I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Handen - Centrala Handen

Arkens Väg 1, 2tr

 • 43 kvm
 • 1
 • rum

  1 775 000 kr

  Såld

  Ljus och fräsch lägenhet med stor balkong, lättmöblerat vardagsrum, kök med matplats för 4-6 personer samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det ljusa söderläget och den långsträckta balkongen ger lägenheten det lilla extra med gott om plats både inne som ute. Hiss och garage finns! Gångavstånd till Haninge C, kommunikationer, Rudans friluftsområde, bad samt matvaruhandel.

  Lägenheten fördelar:

  • Stor balkong i söderläge.
  • Ljust lättmöblerat vardagsrum med sovalkov.
  • Kök med matplats för 4-6 personer.
  • Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin.
  • Innergård med grill, garage i huset och hiss.
  • Gångavstånd till Haninge C med buss och pendeltåg.
  • Nära naturen med rudans friluftsområde och bad.

  Välkommen på visning!

  Pris
  1 775 000 kr /Såld
  Adress
  Arkens Väg 1, 2tr
  Yta
  43 kvm
  Rum
  1 rok
  Trappor
  2
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 171 kr/månad
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4.9 i betyg (99 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Rumsbeskrivning

    Välkomnande hall med ekparkettgolv och bra avhängningsmöjligheter samt tre garderober. Genomgående parkettgolv.

    Med ingång från hallen nås badrummet med badkar. Kakel och klinkers samt utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk.

    Längre in i lägenheten finner vi ett stort, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Vardagsrummet har plats för soffa, tv-möbel och säng.

    Stor kök med plats för matbord för fyra till sex personer. Vita köksluckor, vitt kakel och gott om förvaring i skåp och lådor. Köket är utrustat med spis och ugn, fläkt samt kombinerad kyl och frys.

    Välkommen att höra av dig för mer information.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    22
    Lgh.nmr. LM
    1203
    Adress
    Arkens Väg 1, 2tr
    Postnummer
    136 37
    Postort
    Handen
    Område
    Centrala Handen
    Boarea
    43 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    1
    Hiss
    Ja
    Trappor
    2
    Andelstal
    0,72122 %
   • Föreningen
    Namn
    HSB Brf Fyrspännaren i Haninge
    Byggår
    2009

    Allmän information

    HSB Brf Fyrspännaren består av 81 lägenheter.

    Avgift:
    Bredband, Värme, Vatten, KabelTV ingår i avgiften. Individuell elmätning tillkommer.

    Övriga utrymmen

    Det finns cykelförråd, förråd som tillhör lägenheten och tvättstuga.

    TV/Internet

    TV levereras via ComHem och deras kanalpaket Medium ingår i avgiften. Bredbandsbolaget för Internet, trådlöst bredband 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Även IP-telefoni via bredbandsbolaget ingår om så önskas.

    Parkering

    87 garage- och parkeringsplatser.

    Energideklaration

    Utfördes
    Tisdag 9 apr 2013
    Energiprestanda
    117 kWh/m2
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 171 kr/månad
    Hushållsel
    120 kr/månad
    Hemförsäkring
    100 kr/månad
    Summa driftskostnader
    220 kr/månad
    Överlåtelseavgift
    ca 1200
    Pantsättningsavgift
    ca 480

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!