I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nykvarn - Vidbynäs

Vidbynäs allé 22 B

 • 93 kvm
 • 3
 • rum

  2 990 000 kr

  Välkommen

  Varmt välkomna till detta spektakulära boende med grönskande solsäker uteplats i eftertraktade Vidbynäs. En fantastisk väldisponerad etagelägenhet med radhuskänsla från 2019 för den som inte vill kompromissa. Här bor man i ett naturskönt område nära golfbana och rekreation med gångavstånd till sjön Turingen med badstrand och brygga såväl som smidiga anknytningar till Södertälje och Stockholm.

  Ett toppmodernt och praktiskt hem om 93 kvm med parkering utanför entrén och en stor trädäckad uteplats mot ett lummigt skogsparti och en porlande bäck på baksidan av huset. Lägenheten präglas av sina ljusa fräscha ytskikt, stilrena parkettgolv och generösa ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck som skapar en underbar atmosfär. Här erbjuds tre rum fördelade på två våningsplan, på entréplan finner vi vardagsrummet med öppen planlösning mot det välutrustade köket och matplatsen, ett mysigt sovrum, det helkaklade badrummet samt den fullutrustade tvättstugan och tar vi trappan upp till övre planet finner vi ytterligare ett mysigt sovrum med utsikt mot det lummande skogspartiet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt den härliga uteplatsen gör det här till ett perfekt hem för sociala tillställningar oberoende av årstid. Uteplatsen har förutom ett ordentligt trädäck med pergola, även gräsmatta och ett stort isolerat förråd. Gott om förvaring finns även inne i lägenheten i flera stora garderober och skåp. Det här är ett hem som byggts med design och kvalitet i fokus vilket genomgående skapar en gedigen och enhetlig känsla både inomhus och utomhus.

  Området bjuder på en hög livskvalitet för hela familjen. Här kan man i sann småstadsanda ta sig omkring med cykel eller golfbil mellan restauranger och badplatser. I närområdet finns flertalet restauranger såsom den exklusiva krogen Turinge Ost och Vin, Vidbynäs Gård och Konferens, golfrestaurangen Brasserie Vidbynäs och populära Mångfaldens hus. På gång- och cykelavstånd (3 km) nås Nykvarns centrum (gång- och cykelväg finns hela vägen). Från Nykvarn nås T-centralen på knappt 30 min, lika snabbt som att bilen längst E20 till Stockholm.

  Pris
  2 990 000 kr /Bud
  Adress
  Vidbynäs allé 22 B
  Yta
  93 kvm
  Rum
  3 rok
  Avgift
  4 399 kr/månad (kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (99 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Rumsbeskrivning

    Stor härlig uteplats med trädäck med pergola, gräsmatta och isolerat förråd. Trädäcket rymmer matbord, solstolar och/eller andra utemöbler. Fantastiskt lugn och mysig plats som vetter mot lummigt skogsparti där man kan höra den porlande bäcken på vindstilla dagar. Avkoppling eller fest, det här är en underbar plats för alla tillfällen.

    Hall med välkomnande och vackert mörkt klinkergolv som inte bara är slitstarkt och reptåligt utan också lätt att göra rent. Vita väggar och tak som bryts av med delvis mörkmålad fondvägg som matchar golvet ger hallen karaktär. Avhängning av ytterkläder ges plats på en läcker kroklist i mässing och övrig förvaring i ett snyggt svart hallskåp samt på skohylla. Vidare in från hallen nås den rymliga innehallen där det mörka klinkergolvet byts ut mot fin ekparkett.

    Vardagsrummet präglas av det fantastiska ljusinsläppet från tre väderstreck som möjliggörs av den öppna planlösningen mot köket som låter ljuset flöda fritt genom våningsplanet. Här finns plats för soffa, soffbord, TV-möbel, fåtöljer eller annat möblemang. Glasdörren till uteplatsen och det stora fönstret mot uteplatsen erbjuder rogivande utsikt och ett magiskt ljusinsläpp. Vita väggar och tak som bryts av med en fondvägg i grå kulör och ekparkett på golvet. Mellan vardagsrum och kök finner vi trappan upp mot det övre planet.

    Ett fullutrustat och stilfullt Marbodal kök med bra arbetsytor och mycket gott om förvaringsutrymme. Ljusgråa över och underskåp ger en sober känsla mot det vita kaklet på väggen. Moderna vitvaror som innefattar fullstor kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och inbyggd micro i rostfritt, spishäll med induktion och köksfläkt. Köksbänk i svart och diskbänk i rostfritt. I anknytning till köket finns plats för ett stort matbord invid stora fönster med utsikt mot framsidan av huset. Här finns även ett skåp som har fina glasluckor med spröjs och en bänkskiva i trä som kan användas som extra matlagningsutrymme, skåpet rymmer även en vinkyl. Vita väggar och tak, ekparkett på golvet

    Ett av två sovrum ligger på entréplan. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och övriga bekvämligheter. Gott om plats för förvaring i stor elegant trägarderob med dubbla dörrar. Fönster mot uteplatsen där pergolan ger skydd från solen. Väggar i grön kulör, vitt tak och ekparkett på golvet ger en naturnära känsla som skapar harmoni.

    Intill sovrummet finner vi det fräscha helkaklade badrummet som karaktäriseras av stilrena materialval. Mörkt marmorerat klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns dusch med dubbla munstycken, duschväggar av glas, handfat med kommod, badrumsskåp med speglar ovan handfat, handukstork, WC, belysning från spotlights.

    Från badrummet når vi tvättstugan som även nås direkt från uteplatsen. Här finns tvättmaskin, torktumlare och diskbänk med sink. Förvaring i garderob och hyllplan på väggen ovan diskbänk samt ytterligare förvaring av ytterkläder ges på kroklist och vid behov finns plats för en byrå. Mörkt klinkergolv, vita väggar och tak.

    Tar vi den vackra vitmålade trappan ett plan upp finner vi det andra sovrummet som har plats för säng, sängbord och skrivbord. Om skrivbordets väljs bort skapas plats för dubbelsäng. Mycket gott om förvaring i tre garderober med skjutdörrar i spegelglas. Flera fönster med njutbar utsikt mot lummiga trädtoppar. Väggar i grå kulör, vitt tak och ekparkett på golvet.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    3
    Adress
    Vidbynäs allé 22 B
    Postnummer
    155 91
    Postort
    Nykvarn
    Område
    Vidbynäs
    Boarea
    93 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Antal sovrum
    2
    Hiss
    Nej
    Andelstal
    7.89532 %
   • Föreningen
    Namn
    Brf Vidbynäs Park 3
    Byggår
    2019

    Allmän information

    Brf Vidbynäspark 3 är en äkta bostadsrättsförening som består av 12 bostäder som byggdes 2019-2020. I föreningen finns två olika typer av boenden - på markplan med uteplats alternativt på övre plan med balkong. Föreningen har tillsammans med en grannförening en gemensamhetsanläggning med carport och sophantering.

    Byggnaden

    Tillhörande isolerat förråd med indragen el.
    Fönster3-glasfönster.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump.

    TV/Internet

    TV och bredband via fiber (Telia). Basutbud och bredband 250/250.

    Parkering

    Intill bostaden tillhör en parkeringsplats.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 399 kr/månad (kabel-TV och Internet)
    Beskrivning mån.avg.

    Som boende i Brf Vidbynäspark 3 betalar alla boenden månadsvis 250kr för parkering, ca 150kr för vatten (faktura 3 gånger om året).

    Hushållsel
    250 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Summa driftskostnader
    400 kr/månad

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!