I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Stockholm -

Sandhamnsgatan 75C, 3tr

 • 78 kvm
 • 3
 • rum

  9 350 000 kr

  Välkomna

  Här finner du en mycket attraktiv och välplanerad trea i absolut toppklass. I det häftiga ikonbygget 79&Park bor du nära både natur och stadens puls.

  Lägenheten håller genomgående mycket hög standard med påkostade och stilrena materialval i högsta kvalitet. Ett riktigt drömboende med 2,7m i takhöjd, vackra trägolv från svenska Kährs och stora fönsterpartier som bjuder på generöst ljusinsläpp. Köket är ett exklusivt designkök av modellen Varenna från italienska Poliform med moderna vitvaror från Miele. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där man bjuds på en otrolig utsikt mot Ladugårdsgärdet och Gröna Lund genom stora fantastiska panoramafönster med vackra träramar som sträcker sig från golv till tak. Här finns även två mysiga sovrum, två fräscha badrum med golv och väggar i natursten samt en möblerbar balkong med förmiddagssol. Lägenheten disponeras som två lägenheter med passage mellan de privata delarna med sovrum och badrum samt de sociala delarna med vardagsrum och kök. Smart golvvärmesystem finns installerat i samtliga rum som styrs av rumstemperaturen.

  Föreningen BRF Stettin 7 har en trevlig innergård och flera soliga terrasser för medlemmarna. Garage, cykeluppställning, barnvagns- och rullstolsförråd finns i huset med hiss från lägenhetsplanet.

  79&Park är ett bygge helt i sitt eget slag som ritades av det danska arkitektkontoret Bjarke Ingels Group på uppdrag av Oscar Properties. Projektet färdigställdes 2018 och 2019 nominerades byggnaden till Årets Stockholmsbyggnad. Det är en komplex byggnad med fokus på att lägenheterna ska ha utsikt över Gärdet och få in ljusinsläpp. Fasaden i cederträ skriver på ett elegant sätt in sig i landskapet och ger projektet, trots sin storlek, ett småskaligt uttryck. 79 syftar på adressen Sandhamnsgatan 79 och Park på parkområdet Gärdet som utbreder sig framför anläggningen.

  Den här lägenheten vill du inte missa, välkomna på visning!

  Pris
  9 350 000 kr /Såld
  Adress
  Sandhamnsgatan 75C, 3tr
  Yta
  78 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  3
  Hiss
  Ja
  Avgift
  4 265 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4.9 i betyg (96 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Jag tror på varje bostad jag förmedlar. Under mina år som mäklare har jag lärt mig att framgång kräver hårt arbete, att vara påläst, lyhörd och se lösningar före problem. Jag arbetar därför med stort engagemang och vill att varje visningsbesökare ska förstå bostadens fulla potential. Hos mig köper du ett hem och när det är dags att sälja hittar jag en köpare till rätt pris. Behöver du en uppdaterad värdering, bankkontakt, uppmätning eller inredningskonsultation? - Hör av dig, vi fixar det.

  • Passage mellan vardagsrum/kök och de bägge sovrummen.

   Enhetliga golv i alla rum. Ek Paris är en planka/1-stav med lågmäld elegans i en vit ton. Golvet har måttliga färgvariationer och får innehålla mindre kvistar. Borstad med mikrofasad kant.

   Extra WC

   • Rumsbeskrivning

    Inbjudande hall med hatthylla och garderob i snygg design från Poliform, i anknytning till hallen finner du båda sovrummen och ena badrummet. Ekparkett och målade väggar i ljus kulör.

    Passagen från hallen tar dig till det funktionellt designade Varenna köket från Poliform, gråa skåpluckor, bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten som bryter av snyggt mot ekparketten på golvet och dom målade ljusa väggarna. Maskinellt fullt utrustat med exklusiva vitvaror från Miele, här finns inbyggd kyl, frys, högskåp med ugn, spishäll, fläktkåpa i rostfritt stål och diskmaskin. Gott om plats för matbord pga den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

    Trivsamt öppet sällskapsrum med härlig utsikt genom stora fönsterpartier i västerläge som bjuder på kvällssol. Plats för soffa, soffbord TV och annat möblemang.

