I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Stockholm - Södermalm

Ringvägen 11H

 • 70 kvm
 • 3
 • rum

  6 250 000 kr

  SÅLD!

  Fantastisk lägenhet med vindskaraktär intill populära Skinnarviksberget! Omgivningen bjuder på en av Stockholms finaste vyer. Bjud över vännerna och ta med dig familjen; solnedgången från Skinnarviksberget borde alla uppleva. Här bor du i en perfekt planerad trea som under de senaste åren har genomgått en renovering från topp till tå.

  Lägenhetens fördelar:

  • Stor och stabil förening
  • Låg avgift
  • Oslagbart läge invid Skinnarviksberget
  • Högst upp i huset: Insynsskyddat, ostört och ljust
  • Balkong med sol större delen av dagen
  • Väldisponerad och social planlösning med mycket bra förvaring
  • Nära till både tunnelbanans röda linje och innerstadsbussar
  Pris
  6 250 000 kr / SÅLD
  Adress
  Ringvägen 11H
  Yta
  70 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  6 av 6
  Hiss
  Ja
  Avgift
  2 358 kr/månad (värme, vatten och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (99 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Rumsbeskrivning

    Lägenheten disponeras med kök och vardagsrum till vänster från hallen och sovrummen till höger, vilket medför både en social och en privat del i lägenheten. Hallen i sig är rymlig och har en stor inbyggd garderob från 2015 och avhängning för vardagens kläder.

    Under 2014 byttes all el i lägenheten samtidigt som samtliga ytskikt fräschades upp. Väggar, tak och snickerier är vitmålade, medan ekparkettgolvet är behandlat med vitpigmenterad hårdvaxolja. Samma år renoverades även köket, som nu har mycket förvaring i över- och underskåp med vita, specialbeställda köksluckor. Spotlights över en svart bänkskiva mot en fint mosaikkaklad vägg ger köket en stilren känsla. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll med inbyggd fläkt, ugn, mikro, kyl, frys samt diskmaskin - här finns allt som kan önskas inklusive en matplats mot lägenhetens härliga balkong.

    Från den mysiga balkongen ges en vacker vy mot Stockholms takåsar. Du ser ända bort till Gröna lund! Här kan både frukostkaffet och middagen serveras och balkongen blir på så sätt en förlängning av både kök och vardagsrum. Vardagsrummet nås via en öppen planlösning från köket och rymmer en stor soffgrupp och arbetshörna. Den öppna planlösningen möjliggör middagar med många gäster. Snedtaken ger en ombonad känsla och adderar en stor dos charm. De fina, glasade dubbeldörrar som ursprungligen fanns mellan hall och vardagsrum är bortmonterade, men de medföljer lägenheten om köparen önskar och kan enkelt monteras upp igen. Kök och vardagsrum kan på så vis skärmas av från sovrumsdelen om man så vill.

    Det större sovrummet inrymmer en stor garderob som också den byggdes 2015 med ett elfa-system. Rummet rymmer såväl stor dubbelsäng (bredd över 1,90), som exempelvis fåtöljer och byrå. De platsbyggda skåpen över sängen ingår i köpet om så önskas. Intill det stora sovrummet ligger ännu ett sovrum som i dagsläget används som barnrum.

    Badrummet renoverades och omdisponerades år 2015. Idag rymmer badrummet wc, handfatskommod med överskåp och duschhörna med dusch samt en avdelning med tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en arbetsbänk och överskåp för förvaring. Inbyggda spotlights, golvvärme och påkostade materialval ger en stilren och lyxig känsla.

    • Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 6,5 m2.
    • Extra förvaring i tre inredda kattvindar
    • Alla garantier, certifikat och intyg finns sparade för samtliga genomförda renoveringar.

