I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Hägersten - Västertorp

Skidskyttevägen 6

 • 56.5 kvm
 • 2
 • rum

  2 770 000 kr

  SÅLD

  Välkommen till denna smakfulla 2:a med fina stora fönster och öppen planlösning på en lugn och mysig återvändsgata endast ett par minuter från T-bana. Lägenheten präglas av en social charm med högt i tak och en härlig uteplats i söderläge! Här bor ni i närhet av restauranger (Aloë, Svenska Sushiköket och Hamburgerköket), caféer, matvarubutiker, kommunikationer (endast 3 min till T-bana) och klippbad (Vinterviken en kort bit bort). Varmt välkommen på visning!

  Bostadens unika läge:

  • Uteplats i söderläge med plats för grill och utemöbler
  • Entréplan på lugn återvändsgata
  • Härlig takhöjd
  • T-bana endast ett par minuter bort

  Bostadens fördelar:

  • Öppen social planlösning
  • Stora härliga fönster som skapar mycket ljus in
  • Fönster åt två väderstreck

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  2 770 000 kr SÅLD
  Adress
  Skidskyttevägen 6
  Yta
  56.5 kvm
  Rum
  2 rok
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 342 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (125 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Hall

    Härlig hall med ljust parkettgolv och ljusa väggar. Plats för klädavhängare och skoställ finns. Två stycken inbyggda garderober med skjutbara spegeldörrar för förvaring av ytterkläder.

    • Kök & vardagsrum

    Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar ett fin social planlösning. Stora fönster åt två väderstreck skapar också mycket ljus in. Kökets maskinella utrustning består av ugn, spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Ni får också plats med ett stort matbord för flera personer. I vardagsrummet har ni god yta för soffa med soffbord, TV-möbel och en fåtölj för den som önskar. Utgång mot uteplats finns här.

    • Sovrum

    Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng med plats för sängbord. Här finns också 4 stycken garderober för förvaring.

    • Badrum

    Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kak­lade väggar. Badrummet är utrustat med WC, dusch med duschvägg, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

    • Uteplats

    Härlig uteplats med plats för bord och stolar och loungegrupp. samt yta för grillen. Vetter i härligt söderläge.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    302
    Lgh.nmr. LM
    1001
    Adress
    Skidskyttevägen 6
    Postnummer
    129 49
    Postort
    Hägersten
    Område
    Västertorp
    Boarea
    56.5 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Andelstal
    0,6401
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Skidskytten
    Bildades
    2006
    Byggår
    2006
    Markägare
    Marken är tomträtt

    Allmän information

    Brf Skidskytten består av 119 lägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Adresserna i föreningen är Skidskyttevägen 2-8. Förvaltning sköts av Frubo AB.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och mekanisk frånluftsventilation

    Övriga utrymmen

    Till varje lägenhet tillhör ett förråd, cykel och barnvagnsförråd.

    TV/Internet

    Bredband 1000Mbit ingår i månadsavgiften från Ownit och TV-kanaler utöver basutbudet ingår inte i månadsavgiften, från Com hem

    Parkering

    Föreningen har utomhusparkeringar såväl som garageparkeringar. Kostnad 350kr/mån resp. 800kr/mån. Till dessa gäller ett kösystem men det är oftast kort väntetid. I garaget finns nu även tillgång till elbilsladdare, månadskostnad för plats med laddare är f.n. 1000kr/mån och el debiteras enligt samma förmånliga pris som hushållselen på månadsavgiften. Antal platser för garage är 36 stycken.

    Energideklaration

    Utfördes
    Måndag 24 sep 2012
    Energiprestanda
    112 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 342 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    250 kr/månad
    Hemförsäkring
    200 kr/månad
    Summa driftskostnader
    450 kr/månad
    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1178 betalas av Säljare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    I början av 1900-talet var Hägersten väldigt glest bebyggt, och hit kom stockholmarna mest under sommarmånaderna för att undfly innerstadens stress. Dagens hipstervänliga och charmiga Midsommarkransen är faktiskt uppkallat efter en pittoresk och lantlig 1700-tals krog. Även om det fanns industri här redan på 1800-talet, så började denna del av staden bubbla på allvar när en viss LM Ericsson uppförde en ny fabrik här som stod klar 1940. Många av dagens charmiga trevåningshus som är karakteristiska för detta område tillkom just då, mitt under brinnande världskrig, som bostäder åt fabriksarbetarna och deras familjer. Mycket av arkitekturen från tidigt 1900-tal finns bevarat, men nu huserar istället kvalitativa restauranger, caféer och affärer i de vackra industribyggnaderna. De närliggande områdena som Aspudden, Gröndal och Telefonplan osar inte längre av svavel och olja från verkstäder och hamnar, istället kantar vackra grönområden och lägenheter Mälarens stränder bara några få hundra meter från de charmiga centrumområdena som kommit att kallas för ”Stockholms Brooklyn”. Ändå vore det orättvist att begränsa dagens Hägersten till ett område endast för den yngre generationen. Många av huvudstadens kulturellt engagerade invånare har valt att bosätta sig här, vilket har haft en positiv inverkan på utbudet av till exempel teatrar, konstnärsstudios och föreningsaktiviteter. Här frodas både barnfamiljer samt pensionärer, och mycket av det ”gamla Stockholm” är omsorgsfullt bevarat, vilket gör Hägersten till den perfekta stadsdelen för dig som vill ha storstadens möjligheter och förstadens miljö

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!