I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Referenser

Tack för ditt förtroende!

Här listar vi unika hem sålda genom åren - Välkommen att inspireras av våra omtyckta annonser
Älvsjö - Örby

Gamla Huddingevägen 436

 • 45 kvm
 • 1.5
 • rum

  2 450 000 kr

  SÅLD!

  2.450.000 Accepterat pris! I populära Örby finner ni denna fina 1,5:a med balkong i söderläge och genomgående planlösning. Bostaden har ett fint kök med goda förvaringsmöjligheter, smidig vägg avskiljer till ett sovrum med plats för stor säng och tillhörande sängbord. Lägenheten har fina ytskikt och passande mörk kulör på väggar vilket skapar en myskänsla och fin atmosfär. Badrummet är helt nytt och stambytt 2020. Här finns det också parkeringsplats ledig! Välkommen att anmäla ditt intresse!

  Bostadens fördelar:

  • Balkong i söderläge
  • Smidig vägg avskiljer till ett bra sovalkov med plats för stor säng
  • Stambytt badrum 2020
  • Snyggt praktiskt kök med god förvaring
  • Välplanerad planlösning
  • God förvaring genom inbyggda garderober
  • Parkeringsplats ledig

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  2 450 000 kr SÅLD
  Adress
  Gamla Huddingevägen 436
  Yta
  45 kvm
  Rum
  1.5 rok
  Trappor
  1
  Avgift
  1 688 kr/månad (värme och vatten)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (94 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Hall
     Praktisk hall med klädavhängare och plats för skoställ. Två stycken inbyggda garderober finns.

    • Vardagsrum/Sovalkov
     Smart avdelat vardagsrum med en vägg som möjliggör till ett bra sovrum med plats för stor säng och tillhörande sängbord för den som vill. Rummet är målat i blå kulör vilket ger rummet en härlig karaktär. Här får ni också plats med soffa med soffbord och TV samt matbord för flera personer. Två stycken inbyggda garderober finns här för extra förvaring och ni når också den trevliga balkongen från vardagsrummet.

    • Kök
     Fint och praktiskt kök med god förvaring genom underskåp och överskåp i vitt kulör tillsammans med bänkskiva i ek. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, induktionshäll och diskmaskin. Plats för matbord för flera personer finns också.

    • Balkong
     Balkong i söderläge med plats för bord och stolar.

    • Badrum
     Nytt snyggt stambytt badrum. Utrustat med golvvärme, spotlights, handdukstork, spegelskåp med belysning och eluttag, WC, dusch och kommod med bra förvaring. Fördraget för tvättmaskin för den som vill installera.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    1002
    Lgh.nmr. LM
    1002
    Adress
    Gamla Huddingevägen 436
    Postnummer
    125 42
    Postort
    Älvsjö
    Område
    Örby
    Boarea
    45 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    1,5
    Trappor
    1
    Andelstal
    8%
    Andelstal avgift
    8%
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Vindrutan 7
    Bildades
    1988
    Byggår
    1956
    Juridisk person
    Nej

    Allmän information

    Brf Vindrutan 7 består av 10 lägenheter varav 9 är bostadsrätter och en hyresrätt. Föreningen bildades 1988 består av ett stor fastighet som genomgick en ombyggnadtion till flera lägenheter. I föreningen sker det gemensam trappstädning enl schema (2 veckors period åt gången varav man på den perioden städar 1 ggr per vecka). Det är också gemensam gräsklippning och snöskottning vid säsong och behov

    Byggnaden

    Fastighet som nyttjas som flerbostadshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Bergvärme & Självdrag

    Renoveringar

    • 2020 Totalt stambyte i fastighet
    • 2020 Totalrenovering av källarutrymmen (ny tvättstuga, lokal att låna + extra lokal som ev ska hyras ut)
    • 2019 Energideklaration
    • 2019 Radon
    • 2019 OVK
    • 2018 Ny bergvärmepump
    • 2012 Renovering av fönster
    • 2012 Fasadrenovering

    Planerade renoveringar

    • Altan, staket och en till parkeringsplats
    • Ombyggnation av garage

    Övriga utrymmen

    I föreningen finns det tvättstuga, cykelrum/barnvagnsrum. Till lägenheten ingår ett vindsförråd på ca 9 kvm.

