I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nykvarn - Vidbynäs

Vidbynäs allé 22 B

 • 93 kvm
 • 3
 • rum

  2 990 000 kr

  Välkommen

  Varmt välkomna till detta spektakulära boende med grönskande solsäker uteplats i eftertraktade Vidbynäs. En fantastisk väldisponerad etagelägenhet med radhuskänsla från 2019 för den som inte vill kompromissa. Här bor man i ett naturskönt område nära golfbana och rekreation med gångavstånd till sjön Turingen med badstrand och brygga såväl som smidiga anknytningar till Södertälje och Stockholm.

  Ett toppmodernt och praktiskt hem om 93 kvm med parkering utanför entrén och en stor trädäckad uteplats mot ett lummigt skogsparti och en porlande bäck på baksidan av huset. Lägenheten präglas av sina ljusa fräscha ytskikt, stilrena parkettgolv och generösa ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck som skapar en underbar atmosfär. Här erbjuds tre rum fördelade på två våningsplan, på entréplan finner vi vardagsrummet med öppen planlösning mot det välutrustade köket och matplatsen, ett mysigt sovrum, det helkaklade badrummet samt den fullutrustade tvättstugan och tar vi trappan upp till övre planet finner vi ytterligare ett mysigt sovrum med utsikt mot det lummande skogspartiet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt den härliga uteplatsen gör det här till ett perfekt hem för sociala tillställningar oberoende av årstid. Uteplatsen har förutom ett ordentligt trädäck med pergola, även gräsmatta och ett stort isolerat förråd. Gott om förvaring finns även inne i lägenheten i flera stora garderober och skåp. Det här är ett hem som byggts med design och kvalitet i fokus vilket genomgående skapar en gedigen och enhetlig känsla både inomhus och utomhus.

  Området bjuder på en hög livskvalitet för hela familjen. Här kan man i sann småstadsanda ta sig omkring med cykel eller golfbil mellan restauranger och badplatser. I närområdet finns flertalet restauranger såsom den exklusiva krogen Turinge Ost och Vin, Vidbynäs Gård och Konferens, golfrestaurangen Brasserie Vidbynäs och populära Mångfaldens hus. På gång- och cykelavstånd (3 km) nås Nykvarns centrum (gång- och cykelväg finns hela vägen). Från Nykvarn nås T-centralen på knappt 30 min, lika snabbt som att bilen längst E20 till Stockholm.

  Pris
  2 990 000 kr /Bud
  Adress
  Vidbynäs allé 22 B
  Yta
  93 kvm
  Rum
  3 rok
  Avgift
  4 399 kr/månad (kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (95 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Jag tror på varje bostad jag förmedlar. Under mina år som mäklare har jag lärt mig att framgång kräver hårt arbete, att vara påläst, lyhörd och se lösningar före problem. Jag arbetar därför med stort engagemang och vill att varje visningsbesökare ska förstå bostadens fulla potential. Hos mig köper du ett hem och när det är dags att sälja hittar jag en köpare till rätt pris. Behöver du en uppdaterad värdering, bankkontakt, uppmätning eller inredningskonsultation? - Hör av dig, vi fixar det.

   • Rumsbeskrivning

    Stor härlig uteplats med trädäck med pergola, gräsmatta och isolerat förråd. Trädäcket rymmer matbord, solstolar och/eller andra utemöbler. Fantastiskt lugn och mysig plats som vetter mot lummigt skogsparti där man kan höra den porlande bäcken på vindstilla dagar. Avkoppling eller fest, det här är en underbar plats för alla tillfällen.

    Hall med välkomnande och vackert mörkt klinkergolv som inte bara är slitstarkt och reptåligt utan också lätt att göra rent. Vita väggar och tak som bryts av med delvis mörkmålad fondvägg som matchar golvet ger hallen karaktär. Avhängning av ytterkläder ges plats på en läcker kroklist i mässing och övrig förvaring i ett snyggt svart hallskåp samt på skohylla. Vidare in från hallen nås den rymliga innehallen där det mörka klinkergolvet byts ut mot fin ekparkett.

