I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Kvarnholmen

Tre Kronors väg 31

 • 68 kvm
 • 3
 • rum

  5 675 000 kr

  SÅLD

  Ljus trea med terrass i söder, genomgående planlösning samt balkong med utsikt över Stockholms inlopp. Bostaden präglas av flera fina detaljer så som spröjsade fönster, påkostade stilrena materialval i både kök och badrum. Här bor ni i en lugn oas med naturen runt hörnet samtidigt endast 10 minuter till Slussen. Stenkast ifrån bostaden hittar ni matvarubutik, café, restauranger och mycket mera. Varmt välkommen på visning!

  Bostadens fördelar:

  • Terass i söderläge
  • Balkong med kvällssol
  • Fönster i två väderstreck bidrar till en väldigt ljus lägenhet
  • Utsikt över Stockholms inlopp
  • Fina materialval
  • Garageplats i föreningen

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  5 675 000 kr /BUD
  Adress
  Tre Kronors väg 31
  Yta
  68 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  4
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 947 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (134 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Hall
     Välkomnande hall med plats för avhägning och goda förvaringsmöjligheter i mindre klädkammare. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

    • Kök
     Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Platsbyggt kök med låg samt högskåp med släta luckor och täcksidor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå natursten. Diskho i rostfritt stål. Köksfläkt i vitt utförande med inbyggd belysning. Köket är utrustat med en helintegrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll.

    • Vardagsrum
     Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här får man plats med både större soffgrupp, matbord för sex personer samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna terrassen i härligt söderläge.

    • Sovrum 1
     Rofyllt sovrum med ljusa väggar och ljust golv. Här får man plats med större säng, arbetsbänk samt övrigt möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Från detta sovrum når du lägenhetens andra balkong med utsikt över Stockholms inlopp.

    • Sovrum 2
     Rymlig sovrum med plats för säng samt övrigt möblemang. Garderob.

    • Badrum
     Fullt utrustat badrum med generös storlek. På väggarna sitter vitt blankt kakel i rektangulär form med förskjutet förband och avslutas med en kakellist. Ovanför kaklet är det målat i gråblå kulör. På golvet ligger vacker mosaik i matt varmvit färg. Duschväggen är specialdesignad i glas och avslutas med en kromad list. Stor spegel ovan handfatet. Dusch och tvättställ blandarna är från Dornbracht. Belysningen består av vita takmonterade porslinsarmaturer med dimmerfunktion. Badrummet är i övrigt utrustat med golvvärme, wc, handfat, duschvägg med kombinationsdusch, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork.

    • Terrass
     Stor terrass som nås från vardagsrummet. Tack vare sitt söderläge har man sol här hela dagen.

    • Balkong 2
     Mysig balkong som nås från det stora sovrummet. Trevligt utsikt där dessutom inloppet skymtar. Här njuter man av trevlig kvällssol och den vackra solnedgången.

   • Fakta
    Lgh.nmr
    01.1403
    Adress
    Tre Kronors väg 31
    Postnummer
    131 31
    Postort
    Nacka
    Område
    Kvarnholmen
    Boarea
    68 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    4
    Andelstal
    0,79641951%
   • Föreningen
    Namn
    Brf Bageriet 3
    Bildades
    2017
    Byggår
    2017
    Juridisk person
    Nej
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Föreningen består av 127 lägenheter varav samtliga är bostadsrätter. Adresserna som tillhör föreningen är Tre Kronors väg 31-41 Föreningen består av 1 byggnad och varierar från 1-6 RoK med denna fördelning:

    • 1 RoK : 7st om ca 31 kvm
    • 2 RoK : 53st om ca 39 – 69 kvm
    • 3 RoK : 45st om ca 68 – 107 kvm
    • 4 RoK : 16st om ca 88– 103 kvm
    • 5 RoK : 4st om ca 112 – 115 kvm
    • 6 RoK :1st om ca 142 kvm

    Byggnaden

    Nyproducerat Flerfamiljshus.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & FTX-system. Mekanisk från och tilluft med värmeåtervinning.

    Renoveringar

    Med tanke på byggåret så finns det inga renoveringar utförda.

    Planerade renoveringar

    Inga planerade.

    Övriga utrymmen

    Föreningen har cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsrum och soprum. Till lägenheten tillhör ett förråd.

    TV/Internet

    TV, Bredband och telefoni levereras via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s Ownit kommer att leverera en TV-box & en router till varje lägenhet.

    Parkering

    Föreningen har ett garage där det finns 75 parkeringsplatser och 9 gästplatser.

    Energideklaration

    Kommentar

    Behövs ej.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 947 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    150 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Summa driftskostnader
    300 kr/månad
    Personer i hushållet
    3
    Överlåtelseavgift
    1169 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Populära Kvarnholmen har på en 10 årsperiod bytts ut mot gamla industrier till en modern närförort mellan skärgård och innerstan. I den växande stadsdelen hittar du allt från bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger och skolor till en fantastisk natur. Slående för Kvarnholmen är också utsikten mot Stockholms inlopp mot Djurgården och city.

    Uppe på toppen, vid Bageriet, närcentrum finner ni bland annat en stor Coop-butik, gym, juicebar, blomaffär, apotek, pizzeria och det populära kafét Delselius. Letar ni efter en ytterligare stormarknad har ni den nyöppnade bron till Nacka som tar er till ICA-Maxi på endast ett par minuter. Bredvid har ni också Nacka Forum med alla dess butiker. Vill ni passa på och njuta av en härlig vy samt god mat, finner ni populära restaurangen Mat & Vy i byggnaden Munspelet.

    Höstterminen 2017 öppnade efterlängtade Ebba Brahe skola med klasser F-6 som har en uttalad ambition att göra till Sveriges bästa! Skolan ligger i den gamla Makaronifabriken och kommer senare att vara sammanlänkad med en nyare skolbyggnad. När skolan är helt utbyggd kommer skolan ha klasser upp till årskurs 9 Förskola finns också på Kvarnholmen (Alexanderskolan).

    Enklast att ta sig till Kvarnholmen är buss 402 från Slussen som endast tar ca 10 minuter. För att ta er till city, går det givetvis pendelbåtar som tar er dit på cirka 20 minuter.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!