I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Stockholm -

Sandhamnsgatan 75C, 3tr

 • 78 kvm
 • 3
 • rum

  9 350 000 kr

  Välkomna

  Här finner du en mycket attraktiv och välplanerad trea i absolut toppklass. I det häftiga ikonbygget 79&Park bor du nära både natur och stadens puls.

  Lägenheten håller genomgående mycket hög standard med påkostade och stilrena materialval i högsta kvalitet. Ett riktigt drömboende med 2,7m i takhöjd, vackra trägolv från svenska Kährs och stora fönsterpartier som bjuder på generöst ljusinsläpp. Köket är ett exklusivt designkök av modellen Varenna från italienska Poliform med moderna vitvaror från Miele. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där man bjuds på en otrolig utsikt mot Ladugårdsgärdet och Gröna Lund genom stora fantastiska panoramafönster med vackra träramar som sträcker sig från golv till tak. Här finns även två mysiga sovrum, två fräscha badrum med golv och väggar i natursten samt en möblerbar balkong med förmiddagssol. Lägenheten disponeras som två lägenheter med passage mellan de privata delarna med sovrum och badrum samt de sociala delarna med vardagsrum och kök. Smart golvvärmesystem finns installerat i samtliga rum som styrs av rumstemperaturen.

  Föreningen BRF Stettin 7 har en trevlig innergård och flera soliga terrasser för medlemmarna. Garage, cykeluppställning, barnvagns- och rullstolsförråd finns i huset med hiss från lägenhetsplanet.

  79&Park är ett bygge helt i sitt eget slag som ritades av det danska arkitektkontoret Bjarke Ingels Group på uppdrag av Oscar Properties. Projektet färdigställdes 2018 och 2019 nominerades byggnaden till Årets Stockholmsbyggnad. Det är en komplex byggnad med fokus på att lägenheterna ska ha utsikt över Gärdet och få in ljusinsläpp. Fasaden i cederträ skriver på ett elegant sätt in sig i landskapet och ger projektet, trots sin storlek, ett småskaligt uttryck. 79 syftar på adressen Sandhamnsgatan 79 och Park på parkområdet Gärdet som utbreder sig framför anläggningen.

  Den här lägenheten vill du inte missa, välkomna på visning!

  Pris
  9 350 000 kr /Såld
  Adress
  Sandhamnsgatan 75C, 3tr
  Yta
  78 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  3
  Hiss
  Ja
  Avgift
  4 265 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4.9 i betyg (99 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

  • Passage mellan vardagsrum/kök och de bägge sovrummen.

   Enhetliga golv i alla rum. Ek Paris är en planka/1-stav med lågmäld elegans i en vit ton. Golvet har måttliga färgvariationer och får innehålla mindre kvistar. Borstad med mikrofasad kant.

   Extra WC

   • Rumsbeskrivning

    Inbjudande hall med hatthylla och garderob i snygg design från Poliform, i anknytning till hallen finner du båda sovrummen och ena badrummet. Ekparkett och målade väggar i ljus kulör.

    Passagen från hallen tar dig till det funktionellt designade Varenna köket från Poliform, gråa skåpluckor, bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten som bryter av snyggt mot ekparketten på golvet och dom målade ljusa väggarna. Maskinellt fullt utrustat med exklusiva vitvaror från Miele, här finns inbyggd kyl, frys, högskåp med ugn, spishäll, fläktkåpa i rostfritt stål och diskmaskin. Gott om plats för matbord pga den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

    Trivsamt öppet sällskapsrum med härlig utsikt genom stora fönsterpartier i västerläge som bjuder på kvällssol. Plats för soffa, soffbord TV och annat möblemang.

    Sovrum 1
    Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, här finns fyra garderober, klädhängare, läckra väggmonterade hyllor i mörkt trä. Rummet har även en kontorsplats, härliga panoramafönster och utgång balkongen skapar en mycket gemytlig känsla utmärkt för både avslappning och arbete.

    Sovrum 2
    Rummet rymmer säng, diverse möblemang och tre garderober. Ekparkett och ljusa väggar som snyggt matchats med en designad fondvägg i trä som monterats på väggen.

    Badrum 1
    Mycket sobert badrum med stora ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Vägghängd WC, handfat, tvättställ, handdukstork, tvättpelare i högskåp, dusch med glasdörrar och ett snyggt förvaringsskåp i trä.

    Badrum 2
    Även det här badrummet är inrett med stora ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Vägghängd WC, handfat och dusch.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    13602.1304
    Lgh.nmr. LM
    1304
    Adress
    Sandhamnsgatan 75C, 3tr
    Postnummer
    115 28
    Postort
    Stockholm
    Boarea
    78 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    3
    Andelstal
    0,56550
   • Föreningen
    Namn
    Brf Stettin 7

    Allmän information

    Brf Stettin 7 består av 169 lägenheter, 1 förskola upplåten som bostadsrätt samt 8 lokaler som upplåts som hyresrätter. Samtliga lokaler är uthyrda.

    Försäkringar: Fullvärdesförsäkring finns via Säkra/Trygg-Hansa. Egen hemförsäkring tecknas av respektive medlem.
    El: Vi har individuell mätning av respektive hushålls förbrukning.
    Avgiftshöjningar: För närvarande inga planerade.
    Förråd: Källarförråd.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme

    Planerade renoveringar

    Inga större är planerade de närmaste åren. 2-årsbesiktning gentemot Oscar Properties genomfördes under slutet av 2020, åtgärder pågår under våren 2021.

    Övriga utrymmen

    3 gemensamma takterrasser finns. Det finns en barnvagnsrum längst ner i varje trapphus. Cykelförråd i garage/källaren samt flertalet cykelställ ute. Garage finns.

    TV/Internet

    Bredband och TV (basutbud) från Ownit. Ingår i avgiften.

    Parkering

    Garage finns i huset, platser ansöks via ViRedo (f.n. lediga platser alt. kort kö) 2000kr/månan– hissen från lägenhetsplanet går direkt till garaget.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 265 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    150 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Summa driftskostnader
    300 kr/månad
    Överlåtelseavgift
    1208
    Pantsättningsavgift
    483 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Sandhamnsgatan är en gata i stadsdelen Gärdet i Stockholm. Gatan sträcker sig från Värtavägen i norr till Lindarängsvägen i söder. Närmaste tunnelbanestation är Gärdet med uppgång mot Sandhamnsgatan. Buss 1 (Nattbuss 91) samt bussarna 72 och 76 har hållplatser i närheten.

    Direkt närhet till vatten, grönområden och Djurgården, men också bara några minuter bort från Östermalms och Citys puls med ett sitt rikliga utbud av restauranger, caféer, shopping. Ladugårdsgärdet bjuder på gott om aktiviteter med bla. utegym, Kampementsbadet, beachvolleybollplaner och vintertid finns även längdspår och runt hörnet finns SATS, en mataffär och flera populära restauranger som tex Eatery, där du kan avnjuta goda luncher och middagar i sina varma och ombonade lokaler. Gärdets stora, gröna ytor och framför allt sportfältet lockar allt från hundägare till idrottslag under hela året. Nedanför Kaknästornet finns en äventyrslekplats, där det förutom linbana, lekfort och karusellgunga, även finns en grill med regnskydd och bänkbord. Den anrika Tessinparken lockar med lek, grönska och gräsmattor som gjorda för picknick.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!