I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Gustavsberg -

Skogsbovägen 24, 6 tr

 • 97 kvm
 • 4
 • rum

  5 975 000 kr

  Superhärligt varmt och trevligt hem med enorm balkong. Balkongen sträcker sig längs hela gavellägenheten, uppskattningsvis ca 73 kvm stor. Väldisponerad lägenhet med stort trevligt vardagsrum i öppen planlösning med köket vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. De många och stora fönsterytorna ut mot balkongen förstärker känslan av rymd. Tre trevliga sovrum varav det största har egen utgång till balkongen och ett en-suite-badrum.

  • Balkong om ca 73 kvm
  • Gavellägenhet
  • Mycket tillval
  • Sol från tidig morgon till sen kväll
  • Lugnt centralt läge
  • Garage i huset
  Pris
  5 975 000 kr /Bud
  Adress
  Skogsbovägen 24, 6 tr
  Yta
  97 kvm
  Rum
  4 rok
  Trappor
  6 av 8
  Hiss
  Ja
  Avgift
  5 677 kr/månad (värme)
  Visningar
  • Onsdag 17/08 kl 18:00 - 18:45
  • Söndag 21/08 kl 15:15 - 16:00
  Ansvarig Mäklare
  Kalle Borgström

  Kalle Borgström

  Fastighetsmäklare

  4,8 i betyg (11 röster)
  hittamaklare.se
  Kalle Borgström

  Kalle Borgström

  Fastighetsmäklare

  Engagemang, tydlighet och trygghet är mina ledord varje gång jag får förtroendet att förmedla en bostad. Att sälja en bostad är stor affär för alla parter, säljare, köpare och fastighetsmäklare. Som kund kan du räkna med mitt yttersta engagemang. Vi sätter upp gemensamma mål och har kontinuerlig kontakt. Jag är mån om att vara tydlig i hela försäljningsprocessen; du ska hela tiden veta vad som händer och varför. Som erfaren mäklare sedan 2003 tror jag mig ha svaren på många av de frågor som du letar efter. Jag har under åren haft många återkommande kunder och jag strävar hela tiden efter att varje kund jag träffar ska bli en av mina många ambassadörer.

  - Högskoleexamen Fastighetsmäklare Högskolan i Gävle. 
  - Fastighetsmäklare - sedan 2003

   • Rumsbeskrivning

    Superhärligt varmt och trevligt hem med enorm balkong. Balkongen sträcker sig längs hela gavellägenheten, uppskattningsvis ca 73 kvm stor. Väldisponerad lägenhet med stort trevligt vardagsrum i öppen planlösning med köket vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. De många och stora fönsterytorna ut mot balkongen förstärker känslan av rymd. Tre generösa sovrum varav det största har egen utgång till balkongen och ett en-suite-badrum.

    Vardagsrum Underbart ljus och härlig sällskapsyta med gott om plats för stora soffor. Från vardagsrummet finns många stora fönster mot lägenhetens unika stora balkong. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger rummet en underbar känsla av rymd.

    Kök Välutrustat högkvalitativt kök från Vedum med köksinredning i vitt. Gott om arbetsytor och förvaringutrymmen. Utrustat med hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro köksfläkt och helintregrerad diskmaskin. Intill köket finns en mycket generös matsplats med utrymme för stora sällskap.

    Hall Välkomnande hall med snyggt och praktiskt eluppvärmt klinkergolv. Goda avhängningsmöjligheter i fast garderob.

    Badrum Generöst badrum med eluppvärmt svart klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med wc, tvättställ och underliggande kommod, spegelskåp, handdukstork, badkar samt två tvättmaskiner.

    Sovrum 1 Sovrum med plats för enkelsäng och arbetsyta. I rummet finns gott om förvaringsmöjligheter i fast dubbelgarderob. Fönster i söderläge mot bostadens stora balkong.

    Sovrum 2 Sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas, alternativt enkelsäng och arbetsplats. Även i detta rum finns gott om förvaring i fast stor garderob. Detta rum har fönster i två väderstreck, söder respektive väster.

    Sovrum 3 Master bedroom, det största sovrummet har väl tilltagen yta. Gott om plats för både dubbelsäng och arbetsyta. Härifrån nås hemmets härliga balkong via en glasad altandörr. I rummet finns gott om förvaringsyta i en stor walk-in-closet. Från detta rum finns även ett eget badrum med wc, tvättställ samt dusch.

    Förråd Till lägenheten hör ett förråd om ca 5 kvm i källaren.

   • Fakta
    Tillträde
    Enligt överenskommelse
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    05379001-0161
    Lgh.nmr. LM
    1501
    Adress
    Skogsbovägen 24, 6 tr
    Postnummer
    134 30
    Postort
    Gustavsberg
    Boarea
    97 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    4
    Antal sovrum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    6 av 8
   • Föreningen
    Namn
    Brf Ösby Sjöpark 1 i Gustavsberg
    Bildades
    2019
    Byggår
    2019
    Juridisk person
    Nej
    Inre rep.fond
    Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Ösby Sjöpark byggdes 2018/2019. Föreningen består av 73 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt.

    Kabel-TV och Bredband Leveraras via Comhem. Obligatoriskt tillägg om 164kr/mån.

    Parkering I föreningen finns 54 parkeringsplatser, varav 8 med laddningsmöjlighet och 9 garageplatser varav 6 med laddplats.

    Övernattningslägenhet Möjlighet att hyra övernattningslägenhet för 200kr/dygn.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    5 677 kr/månad (värme)
    Hushållsel
    250 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Summa driftskostnader
    400 kr/månad

    Driftskostnaderna är uppskattade.

    Personer i hushållet
    2

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Härliga Ösby Sjöpark i Gustavsberg. Föreningens är beläget i Skogsbo, strax öster om Gustavsbergs centrum och söder om Ösby sjö. Perfekt läge med närhet till buss, service, vackra naturpromenader och insjöbad. Här finns flertalet fina promenadstråk, t ex runt Ösby sjö. Det kommunala utegymmet ligger direkt intill huset. Lugnt centralt läge med närhet till Gustavsbergs centrum och samtidigt direkt inpå naturen.

    Gustavsberg erbjuder en mysig skärgårdsmiljö nära naturen och samtidigt nära till stan med dess rika nöjesliv.

    Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter. Idrottsplatsen Ekvallen har bl a badhus, sporthall, skateboardramp, ishall, tennishall och stor isbandyplan.

    Aktiva Värmdö kommun. För mer information om kommunen, gå gärna in på deras hemsida, www.varmdo.se

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Fiskargatan 8
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!