    Välkommen att höra av dig för mer information.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    131
    Adress
    Ringvägen 11H
    Postnummer
    118 23
    Postort
    Stockholm
    Område
    Södermalm
    Boarea
    70 kvm
    Boarea enligt
    Mätning
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    6 av 6
    Andelstal
    0.48202%
   • Föreningen
    Namn
    Brf Harpalten 1
    Byggår
    1983
    Juridisk person
    Nej

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Harpalten 1 förvärvade fastigheten, kv Haren 1, år 2004. Föreningen består idag av 202 lägenheter, varav 18 st upplåtes med hyresrätt . I föreningen finns även 10 kommersiella lokaler med hyresrätt. Nuvarande tomträttsavtal gäller tom 2021.

    Ekonomi
    Brf Harpalten 1 är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Vid upplåtelser av kvarvarande hyreslägenheter har föreningen en möjlighet att amortera på lånen eller investera i fastigheten. I samband med att föreningen ombildat en hyresrätt under föregående år har föreningen amorterat 4,5 MSEK.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Föreningen är ansluten till kommunens fjärrvärmenät och uppvärmning ingår i avgiften.

    Renoveringar

    Föreningen arbetar löpande med reparationer och underhåll av fastigheten. Föreningen strävar efter att ha ett energisnålt och grönt hus. Nedan följer en enkel översikt över en del saker som har gjorts under åren. Detta är taget från årsredovisningarna där mer information finns.

    2005
    Renovering av övre gården påbörjades 2005 och färdigställdes i början av 2007.

    2006
    Taken målades. Gemensamhetslokal, styrelserum och hobbyrum iordningställdes i källaren (gemensamhetslokalen är nuvarande aktivitetsrum). De sista 8 hissarna är genomgångna och vid behov renoverade och hisskorgarna utbytta. Garaget renoverades. Undercentralen uppdaterades och all utrustning i undercentralen såsom fjärrvärmeanläggning, pumpar m.m. byttes ut.

    2007
    Ett nytt låssystem införskaffades.

    2008
    Belysningen i trapphus och källare samt tvättstugor byttes till rörelsestyrt ljus. Besiktning av fasader genomfördes.

    2009
    Fasaden rengjordes och hydrofoberades (dvs, impregnerades för att förhindra frostsprängning). Alla fasader utom de mot söder gjordes. Målning genomfördes av fastighetens putsade ytor. Outnyttjade rum i källaren iordningställdes som små förråd för uthyrning till medlemmar.

    2010
    Fönster i lägenheterna tätades och radiatortermostater byttes ut. Ventilationsaggregaten byttes ut mot ny anläggning. Takräcken mot snöras har kompletterats på taket för en säkrare boendemiljö. Portarna 11D & G mot gården byttes ut. Ombyggnad av en lokal till föreningslokal påbörjades i slutet av året och blev klart året därpå. Ett energisparprojektet påbörjades Se årsredovisningen för 2011 samt 2012.

    2011
    Fler extraförråd i källaren byggdes klart. Komplettering av belysning gjordes på nedre gården för en säkrare boendemiljö. Stammarna filmades och såg bra ut. Endast ett par mindre rensningar behövde göras. Rengöring av radiator- och värmesystemet genomfördes. Ventilationskanaler rengjordes.

    2012
    Fler portar byttes ut. Ett eget fibernät byggdes i fastigheten. Nedre gårdens planteringar fräschades upp. Statusbesiktning gjordes av balkonger med mycket gott resultat och godkännande. En bom installerades vid vägen in till gården för att förhindra biltrafik på gården. OVK gjordes och godkändes.

    2013
    Uppfräschning genomfördes av trapphusen, med start under 2013 och slutförande 2015. Resterande portar byttes ut till nya. (därmed är alla portar bytta). Kodlåsen byttes ut till ett nytt uppdaterat system med kodbrickor. Brandgatan reparerades. Ventilationen i garaget byttes ut.

    2014
    Uppfräschning av trapphusen fortsatte. Porttelefonerna aktiverades och grindar, miljörum/soprum och garaget anslöts till samma system. Brandgatans växtlighet sågs över. Hissarna gicks igenom för att vid behov byta ut viss maskinell utrustning. Ommålning samt uppfräschning av aktivitetsrummet genomfördes.