    TV/Internet

    Tillkommande obligatorisk kostnad Fiber (Stockholms stadsnät) 240kr/månad till föreningen

    Parkering

    I föreningen finns det parkeringplatser för 350kr/månad. I dagsläget står det ingen i kö.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    1 688 kr/månad (värme och vatten)
    Hushållsel
    200 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Obligatorisk avgift för bredband
    240 kr/månad
    Summa driftskostnader
    590 kr/månad
    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1178 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    473 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Energideklaration
    Utfördes
    Söndag 3 feb 2019
    Energiprestanda
    102 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Stockholm - Södermalm - Hornstull

  Heleneborgsgatan 38A, 3tr

 • 46 kvm
 • 2
 • rum

  4 800 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Hornstull

  Verkstadsgatan 11, 6tr

 • 76 kvm
 • 3
 • rum

  8 400 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mariatorget

  Wollmar Yxkullsgatan 7

 • 71 kvm
 • 3
 • rum

  10 725 000 kr

  Stockholm - Södermalm - SOFO

  Östgötagatan 48 A, 3tr

 • 66 kvm
 • 2
 • rum

  5 750 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen

  Alströmergatan 45

 • 72 kvm
 • 3
 • rum

  6 750 000 kr

 • 82 kvm
 • 5
 • rum

  7 720 000 kr

  Bromma - Riksby

  Dukvägen 10

 • 39 kvm
 • 1,5
 • rum

  2 650 000 kr

  Stockholm - Vasastan

  Ingemarsgatan 3B

 • 34 kvm
 • 2
 • rum

  3 700 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mosebacke

  Östgötagatan 19

 • 83 kvm
 • 3
 • rum

  8 000 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mosebacke

  Svartensgatan 1

 • 106 kvm
 • 4
 • rum

  12 650 000 kr

  Stockholm - Kvarnholmen

  Mjölnarvägen 24

 • 87 kvm
 • 3
 • rum

  6 120 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mariatorget

  Wollmar Yxkullsgatan 5B

 • 47 kvm
 • 2
 • rum

  4 700 000 kr

  Nacka - Kvarnholmen

  Tre Kronors väg 31

 • 68 kvm
 • 3
 • rum

  5 675 000 kr

  Stockholm - Hägersten - Liljeholmen

  Nybohovsbacken 68

 • 52 kvm
 • 2
 • rum

  3 400 000 kr

  Stockholm - Vasastan

  Idungatan 8A

 • 65 kvm
 • 2
 • rum

  6 535 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mariatorget

  Wollmar Yxkullsgatan 5 ög, 1 tr

 • 65 kvm
 • 3
 • rum

  6 500 000 kr

  Nacka - Finnboda Hamn

  Finnboda Parkväg 16A

 • 84 kvm
 • 3
 • rum

  6 170 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Sofia

  Färgargårdstorget 36

 • 62 kvm
 • 3
 • rum

  5 775 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Ringvägen 112, 2tr

 • 55 kvm
 • 3
 • rum

  5 300 000 kr

  Stockholm - Hägersten - Aspudden

  Hägerstensvägen 122, 2tr

 • 50 kvm
 • 2
 • rum

  4 850 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Rosenlundsgatan 20

 • 45 kvm
 • 2
 • rum

  4 400 000 kr

  Stockholm - Södermalm - SOFO

  Östgötagatan 85, 1tr

 • 65 kvm
 • 2
 • rum

  5 625 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen-Marieberg

  Wivalliusgatan 17

 • 42 kvm
 • 2
 • rum

  3 700 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen

  Fleminggatan 70

 • 69 kvm
 • 3
 • rum

  Stockholm - Hornstull

  Heleneborgsgatan 8A

 • 60 kvm
 • 2
 • rum

  5 285 000 kr

  Stockholm - Södermalm - SOFO

  Östgötagatan 83, 2 tr

 • 78 kvm
