I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Spånga - Spånga

Almbygatan 6, vån 3

 • 31.5 kvm
 • 2
 • rum

  Modernt 2:a med stor balkong

  Välkomna till denna fina, toppmoderna 2:a!

  Här bor du i en ljus lägenhet med bra planlösning och stilfulla materialval med allt du behöver för en bekväm vardag. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för köksbord, soffa, TV och även arbetshörna! Sovrummet har plats för dubbelsäng och garderoberna som ingår ger dig gott om utrymme för klädförvaring. Den fina balkongen ger dig många soltimmar när du kan blicka ut mot den välskötta innergården.

  Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Pamela Aguilar!

  Adress
  Almbygatan 6, vån 3
  Yta
  31.5 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  3 av 5
  Hiss
  Ja
  Ansvarig Mäklare
  Pamela Aguilar

  Pamela Aguilar

  Fastighetsmäklare

  5 i betyg (131 röster)
  hittamaklare.se
  Pamela Aguilar

  Pamela Aguilar

  Fastighetsmäklare

   • Rumsbeskrivning

    Lägenheten disponeras enligt följande:

    Hall

    Praktisk hall med ljusa väggar och snyggt, mattlackat 3-stavsparkett som fortsätter in i övriga bostaden (utom våtutrymme). I anslutning till hallen finns en garderob.

    Kök

    Snyggt kök med allt man kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Här finns städskåp, högskåp, induktionshäll, ugn, fläkt med belysning, K/F i vitt utförande och en diskmaskin. Belysning ovan arbetsbänk och massvis med förvaring bakom vita skåpsluckor. Öppet mot kök.

    Vardagsrum

    Luftigt och ljust vardagsrum som är öppet mot köket. Här finns plats för soffgrupp, TV, fåtölj och annan inredning efter smak. Från vardagsrummet når du balkongen.

    Sovrum

    Ljust och luftigt sovrum med väggar i ljus kulör. Här finns plats för dubbelsäng och passande möblemang. Två garderober och linneskåp för maximal förvaring.

    Badrum

    Stort badrum med stora ytor. Utrustat med dusch, wc, handfat, kommod, spegelskåp och en kombimaskin. På golvet ligger klinker och väggarna är kaklade i vitt.

    Balkong

    Stor balkong som blir som ett extra rum om somrarna! Möblera med utemöbler och gör till din egna oas med blomkrukor och odlingar!

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    1301
    Lgh.nmr. LM
    1301
    Adress
    Almbygatan 6, vån 3
    Postnummer
    163 75
    Postort
    Spånga
    Område
    Spånga
    Boarea
    31.5 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
    Antal rum
    2
    Antal sovrum
    1
    Hiss
    Ja
    Trappor
    3 av 5
   • Föreningen
    Namn
    Brf Utblicken på Rinkebyterrassen
    Byggår
    2017

    Allmän information

    Brf Utblicken på Rinkebyterrassen består av 51 lägenheter. Lägenheterna karaktäriseras av stilrena och fina materialval med kvalitet som fokus. I Brf Utblicken bor du bra och bekymmersfritt med kvaliteter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet.

    Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet.

    Mer om projektet: http://www.almequity.se/projekt/utblicken/

    Köparen står för överlåtelseavgiften, kostnad 1185 kr. Pantavgift betalas av pantsättaren.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme. Mekanisk frånluft med återvinning.

    Övriga utrymmen

    Cykelrum och barnvagnsrum.

    TV/Internet

    Fibernät.

    Parkering

    18 st parkeringsplatser i garage.

   • Kostnader
    Beskrivning mån.avg.

    Värme, Kallvatten, Kabel-TV samt bostadsrättstillägg

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Närområde

    Kommunikationer

    Från Rinkebyterrassen har du nära till kommunikationer i form av både tunnelbana och buss och på mindre än 20 minuter kan du befinna dig i centrala Stockholm. Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!