I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Kvarnholmen

Tre Kronors väg 39

  • 72 kvm
  • 3
  • rum

    Välkommen till Tre Kronors väg 39

    Ljus och härlig trea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt generösa sovrum. Bostaden präglas av flera fina detaljer så som fina fönster, påkostade stilrena materialval i både kök och badrum. Här bor ni i en lugn oas med naturen runt hörnet samtidigt endast 10 minuter till Slussen. Stenkast ifrån bostaden hittar ni matvarubutik, café, restauranger och mycket mera. Anmäl ert intresse redan idag.

    Bostadens fördelar:

    • Välplanerad och öppen planlösning.
    • Generös takhöjd.
    • Fina materialval.
    • Rymliga sovrum.
    • Garageplats i föreningen.

    Välkommen in, välkommen hem!

    Adress
    Tre Kronors väg 39
    Yta
    72 kvm
    Rum
    3 rok
    Trappor
    2
    Hiss
    Ja
    Avgift
    4 110 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Ansvarig Mäklare
    Victor Wadström

    Victor Wadström

    Fastighetsmäklare

    4,9 i betyg (72 röster)
    hittamaklare.se
    Victor Wadström

    Victor Wadström

    Fastighetsmäklare

    Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

      • Rumsbeskrivning
        • Hall
          Välkomnande hall med plats för avhägning genom hatthylla och plats för skoställ. Vitmålade väggar och mattlackat golv på golvet.

        • Kök & vardagsrum
          Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Platsbyggt kök med låg samt högskåp med släta luckor och täcksidor i mörkgrå kulör. Bänkskiva i marmor. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå natursten. Diskho i rostfritt stål. Köksfläkt i vitt utförande med inbyggd belysning. Köket är utrustat med en helintegrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här får man plats med både större soffgrupp, matbord för flera personer samt övrigt möblemang.

        • Sovrum 1
          Rofyllt sovrum med ljusa väggar och ljust golv. Här får man plats med större säng med tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob.

        • Sovrum 2
          Rymligt sovrum med plats för säng, sängbord och garderob samt övrigt möblemang. I dags disponeras rummet som ett arbetsrum.

        • Badrum
          Fullt utrustat badrum med generös storlek. På väggarna sitter vitt blankt kakel i rektangulär form med förskjutet förband och avslutas med en kakellist. Ovanför kaklet är det målat i gråblå kulör. På golvet ligger vacker mosaik i matt varmvit färg. Duschväggen är specialdesignad i glas och avslutas med en kromad list. Stor spegel ovan handfatet. Dusch och tvättställ blandarna är från Dornbracht. Belysningen består av vita takmonterade porslinsarmaturer med dimmerfunktion. Badrummet är i övrigt utrustat med golvvärme, wc, handfat, duschvägg med kombinationsdusch, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork.

      • Fakta
        Objektstyp
        Lägenhet
        Lgh.nmr
        13105.1304
        Lgh.nmr. LM
        05.1304
        Adress
        Tre Kronors väg 39
        Postnummer
        131 31
        Postort
        Nacka
        Område
        Kvarnholmen
        Boarea
        72 kvm
        Boarea enligt
        Bostadsrättsföreningen
        Antal rum
        3
        Hiss
        Ja
        Trappor
        2
        Andelstal
        0,82940%
        Andelstal avgift
        0,83%
        Pantsättning
        Är pantsatt
      • Föreningen
        Namn
        Brf Bageriet 3
        Bildades
        2017
        Byggår
        2017
        Juridisk person
        Nej
        Markägare
        Föreningen äger marken

        Allmän information

        Föreningen består av 127 lägenheter varav samtliga är bostadsrätter. Adresserna som tillhör föreningen är Tre Kronors väg 31-41 Föreningen består av 1 byggnad och varierar från 1-6 RoK med denna fördelning: 1 RoK : 7st om ca 31 kvm 2 RoK : 53st om ca 39 – 69 kvm 3 RoK : 45st om ca 68 – 107 kvm 4 RoK : 16st om ca 88– 103 kvm 5 RoK : 4st om ca 112 – 115 kvm 6 RoK :1st om ca 142 kvm

        Byggnaden

        Nyproducerat Flerfamiljshus

        Värme- och ventilationsanläggning

        Fjärrvärme & FTX-system. Mekanisk från och tilluft med värmeåtervinning.

        Renoveringar

        Med tanke på byggåret så finns det inga renoveringar utförda.

        Planerade renoveringar

        Inga planerade.

        Övriga utrymmen

        Föreningen har cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsrum och soprum.

        Parkering

        Föreningen har ett garage där det finns 75 parkeringsplatser och 9 gästplatser.

      • Kostnader
        Månadsavgift
        4 110 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
        Kommentar till avgiften

        Kabel-TV är IP-TV.

        Hushållsel
        200 kr/månad
        Hemförsäkring
        200 kr/månad
        Summa driftskostnader
        400 kr/månad
        Personer i hushållet
        2
        Överlåtelseavgift
        1169
        Pantsättningsavgift
        468 kr

        Levnadskostnader

        Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

      • Energideklaration
        Status
        Energideklaration behövs ej

        Kommentar

        Behövs ej.

      • Närområde

        Område

        Populära Kvarnholmen har på en 10 årsperiod bytts ut mot gamla industrier till en modern närförort mellan skärgård och innerstan. I den växande stadsdelen hittar du allt från bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger och skolor till en fantastisk natur. Slående för Kvarnholmen är också utsikten mot Stockholms inlopp mot Djurgården och city.

        Uppe på toppen, vid Bageriet, närcentrum finner ni bland annat en stor Coop-butik, gym, apotek, pizzeria och det populära kafét Delselius. Letar ni efter en ytterligare stormarknad har ni den nyöppnade bron till Nacka som tar er till ICA-Maxi på endast ett par minuter. Bredvid har ni också Nacka Forum med alla dess butiker. Vill ni passa på och njuta av god mat, finner ni populära restauranger Don Felice, Don Poketto, Crispy Pizza Bistro och Arigato Sushi.

        Höstterminen 2017 öppnade efterlängtade Ebba Brahe skola med klasser F-6 som har en uttalad ambition att göra till Sveriges bästa! Skolan ligger i den gamla Makaronifabriken och kommer senare att vara sammanlänkad med en nyare skolbyggnad. När skolan är helt utbyggd kommer skolan ha klasser upp till årskurs 9 Förskola finns också på Kvarnholmen (Alexanderskolan).

        Enklast att ta sig till Kvarnholmen är buss 402 från Slussen som endast tar ca 10 minuter. För att ta er till city, går det givetvis pendelbåtar som tar er dit på cirka 20 minuter.

      • Dokument & Länkar
      • Allmänt

        UNDERSÖKNINGSPLIKT

        Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

        Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

        När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

        Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

        SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

        Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

        ALLMÄN INFORMATION

        Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

        Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

        Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

        BOAREA

        Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

        ÖPPEN BUDGIVNING

        Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

        KONTRAKT

        Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

    Välkommen till

    En fastighetsmäklare verksam i Stockholmsområdet. Vi lyfter fram det unika i varje hem.

    Adress
    • Fiskargatan 8
    • 116 20 Stockholm
    Kontakta oss
    Följ oss

    Intresseanmälan för

    Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Tack för ditt meddelande!

    Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Tack för ditt meddelande!

    Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Tack för ditt meddelande!