 • 3
 • rum

  6 900 000 kr

  Stockholm - Stockholm-Högalid

  Marmorgatan 4

 • 43.5 kvm
 • 2
 • rum

  3 500 000 kr

  Hägersten - Aspudden

  Pilgrimsvägen 54 D

 • 46 kvm
 • 2
 • rum

  3 575 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Åsögatan 102

 • 70 kvm
 • 3
 • rum

  6 475 000 kr

  Solna - Råsunda - Vasalund

  Råsundavägen 77

 • 37 kvm
 • 1,5
 • rum

  2 560 000 kr

  Stockholm - Årsta

  Johanneshovsvägen 110

 • 97 kvm
 • 4
 • rum

  5 000 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen - Lilla Essingen

  Strålgatan 19, 2tr

 • 32 kvm
 • 1,5
 • rum

  3 015 000 kr

  Stockholm - Södermalm - SOFO

  Bondegatan 18, 2tr

 • 42 kvm
 • 1,5
 • rum

  3 820 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Blekingegatan 12, 2tr

 • 35 kvm
 • 2
 • rum

  3 325 000 kr

  Solna - Råsunda

  Gustafsvägen 5, 2tr

 • 39.4 kvm
 • 2
 • rum

  2 900 000 kr

  Stockholm - Hammarby Sjöstad

  Hammarby Allé 51B

 • 64 kvm
 • 2
 • rum

  4 610 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mariatorget

  Wollmar Yxkullsgatan 3A

 • 46 kvm
 • 2
 • rum

  4 920 000 kr

  Stockholm - Hägersten - Midsommarkransen

  Svandammsvägen 21A, 2tr

 • 39 kvm
 • 2
 • rum

  2 820 000 kr

  Älvsjö - Liseberg

  Lisebergsvägen 113

 • 46 kvm
 • 3
 • rum

  3 700 000 kr

  Hägersten - Aspudden

  Blommensbergsvägen 165

 • 57 kvm
 • 2
 • rum

  3 350 000 kr

  Stockholm - Södermalm-Mariatorget

  Maria Prästgårdsgata 1A

 • 80 kvm
 • 2,5
 • rum

  6 900 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen

  Lustgårdsgatan 14

 • 46 kvm
 • 2
 • rum

  3 875 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Hornstull

  Folkskolegatan 6, 5tr

 • 35 kvm
 • 1
 • rum

  3 670 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mariatorget

  Wollmar Yxkullsgatan 3

 • 50 kvm
 • 2
 • rum

  4 560 000 kr

  Hägersten - Aspudden

  Torsten Alms gata 9

 • 57 kvm
 • 2
 • rum

  3 950 000 kr

  Hägersten - Aspudden

  Torsten alms gata 7

 • 57 kvm
 • 2
 • rum

  3 940 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mariatorget

  Wollmar Yxkullsgatan 3, 1tr

 • 55 kvm
 • 2
 • rum

  5 300 000 kr

  Stockholm - Södermalm-Skanstull

  Ringvägen 108

 • 85 kvm
 • 3
 • rum

  7 680 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Borgmästargatan 4a

 • 68 kvm
 • 3
 • rum

  6 220 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen-Fredhäll

  Orvar Odds väg 10

 • 62 kvm
 • 2,5
 • rum

  4 300 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Ludvigsbergsgatan 43c

 • 34 kvm
 • 1,5
 • rum

  3 150 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Ringvägen 11H

 • 70 kvm
 • 3
 • rum

  6 250 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Sofia

  Bondegatan 51, 5tr

 • 44 kvm
 • 2
 • rum

  4 160 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Rosenlundsparken

  Grindsgatan 31, 1tr

 • 40 kvm
 • 2
 • rum

  3 500 000 kr

  Stockholm - Södermalm-Högalid

  Tantogatan 15, 4tr

 • 54.5 kvm
 • 2
 • rum

  4 350 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Hornstull

  Långholmsgatan 13 A

 • 36 kvm
 • 1
 • rum

  3 450 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Ringvägen 151A, 5tr

 • 44 kvm
 • 2
 • rum

  4 150 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mariatorget

  Brännkyrkagatan 36

 • 72 kvm
 • 3
 • rum

  5 795 000 kr