    2015
    Uppfräschning och ommålning genomfördes av trapphusen i 9A, 9F samt 9D. Rivning och återuppbyggnad av trästaketet vid brandgatan 9F/11H genomfördes. En träspaljé uppfördes för att snygga till och dölja en tråkig mur. Löpande underhåll och målning av fönster skedde. Under hösten 2015 infördes prognosstyrning av värmen för en jämnare värme /inomhusmiljö.OVK-förarbete samt kontroll gjordes i oktober/november. Två parkeringsplatser utomhus har hyrts ut till en bilpool i syfte att skapa närhet och nytta för medlemmar.

    2016
    Uppföljningskontroll gjordes av de anmärkningar som en del lägenheter fick för att OVK ska godkännas. OVK:n godkändes (godkännandet gäller t.o.m. december 2018). Utbyte av fjärröppning till garaget och införande av ett säkrare sätt som är öppning via mobilen är infört. Fönstermålningen fortsatte enligt underhållsplanen. Prognosstyrningen av värmen utvärderades och avslutades. Det visade sig att den tidigare styrningen var mer effektiv. Cykelrummen fräschades upp och byggdes om med cykelliftar. Ventilationen i aktivitetsrummet byggdes ut för en bättre inomhusmiljö med aktiv rörelse. Hydrofobering av de fasader som vetter mot söder gjordes (de andra gjordes 2009). Polering av stengolvet i alla entréer genomfördes.

    2017
    Renovering och ombyggnation av lokalen Brännkyrkagatan 82. För en ny hyresgäst har ombyggnation, renovering samt anpassning skett. Ombyggnation av belysningsarmaturer i gemensamma utrymmen samt byte till LED-teknologi. Detta sker för att minska reparationskostnaderna, kostnad för byten av lysrör, arbetstiden för detta samt för att minska energiförbrukningen. Fönstermålningen på utsidan av lägenheterna fortsätter enligt underhållsplanen.

    2018
    Uppdatering av underhållsplan, nu för 20 år fram i tiden. I garaget installerades 6 laddplatser för elbilar/elhybrider och hissen till garaget byttes ut. Alla torkskåp byttes ut till mer energisnåla, samt ett par tvättmaskiner och grovtvättmaskiner. Obligatorisk ventilationskontroll utförd för hushåll och lokaler. Föreningen har under året renoverat en lägenhet som tidigare har varit hyresrätt, som nu ska säljas som bostadsrätt på öppna marknaden. Försäljningen är planerad i början av 2019 och ger föreningen ett bra tillskott i kassan.

    Övriga utrymmen

    • Fyra tvättstugor i gatuplan. I varje tvättstuga finns tre tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Tvättstugan kan bokas mellan klockan 07.00 och 22.00 i pass om tre timmar. I en av tvättstugorna finns en grovtvättmaskin för mattor samt ett tillhörande stort torkskåp att boka separat.
    • En miljöstuga och ett miljörum (soprum). Utrymmena har behållare för hushållssopor samt källsortering såsom tidningspapper, plast, kartong, glas samt aluminiumförpackningar.
    • Ett grovsoprum med källsortering för batterier, glödlampor samt mindre små-el. Här får man också slänga trasiga möbler, mattor och sånt som ett hem innehåller av möblemang. Ej byggsopor.
    • Två cykelrum med cykelliftar. Platserna hyrs ut för 50 kr/månad. På gården finns utomhusplatser för cyklar.
    • Ett utrymme i varje port som just nu erbjuds som barnvagnsförråd.
    • Ett hobbyrum för snickeriarbeten och liknande.
    • Ett aktivitetsrum med gymutrustning, pingisbord m.m.