    Sovrum 1
    Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, här finns fyra garderober, klädhängare, läckra väggmonterade hyllor i mörkt trä. Rummet har även en kontorsplats, härliga panoramafönster och utgång balkongen skapar en mycket gemytlig känsla utmärkt för både avslappning och arbete.

    Sovrum 2
    Rummet rymmer säng, diverse möblemang och tre garderober. Ekparkett och ljusa väggar som snyggt matchats med en designad fondvägg i trä som monterats på väggen.

    Badrum 1
    Mycket sobert badrum med stora ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Vägghängd WC, handfat, tvättställ, handdukstork, tvättpelare i högskåp, dusch med glasdörrar och ett snyggt förvaringsskåp i trä.

    Badrum 2
    Även det här badrummet är inrett med stora ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Vägghängd WC, handfat och dusch.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    13602.1304
    Lgh.nmr. LM
    1304
    Adress
    Sandhamnsgatan 75C, 3tr
    Postnummer
    115 28
    Postort
    Stockholm
    Boarea
    78 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    3
    Andelstal
    0,56550
   • Föreningen
    Namn
    Brf Stettin 7

    Allmän information

    Brf Stettin 7 består av 169 lägenheter, 1 förskola upplåten som bostadsrätt samt 8 lokaler som upplåts som hyresrätter. Samtliga lokaler är uthyrda.

    Försäkringar: Fullvärdesförsäkring finns via Säkra/Trygg-Hansa. Egen hemförsäkring tecknas av respektive medlem.
    El: Vi har individuell mätning av respektive hushålls förbrukning.
    Avgiftshöjningar: För närvarande inga planerade.
    Förråd: Källarförråd.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme

    Planerade renoveringar

    Inga större är planerade de närmaste åren. 2-årsbesiktning gentemot Oscar Properties genomfördes under slutet av 2020, åtgärder pågår under våren 2021.

    Övriga utrymmen

    3 gemensamma takterrasser finns. Det finns en barnvagnsrum längst ner i varje trapphus. Cykelförråd i garage/källaren samt flertalet cykelställ ute. Garage finns.

    TV/Internet

    Bredband och TV (basutbud) från Ownit. Ingår i avgiften.

    Parkering

    Garage finns i huset, platser ansöks via ViRedo (f.n. lediga platser alt. kort kö) 2000kr/månan– hissen från lägenhetsplanet går direkt till garaget.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 265 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    150 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Summa driftskostnader
    300 kr/månad
    Överlåtelseavgift
    1208
    Pantsättningsavgift
    483 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Sandhamnsgatan är en gata i stadsdelen Gärdet i Stockholm. Gatan sträcker sig från Värtavägen i norr till Lindarängsvägen i söder. Närmaste tunnelbanestation är Gärdet med uppgång mot Sandhamnsgatan. Buss 1 (Nattbuss 91) samt bussarna 72 och 76 har hållplatser i närheten.

    Direkt närhet till vatten, grönområden och Djurgården, men också bara några minuter bort från Östermalms och Citys puls med ett sitt rikliga utbud av restauranger, caféer, shopping. Ladugårdsgärdet bjuder på gott om aktiviteter med bla. utegym, Kampementsbadet, beachvolleybollplaner och vintertid finns även längdspår och runt hörnet finns SATS, en mataffär och flera populära restauranger som tex Eatery, där du kan avnjuta goda luncher och middagar i sina varma och ombonade lokaler. Gärdets stora, gröna ytor och framför allt sportfältet lockar allt från hundägare till idrottslag under hela året. Nedanför Kaknästornet finns en äventyrslekplats, där det förutom linbana, lekfort och karusellgunga, även finns en grill med regnskydd och bänkbord. Den anrika Tessinparken lockar med lek, grönska och gräsmattor som gjorda för picknick.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT
    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT
    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION
    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA
    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING
    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!