I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Huddinge - Centrala Huddinge

Ängsnäsvägen 4

 • 28 kvm
 • 1
 • rum

  1 570 000 kr

  SÅLD!

  Välkommen till denna perfekt planerade etta i centrala Huddinge högst upp i huset! Bostaden är smakfullt renoverad med fina parkettgolv och nymålade väggar. Ni bor högst upp med ett stort dubbelfönster och ett takfönster som skapar mycket ljus in och ger bostaden rätt atmosfär. Här får ni plats med soffa, säng och matbord samt att det finns 3 stycken bevarade originalgarderober för förvaring. Endast 5 minuters promenad där du har shopping, matbutiker, och pendeltåg som tar dig in till city på en kvart. Här kommer du att trivas, varmt välkommen på visning!

  Bostadens fördelar:

  • Högst upp i huset
  • Smakfullt renoverad med nya golv och nymålade väggar
  • Välplanerad bostad med plats för soffa, säng och matbord
  • Helkaklat badrum
  • Gott om förvaring genom 3 stycken inbyggda garderober
  • Endast ett par minuter till Huddinge centrum
  • Pendeltågstation in till city på 15 min

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  1 570 000 kr SÅLD!
  Adress
  Ängsnäsvägen 4
  Yta
  28 kvm
  Rum
  1 rok
  Trappor
  3 av 3
  Avgift
  1 334 kr/månad (värme och vatten)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (125 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning

    Lägenheten disponeras enligt följande:

    • Hall
     Hall med målade väggar och trestavsparkettgolv. Gott om förvaring genom 3 inbyggda garderober med överskåp och hatthylla med hängare. Här finns också det helkaklade badrummet.

    • Badrum
     Helkaklat badrum med ljust klinker på golv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp, handdukstork och dusch (Stockholmsdusch).

    • Allrum
     Allrum med ljust målade väggar och fint nylagt tvåstavsparkettgolv. Gott om plats för soffa/säng, matbord och byrå. Härliga dubbelfönster som vetter mot sydöst läge. Allrummet är stort och väldigt luftigt bidrar till en härlig atmosfär.

    • Kök
     Kök med gott om utrymme trots sin storlek. Förvaring genom vit målade underskåp och överskåp samt bänkskiva i ek med vita kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med ugn/spis från 2019, kyl/frys 2018 och diskho. I köket finns också ett takfönster som går att öppna.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    0084
    Lgh.nmr. LM
    1301
    Adress
    Ängsnäsvägen 4
    Postnummer
    141 46
    Postort
    Huddinge
    Område
    Centrala Huddinge
    Boarea
    28 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    1
    Trappor
    3 av 3
    Andelstal
    0,34235
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Bostadsrättsföreningen Klockarbacken 8
    Bildades
    2009
    Byggår
    1954
    Juridisk person
    Nej

    Allmän information

    Brf Klockarbacken 8 består av 176 lägenheter varav 164 bostadsrätter och 12 hyresrätter. Föreningens lägenheter finns på adresserna Ängsnäsvägen 1-9, 2-6 och Förrådsvägen 23-25 och Hörningsnäsvägen 28-36. Det finns också två stycken lokaler som är uthyrda. Fastigheterna byggdes 1954 och föreningen bildades 2009.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus med byggår 1954

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & Frånluft

    Renoveringar

    • 2018 - Stamspolning
    • 2015 - Förbättrad dränering av mark på Ängsnäsvägen
    • 2014 - Utökning av parkeringsplatser
    • 2013 - Renovering av tak, fasad
    • 2011 - Nya tvättmaskiner i tvättstugorna
    • 2009 - Installation av ett nytt ventilationssystem
    • 2009 - Stambyte V/A och Elinstallationer

    Planerade renoveringar

    • Fönsterbyte av samtliga fönster

    Övriga utrymmen

    I föreningen finns 3 stycken tvättstugor, 8 stycken cykelförråd, ett hobbyrum och en lokal som kan hyras för kalas med mera.

    TV/Internet

    Föreningen använder sig av Telenor för bredband och TV.

    Parkering

    Föreningen har 84 parkeringsplatser, 80 för bil och 4 för motorcykel. Dessa finns på Ängsnäsvägen och Hörningsnäsvägen.

    Energideklaration

    Utfördes
    Måndag 7 jan 2019
    Energiprestanda
    186 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    1 334 kr/månad (värme och vatten)
    Hushållsel
    100 kr/månad
    Obligatorisk avgift för bredband
    145 kr/månad
    Summa driftskostnader
    245 kr/månad
    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1190 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    473 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!