I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Farsta - Farsta strandbad

Rödkindavägen 18

 • 147 kvm
 • 6
 • rum

  7 490 000 kr

  Modernt parhus i gavelläge invid sjön Magelungen!

  Välkommen till detta välskötta parhus i två plan om 147 kvm med stor altan i söderläge och terrass på ovanvåningen. Huset är beläget på återvändsgata intill sjön Magelungen och har genomgående hög standard, byggt 2013 med bra materialval, ljusa och fina ytskikt och en väl omhändertagen utemiljö. Bostaden har påfallande genomtänkt planlösning och en interiör som bjuder på såväl panoramafönster med underbart ljusinsläpp som imponerande takhöjd - ett boende utöver det vanliga. Till huset hör även carport med laddstolpe samt stort förråd.

  Entréplanet disponerar husets sociala ytor och fördelar sig över en inbjudande hall som öppnar upp emot ett rymligt vardagsrum med braskamin och stora fönsterpartier med utgång mot den insynsskyddade altanen i söderläge. Vidare finns här ett modernt fullt utrustat kök med anslutande skafferi, ett ljust och fräscht helkaklat badrum med duschvägg, ett välutrustat klädvårdsrum samt ett arbetsrum/sovrum, även det med utgång till altanen.

  En våning upp finner ni ett allrum med utgång mot terrassen, ett större helkaklat badrum med lyxigt hörnbadkar samt husets tre rogivande sovrum av varierande storlek.

  Huset är beläget i ett idylliskt och barnvänligt område precis invid sjön Magelungen nära Farsta strandbad. Här bor du i omedelbar närhet till natursköna områden och promenadstråk en kort promenad ifrån Farsta centrum (10 min) där du finner ett fantastiskt shoppingutbud, restauranger, gym, tandläkare, bibliotek samt all annan önskvärd närservice. Närhet till förskola samt skola för barn i alla åldrar och bra kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje samt bussar. Inom 15 min promenad nås Farsta Strand med tunnelbana och pendeltåg.

  Säljarens berättelse:
  För fem år sedan körde vi över Ågestabron och tänkte "här vill vi bo", och vi hade turen att det blev vårt drömboende. Varje morgon har vi kunnat cykla eller promenera runt Magelungen, se hur naturen och färgerna förändras med årstiderna och ta ett dopp i det ljumna vattnet eller åka skridskor på isen.

  De stora ytorna på två våningar har gett vår familj möjlighet till social samvaro inomhus och att umgås och grilla med många vänner på terrasserna.

  Nu när barnen flyttar hemifrån är det dags att börja ta nästa steg i livet och ge en ny familj chansen till att uppleva allt gott i omgivningen tillsammans med en vänlig förening och grannarna på gatan.

  Pris
  7 490 000 kr /Bud
  Adress
  Rödkindavägen 18
  Yta
  147 kvm
  Rum
  6 rok
  Avgift
  5 500 kr/månad (kabel-TV, Internet och carport)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (98 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till framgång. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Rumsbeskrivning

    Hall: Hall med god förvaring i garderob. Plats för byrå, klädhängare och skoställ. Vitmålade väggar med svart klinker vid yttre entré och parkettgolv i övrig hall.

    Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och utgång mot altan samt en mysig braskamin för kallare dagar. Vitmålade väggar och parkettgolv

    Kök: Modernt och stilrent kök med väl tilltaget fönsterparti som ger ett bra ljusinsläpp. Generösa arbetsytor på svart köksbänk samt god förvaring i tillhörande skafferi samt i vita över- och underskåp. Gott om utrymme för matbord med tillhörande stolar. Köket är utrustat med fullstora kyl/frys i rostfritt stål, induktionshäll, spisfläkt, integrerad ugn, integrerad mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, nedsänkt diskho samt rostfri kran. Vitt kakel mellan köksbänk och överskåp, infällda spotlights i taket, vitmålade väggar och parkettgolv.

    Klädvårdsrum: Välutrustat klädvårdsrum med god förvaring i vita över- och underskåp och generös arbetsyta i mörk bänkskiva med rostfritt handfat och kran. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, värmepump, centraldammsugare samt vattenmätare. Vitmålade väggar och schackrutigt golv.

    Badrum 1: Fräscht badrum utrustat med dusch med duschvägg, handfat i vitt porslin med tillhörande kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, rostfri handdukstork samt WC i vitt porslin. Vitt kakel på väggarna och svart klinker på golv.

    Sovrum / arbetsrum: Rum med utgång mot altan. Lämpar sig som arbetsrum eller sovrum med plats för skrivbord, hyllor, dubbelsäng eller övrig önskad möblering. Vita väggar och parkettgolv.

    Altan: Stor insynsskyddad altan i söderläge med utsikt över sjön Magelungen. Däck med utfällbar markis och avskiljningsväggar i trä med gott om plats för grill, soffgrupp samt övrig önskad möblering.

    Allrum: Mysigt och trevligt allrum med plats för soffgrupp och utgång mot terrassen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

    Sovrum 1: Stort sovrum med gott om förvaring i tillhörande klädkammare. Stort fönsterparti med generöst ljusinsläpp. Vitmålade väggar med gråmålad fondvägg och parkettgolv.

    Sovrum 2: Sovrum med förvaring i inbyggd garderob. Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Vitmålade väggar och parkettgolv.

    Sovrum 3: Mindre sovrum med stora fönsterpartier och trevlig utsikt över grannskapet. Perfekt rum för barnen med plats för enkelsäng och övrig möblering alt. Dubbelsäng. Vitmålade väggar och parkettgolv.

    Badrum 2: Övervåningens lyxiga badrum har fönsterpartier i två väderstreck och är utrustat med vitt hörnbadkar, stort dubbelhandfat i vitt porslin med tillhörande kommod med rostfria beslag, vitt badrumsskåp med spegel och belysning, handdukskrokar i rostfritt stål samt WC i vitt porslin. Infällda spotlights i taket, vitt kakel på väggarna och svarta klinkers.

    Terrass: Stor terrass i söderläge med trädäck och pergola. Terrassen nås ifrån övervåningens allrum och bjuder på gott om utrymme för soffgrupp samt övrig önskad möblering.

   • Fakta
    Lgh.nmr
    6
    Adress
    Rödkindavägen 18
    Postnummer
    123 46
    Postort
    Farsta
    Område
    Farsta strandbad
    Boarea
    147 kvm
    Antal rum
    6
    Antal sovrum
    4
    Andelstal
    0,1666670
   • Föreningen
    Namn
    Brf Rödkinda Strand
    Byggår
    2013

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen består av tre hus med totalt sex parhus vilka stod inflyttningsklara år 2013. Husen är belägna vid en lugn återvändsgata alldeles intill sjön Magelungen och Farstastrandsbadet. På föreningens mark finns också sandlåda och en liten lekyta för barnen. Föreningen har god sammanhållning och köper gemensamt upp tjänster för avfallshantering, snöskottning, gräsklippning och övrig trädgårdsskötsel samt leverantörer av bredband och telefoni.

    TV/Internet

    Bredband och Kabel-TV ingår i avgiften

    Parkering

    Egen parkeringsplats i carport. Laddplats.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    5 500 kr/månad (kabel-TV, Internet och carport)
    Hushållsel
    900 kr/månad
    Hemförsäkring
    290 kr/månad
    Vatten och avlopp
    330 kr/månad
    Summa driftskostnader
    1 520 kr/månad

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT
    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT
    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION
    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA
    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING
    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!