I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Hägersten - Västertorp

Skidskyttevägen 6

 • 56.5 kvm
 • 2
 • rum

  2 770 000 kr

  SÅLD

  Välkommen till denna smakfulla 2:a med fina stora fönster och öppen planlösning på en lugn och mysig återvändsgata endast ett par minuter från T-bana. Lägenheten präglas av en social charm med högt i tak och en härlig uteplats i söderläge! Här bor ni i närhet av restauranger (Aloë, Svenska Sushiköket och Hamburgerköket), caféer, matvarubutiker, kommunikationer (endast 3 min till T-bana) och klippbad (Vinterviken en kort bit bort). Varmt välkommen på visning!

  Bostadens unika läge:

  • Uteplats i söderläge med plats för grill och utemöbler
  • Entréplan på lugn återvändsgata
  • Härlig takhöjd
  • T-bana endast ett par minuter bort

  Bostadens fördelar:

  • Öppen social planlösning
  • Stora härliga fönster som skapar mycket ljus in
  • Fönster åt två väderstreck

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  2 770 000 kr SÅLD
  Adress
  Skidskyttevägen 6
  Yta
  56.5 kvm
  Rum
  2 rok
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 342 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (134 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Hall

    Härlig hall med ljust parkettgolv och ljusa väggar. Plats för klädavhängare och skoställ finns. Två stycken inbyggda garderober med skjutbara spegeldörrar för förvaring av ytterkläder.

    • Kök & vardagsrum

    Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar ett fin social planlösning. Stora fönster åt två väderstreck skapar också mycket ljus in. Kökets maskinella utrustning består av ugn, spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Ni får också plats med ett stort matbord för flera personer. I vardagsrummet har ni god yta för soffa med soffbord, TV-möbel och en fåtölj för den som önskar. Utgång mot uteplats finns här.

    • Sovrum

    Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng med plats för sängbord. Här finns också 4 stycken garderober för förvaring.

    • Badrum

    Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kak­lade väggar. Badrummet är utrustat med WC, dusch med duschvägg, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

    • Uteplats

    Härlig uteplats med plats för bord och stolar och loungegrupp. samt yta för grillen. Vetter i härligt söderläge.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    302
    Lgh.nmr. LM
    1001
    Adress
    Skidskyttevägen 6
    Postnummer
    129 49
    Postort
    Hägersten
    Område
    Västertorp
    Boarea
    56.5 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Andelstal
    0,6401
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Skidskytten
    Bildades
    2006
    Byggår
    2006
    Markägare
    Marken är tomträtt

    Allmän information

    Brf Skidskytten består av 119 lägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Adresserna i föreningen är Skidskyttevägen 2-8. Förvaltning sköts av Frubo AB.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och mekanisk frånluftsventilation

    Övriga utrymmen

    Till varje lägenhet tillhör ett förråd, cykel och barnvagnsförråd.

    TV/Internet

    Bredband 1000Mbit ingår i månadsavgiften från Ownit och TV-kanaler utöver basutbudet ingår inte i månadsavgiften, från Com hem

    Parkering

    Föreningen har utomhusparkeringar såväl som garageparkeringar. Kostnad 350kr/mån resp. 800kr/mån. Till dessa gäller ett kösystem men det är oftast kort väntetid. I garaget finns nu även tillgång till elbilsladdare, månadskostnad för plats med laddare är f.n. 1000kr/mån och el debiteras enligt samma förmånliga pris som hushållselen på månadsavgiften. Antal platser för garage är 36 stycken.

    Energideklaration

    Utfördes
    Måndag 24 sep 2012
    Energiprestanda
    112 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 342 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    250 kr/månad
    Hemförsäkring
    200 kr/månad
    Summa driftskostnader
    450 kr/månad
    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1178 betalas av Säljare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    I början av 1900-talet var Hägersten väldigt glest bebyggt, och hit kom stockholmarna mest under sommarmånaderna för att undfly innerstadens stress. Dagens hipstervänliga och charmiga Midsommarkransen är faktiskt uppkallat efter en pittoresk och lantlig 1700-tals krog. Även om det fanns industri här redan på 1800-talet, så började denna del av staden bubbla på allvar när en viss LM Ericsson uppförde en ny fabrik här som stod klar 1940. Många av dagens charmiga trevåningshus som är karakteristiska för detta område tillkom just då, mitt under brinnande världskrig, som bostäder åt fabriksarbetarna och deras familjer. Mycket av arkitekturen från tidigt 1900-tal finns bevarat, men nu huserar istället kvalitativa restauranger, caféer och affärer i de vackra industribyggnaderna. De närliggande områdena som Aspudden, Gröndal och Telefonplan osar inte längre av svavel och olja från verkstäder och hamnar, istället kantar vackra grönområden och lägenheter Mälarens stränder bara några få hundra meter från de charmiga centrumområdena som kommit att kallas för ”Stockholms Brooklyn”. Ändå vore det orättvist att begränsa dagens Hägersten till ett område endast för den yngre generationen. Många av huvudstadens kulturellt engagerade invånare har valt att bosätta sig här, vilket har haft en positiv inverkan på utbudet av till exempel teatrar, konstnärsstudios och föreningsaktiviteter. Här frodas både barnfamiljer samt pensionärer, och mycket av det ”gamla Stockholm” är omsorgsfullt bevarat, vilket gör Hägersten till den perfekta stadsdelen för dig som vill ha storstadens möjligheter och förstadens miljö

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!