    Föreningslokalen 'Haren' med övernattningsrum / tillgång som går att sälja som lägenhet
    För medlemmarna finns det en lägenhet på 84 kvm som är ombyggd till en föreningslokal där man kan hålla större middagar, luncher och samlingar samt barnkalas. Lokalen kan ta upp till 40 sittande gäster och är fullt utrustad med möbler, porslin, glas och det som kan behövas för upp till 50 ätande. I lokalen finns även ett övernattningsrum med två enkelsängar samt en våningssäng. Man betalar en avgift på 700kr för att låna lokalen.

    Lokalen är också en tillgång för föreningen och går alltså att överlåta som bostadsrätt om det skulle behövas.

    Hemsida
    Föreningen har en hemsida, brfharpalten1.se, där mycket mer information om fastigheten och föreningen finns. Här finns även en inloggningsdel endast för medlemmar, med massor av matnyttig information.

    http://www.brfharpalten1.se

    TV/Internet

    För medlemmar ingår bredband 100/100 Mbit/s i avgiften. (Går att uppgradera till 1000 Mbit/s.) Varje hushåll tecknar ett separat avtal med Ownit som är leverantör och ansvarar för router samt kopplingen i mediaskåpet. I lägenheten finns ett mediaskåp. Alla lägenheter är även kopplade till Comhem, där varje hushåll tecknar ett enskilt avtal. IP-TV är också tillgängligt då föreningen har byggt ett eget fibernät till alla lägenheter.

    Parkering

    Det finns totalt 136 parkeringsplatser, varav 117 bilplatser och 7 MC-platser i ett inomhusgarage. 6 av garageplatserna är laddplatser. Laddplats inklusive el för hybridbil kostar +300kr/mån. Elbil kostar 200 kr/mån + rörligt pris för el. Föreningen har även utomhusparkering med 12 platser som hyrs ut till lokalhyresgästerna samt till bilpool. Garage kostar 1200kr/månaden.

    Energideklaration

    Utfördes
    Onsdag 9 maj 2018
    Energiprestanda
    78 kWh/m2
    Energiklass
    C

    Kommentar

    Brf Harpalten1 arbetar aktivt med att minska sin energiförbrukning och sin klimatpåverkan. Var 10:e år ska en energideklaration utföras enligt myndighetskrav.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    2 358 kr/månad (värme, vatten och Internet)
    Hushållsel
    200 kr/månad
    Hemförsäkring
    170 kr/månad
    Summa driftskostnader
    370 kr/månad
    Personer i hushållet
    3
    Överlåtelseavgift
    1163
    Pantsättningsavgift
    465 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Här kombineras verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur! Toppläge i ett lugnt och grönt område på Södermalm alldeles intill pittoreska Skinnarviksberget från vilket man har milsvid utsikt över Stockholm.

    Bara runt knuten finns flera stora livsmedelsaffärer, inklusive Paradiset – Sveriges största ekologiska butik – apotek, systembolag, förskolor, skolor, caféer, pubar, restauranger och all annan service som man kan önska. I föreningens egen fastighet finns både yogastudion Yogashala och trendiga vintagebutiken Beyond Retro, och populära italienska restaurangen Pane Vino ligger tvärs över gatan.

    Tvärs över gatan finns också Zinkendamms t-banestation och busshållplats för innerstadsbuss (linje 4) och andra bussar. Södra station finns på gångavstånd.

    Inom kort gångavstånd mot Slussen finns både Mariabergets kullerstensbelagda kulturkvarter och livliga Mariatorget. Trendiga Hornstull och den gröna oasen Tantolunden ligger lika nära.

    Här bor man på ett behagligt avstånd till Södermalms puls och allt det som gör söder så attraktivt så som butiker, restauranger, mysiga fik och trevliga uteställen.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

    ÖPPEN BUDGIVNING Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

    Boareabeskrivning Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

    Köparens rättigheter och skyldigheter

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar.

    Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull.

    Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning.

    Källa: Utdrag från Mäklarsamfundes faktablad.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!