I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Forum Nacka

Serenadvägen 3b

 • 66.5 kvm
 • 3
 • rum

  3 400 000 kr

  SÅLD!

  Välkommen till denna perfekta 3:a med fina ytskikt och härlig balkong i söderläge högst upp i byggnaden. Den sociala öppna planlösningen tillsammans med rymliga rum utmärker denna lägenhet samt fönster åt två väderstreck skapar ett fint ljus i hela bostaden. Balkongen är inglasad och kan nyttjas som ett extra rum alla årstider. Här bor ni ett stenkast från Nacka Forum som erbjuder allt ni kan önska i shoppingväg samt utmärkta förbindelser via buss till Slussen. Välkommen på visning!

  Bostadens unika läge:

  • Bostaden är högst upp i fastigheten
  • Balkong i västläge
  • Bostaden har fönster åt två väderstreck-skapar ett fint ljus i hela lägenheten
  • Minimal insyn
  • Nära till skola och förskola

  Bostadens fördelar:

  • Fina, bevarade ytskikt
  • Öppen social planlösning
  • Sparsamt använda vitvaror
  • Välskött HSB förening

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  3 400 000 kr SÅLD
  Adress
  Serenadvägen 3b
  Yta
  66.5 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  3
  Hiss
  Ja
  Avgift
  4 045 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (130 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Hall
     Rymlig hall med plats för sittbänk och plats för skoställ samt hatthylla. Två garderober finns för extra förvaring. Säkerhetsdörr.

    • Sovrum 1 & 2
     Det första sovrummet harplats för en stor säng med tillsammans med sängbord. God förvaring genom flera garderober. Sovrummet har vitmålade väggar med parkettgolv. Fönster mot gård. Det andra sovrummet är rymligt och passar väl som ett barnrum eller gästrum/kontor. Plats för säng med sängbord och mindre skrivbord eller byrå för den som önskar.

    • Vardagsrum & Balkong
     Vardagsrummet med vitmålade väggar och ett fint parkettgolv har gott om yta för soffa med soffbord och TV-möbel. Ytterligare skänk eller byrå för den som önskar finns det plats för. Härifrån ligger också utgången till den härliga balkongen. Balkongen har plats för sittgrupp med bord samt övrig möblemang tex bord och stolar. Balkongen är inglasad där det finns möjlighet att "vika" av eller på glaset beroende på väder och årstid.

    • Kök
     Fint praktiskt kök med vita köksluckor och bänkskiva i X. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis, kyl/frys, MIcro och diskmaskin. Det finns en köksö med goda förvaringsmöjligheter under samt bra yta för matlagning.

    • Badrum
     Helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med WC, spegelskåp, dusch, handfat och tvättmaskin samt torktumlare.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    99-2448-1-74-1
    Lgh.nmr. LM
    1402
    Adress
    Serenadvägen 3b
    Postnummer
    131 53
    Postort
    Nacka
    Område
    Forum Nacka
    Boarea
    66.5 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    3
    Andelstal
    1,21729%
    Andelstal avgift
    1,12652%
   • Föreningen
    Namn
    HSB bostadsrättsförening Capitolium i Nacka
    Bildades
    2007
    Byggår
    2008
    Juridisk person
    Nej
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Föreningen består av 75 lägenheter där samtliga är upplåtna som bostadsrätter samt 1 lokal (förskola). BRF Capitolium ligger på adressen Serenadvägen 1-9, föreningen äger marken som husen står på. För att beviljas medlemskap i föreningen krävs det att man går med i HSB Stockholm ekonomiska förening med en andel á 500 kr och betalar årsavgift på 200 kr. Gå gärna in på föreningens hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/capitolium/

    Byggnaden

    Flerfamiljshus.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & FTX (fråntilluftssystem med värmeväxlare).

    Övriga utrymmen

    I föreningen finns det tvättstuga och styrelserum invid Serenadvägen 1A. och soprum/källsortering invid Serenadvägen 1B. Flertalet cykel- och barnvagnsrum finns också.

    TV/Internet

    Föreningen använder sig av Comhem för kabel-TV (basutbudet ingår i månadsavgiften). Bredband går via Telenor med upp till 250 Mbit hastighet (ingår i månadsavgiften), samma gäller IP-telefoni (abonnemangsavgiften). Uttag finns i samtliga rum.

    Parkering

    Det finns parkeringsplatser i kallgarage som tillhör föreningen och kostnaden är 700 kr/mån (kö kan förekomma). Parkering på gatan mot betalning. Finns även 3 timmars gratisparkering i Nacka Forums parkeringsgarage.

    Energideklaration

    Utfördes
    Torsdag 21 feb 2013
    Energiprestanda
    139 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 045 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    150 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Summa driftskostnader
    300 kr/månad

    Individuella elmätare till respektive lägenhet. Gemensam upphandlad el för att få ner kostnaderna, HSB handlägger detta.

    Driftkostnaderna är uppskattade efter en person som bor i hushållet.

    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1655 betalas av Säljare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!