    Vardagsrummet präglas av det fantastiska ljusinsläppet från tre väderstreck som möjliggörs av den öppna planlösningen mot köket som låter ljuset flöda fritt genom våningsplanet. Här finns plats för soffa, soffbord, TV-möbel, fåtöljer eller annat möblemang. Glasdörren till uteplatsen och det stora fönstret mot uteplatsen erbjuder rogivande utsikt och ett magiskt ljusinsläpp. Vita väggar och tak som bryts av med en fondvägg i grå kulör och ekparkett på golvet. Mellan vardagsrum och kök finner vi trappan upp mot det övre planet.

    Ett fullutrustat och stilfullt Marbodal kök med bra arbetsytor och mycket gott om förvaringsutrymme. Ljusgråa över och underskåp ger en sober känsla mot det vita kaklet på väggen. Moderna vitvaror som innefattar fullstor kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och inbyggd micro i rostfritt, spishäll med induktion och köksfläkt. Köksbänk i svart och diskbänk i rostfritt. I anknytning till köket finns plats för ett stort matbord invid stora fönster med utsikt mot framsidan av huset. Här finns även ett skåp som har fina glasluckor med spröjs och en bänkskiva i trä som kan användas som extra matlagningsutrymme, skåpet rymmer även en vinkyl. Vita väggar och tak, ekparkett på golvet

    Ett av två sovrum ligger på entréplan. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och övriga bekvämligheter. Gott om plats för förvaring i stor elegant trägarderob med dubbla dörrar. Fönster mot uteplatsen där pergolan ger skydd från solen. Väggar i grön kulör, vitt tak och ekparkett på golvet ger en naturnära känsla som skapar harmoni.

    Intill sovrummet finner vi det fräscha helkaklade badrummet som karaktäriseras av stilrena materialval. Mörkt marmorerat klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns dusch med dubbla munstycken, duschväggar av glas, handfat med kommod, badrumsskåp med speglar ovan handfat, handukstork, WC, belysning från spotlights.

    Från badrummet når vi tvättstugan som även nås direkt från uteplatsen. Här finns tvättmaskin, torktumlare och diskbänk med sink. Förvaring i garderob och hyllplan på väggen ovan diskbänk samt ytterligare förvaring av ytterkläder ges på kroklist och vid behov finns plats för en byrå. Mörkt klinkergolv, vita väggar och tak.

    Tar vi den vackra vitmålade trappan ett plan upp finner vi det andra sovrummet som har plats för säng, sängbord och skrivbord. Om skrivbordets väljs bort skapas plats för dubbelsäng. Mycket gott om förvaring i tre garderober med skjutdörrar i spegelglas. Flera fönster med njutbar utsikt mot lummiga trädtoppar. Väggar i grå kulör, vitt tak och ekparkett på golvet.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    3
    Adress
    Vidbynäs allé 22 B
    Postnummer
    155 91
    Postort
    Nykvarn
    Område
    Vidbynäs
    Boarea
    93 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Antal sovrum
    2
    Hiss
    Nej
    Andelstal
    7.89532 %
   • Föreningen
    Namn
    Brf Vidbynäs Park 3
    Byggår
    2019

    Allmän information

    Brf Vidbynäspark 3 är en äkta bostadsrättsförening som består av 12 bostäder som byggdes 2019-2020. I föreningen finns två olika typer av boenden - på markplan med uteplats alternativt på övre plan med balkong. Föreningen har tillsammans med en grannförening en gemensamhetsanläggning med carport och sophantering.

    Byggnaden

    Tillhörande isolerat förråd med indragen el.
    Fönster3-glasfönster.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump.

    TV/Internet

    TV och bredband via fiber (Telia). Basutbud och bredband 250/250.

    Parkering

    Intill bostaden tillhör en parkeringsplats.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 399 kr/månad (kabel-TV och Internet)
    Beskrivning mån.avg.

    Som boende i Brf Vidbynäspark 3 betalar alla boenden månadsvis 250kr för parkering, ca 150kr för vatten (faktura 3 gånger om året).

    Hushållsel
    250 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Summa driftskostnader
    400 kr/månad

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT
    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT
    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION
    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA
    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING
    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!