  Stockholm - Hammarby Sjöstad

  Fredriksdalsgatan 16

 • 43.5 kvm
 • 1,5
 • rum

  3 200 000 kr

  Sundbyberg - Centrala Sundbyberg

  Kanalstigen 36, 3tr

 • 46 kvm
 • 2
 • rum

  2 780 000 kr

  Stockholm - Södermalm - SOFO

  Åsögatan 135 A, 3tr

 • 51 kvm
 • 2
 • rum

  4 375 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Ringvägen 11 G

 • 68 kvm
 • 6 150 000 kr

  Stockholm - Älvsjö - Liseberg

  Annebodavägen 62, 3tr

 • 80 kvm
 • 3
 • rum

  2 400 000 kr

  Stockholm - Södermalm - SOFO

  Östgötagatan 75, 1tr

 • 38 kvm
 • 1,5
 • rum

  2 990 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mariatorget

  Wollmar Yxkullsgatan 5

 • 51 kvm
 • 2
 • rum

  4 700 000 kr

 • 54 kvm
 • 2
 • rum

  6 500 000 kr

  Stockholm - Vasastan - Röda bergen

  Torbjörn Klockares gata 3, 1tr

 • 62 kvm
 • 2,5
 • rum

  Nacka - Järla sjö

  Turbinvägen 2

 • 57.5 kvm
 • 2
 • rum

  3 070 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Västgötagatan 18, 2tr

 • 61 kvm
 • 2
 • rum

  4 490 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mariatorget

  Wollmar Yxkullsgatan 4A, 1tr

 • 68 kvm
 • 3
 • rum

  6 850 000 kr

  Nacka - Kvarnholmen

  Makaronigränd 7, 4tr

 • 52 kvm
 • 2
 • rum

  3 900 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Mosebacke

  Högbergsgatan 24, 4 tr

 • 45 kvm
 • 2
 • rum

  5 000 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Rosenlundsgatan 20

 • 46 kvm
 • 1,5
 • rum

  3 800 000 kr

 • 45 kvm
 • 1,5
 • rum

  2 450 000 kr

  Stockholm - Södermalm - SOFO

  Kocksgatan 28

 • 53 kvm
 • 2
 • rum

  5 525 000 kr

  Nacka - Saltsjöqvarn

  Bageribacken 8, 2 tr

 • 55 kvm
 • 2
 • rum

  4 000 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Hornstull

  Verkstadsgatan 5, 4tr

 • 36 kvm
 • 1
 • rum

  3 340 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Västgötagatan 18, 4tr

 • 61 kvm
 • 2
 • rum

  5 360 000 kr

  Hägersten - Midsommarkransen

  Vattenledningsvägen 47, 1tr

 • 32 kvm
 • 1
 • rum

  2 575 000 kr

  Stockholm - Södermalm-Högalid

  Högalidsgatan 38C

 • 21 kvm
 • 1
 • rum

  2 150 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen

  Fleminggatan 70

 • 69 kvm
 • 2
 • rum

  6 010 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Skinnarviksberget

  Ludvigsbergsgatan 43

 • 37 kvm
 • 2
 • rum

  3 700 000 kr

  Handen - Centrala Handen

  Arkens Väg 1, 2tr

 • 43 kvm
 • 1
 • rum

  1 775 000 kr

  Älvsjö - Liseberg-Örby slott

  Annebodavägen 60

 • 79.5 kvm
 • 4
 • rum

  2 825 000 kr

  Stockholm - Södermalm - SOFO

  Bondegatan 22, 4tr

 • 62 kvm
 • 2
 • rum

  5 600 000 kr

  Nacka - Forum Nacka

  Serenadvägen 3b

 • 66.5 kvm
 • 3
 • rum

  3 400 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen - Lilla Essingen

  Strålgatan 19, 4 tr

 • 33 kvm
 • 2
 • rum

  3 200 000 kr

  Hägersten - Västertorp

  Skidskyttevägen 6

 • 56.5 kvm
 • 2
 • rum

  2 770 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Högalidsgatan 13B

 • 66 kvm
 • 3
 • rum

  6 075 000 kr

  Gustavsberg - Värmdö

  Stig Lindbergs gata 10

 • 71 kvm
 • 3
 • rum

  2 850 000 kr

 • 82.3 kvm
 • 3
 • rum

  2 100 000 kr

  Stockholm - Södermalm-Mariatorget

  Timmermansgatan 37

 • 32 kvm
 • 2
 • rum

  3 200 000 kr

  Stockholm - Hägersten - Gröndal

  Fregattvägen 48

 • 44.5 kvm
 • 2
 • rum

  2 665 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen

  Alströmergatan 35, 5tr

 • 32 kvm
 • 1,5
 • rum

  3 300 000 kr

  Tullinge - Rikstens friluftsstad

  Vaktrundan 12

 • 174 kvm
 • 5
 • rum

  6 300 000 kr

  Hägersten - Fruängen

  Emilia Fogelklous Gata 13

 • 50 kvm
 • 2
 • rum

  2 610 000 kr

  Skärholmen - Bredäng - Mälarhöjden

  Ålgrytevägen 31, 3tr

 • 50 kvm
 • 2
 • rum

  2 520 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen-Essingeöarna

  Stenkullavägen 54

 • 35 kvm
 • 2
 • rum

  2 775 000 kr

  Bandhagen - Högdalen

  Rangstagatan 18

 • 67 kvm
 • 3
 • rum

  2 975 000 kr

  Solna - Råsunda

  Östervägen 10

 • 42 kvm
 • 1
 • rum

  2 400 000 kr

  Stockholm - Fridhemsplan

  Alströmergatan 32 E

 • 28 kvm
 • 1
 • rum

  2 800 000 kr

  Skarpnäck -

  Pilotgatan 16

 • 54 kvm
 • 2
 • rum

  2 625 000 kr

  Nacka Strand - Nacka Strand

  Fabrikörvägen 4A

 • 72 kvm
 • 3
 • rum

  4 300 000 kr

  Stockholm - Södermalm

  Heleneborgsgatan 8a

 • 57 kvm
 • 2
 • rum

  5 050 000 kr

  Solna - Solna-Arenastaden

  Evenemangsgatan 24

 • 43 kvm
 • 2
 • rum

  3 150 000 kr

  Farsta - Farsta

  Ågesta Broväg 84

 • 68 kvm
 • 3
 • rum

  3 310 000 kr

  Stockholm - Gröndal

  Gröndalsvägen 115

 • 79 kvm
 • 3
 • rum

  5 450 000 kr

  Stockholm - Hornstull

  Tobaksspinnargatan 6

 • 32 kvm
 • 1
 • rum

  3 250 000 kr

  Hägersten - Midsommarkransen

  Pingstvägen 12

 • 35 kvm
 • 1
 • rum

  2 780 000 kr

  Nacka - Kvarnholmen

  Tre Kronors väg 39

 • 72 kvm
 • 3
 • rum

  4 350 000 kr

  Hägersten - Telefonplan

  Flygelgatan 4

 • 30 kvm
 • 1
 • rum

  2 550 000 kr

  Stockholm - Vasastaden

  Rörstrandsgatan 38 A

 • 32 kvm
 • 1
 • rum

  3 210 000 kr

  Stockholm - Hammarby Sjöstad

  Fredriksdalsgatan 4

 • 34 kvm
 • 1,5
 • rum

  3 325 000 kr

  Stockholm - Hägerstens - Gröndal

  Storsegelvägen 4, 6 tr

 • 80 kvm
 • 3
 • rum

  5 600 000 kr

  Hägersten - Midsommarkransen/Telefonplan

  Valborgsmässovägen 21

 • 34.5 kvm
 • 1
 • rum

  2 600 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Hornstull

  Bergsundsgatan 15, 4tr

 • 30 kvm
 • 1,5
 • rum

  2 800 000 kr

  Hägersten - Midsommarkransen/Telefonplan

  Cedergrensvägen 34

 • 35 kvm
 • 2
 • rum

  2 740 000 kr

  Stockholm - Norra Djurgårdsstaden

  Jaktgatan 33

 • 34 kvm
 • 1,5
 • rum

  2 910 000 kr

  Nacka - Nacka Strand

  Fabrikörvägen 10D

 • 72 kvm
 • 3
 • rum

  4 530 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Hornstull

  Heleneborgsgatan 25A

 • 59 kvm
 • 2
 • rum

  5 450 000 kr

  Stockholm - Södermalm - Högalid

  Flintbacken 4, 8tr

 • 29.5 kvm
 • 1
 • rum

  2 620 000 kr

  Saltsjö-Boo - Orminge

  Ormingeringen 30B

 • 45 kvm
 • 1,5
 • rum

  1 900 000 kr

  Aspudden - Aspudden

  Schlytersvägen 64

 • 36 kvm
 • 2
 • rum

  2 570 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen-Lilla essingen

  Essinge brogata 19

 • 42 kvm
 • 1,5
 • rum

  2 900 000 kr

  Solna - Solna - Råsunda

  Gustafsvägen 5, 3tr

 • 39.4 kvm
 • 2
 • rum

  2 825 000 kr

  Hägersten - Midsommarkransen/Telefonplan

  Cedergrensvägen 53

 • 34.5 kvm
 • 2
 • rum

  2 520 000 kr

  Hässelby - Hässelby Strand

  Fyrspannsgatan 177

 • 41 kvm
 • 2
 • rum

  1 900 000 kr

  Hammarby sjöstad - Hammarby Sjöstad

  Lugnets Allé 71, 6tr

 • 33 kvm
 • 1
 • rum

  2 630 000 kr

  Hägersten - Örnsberg/Aspudden

  Jakobsdalsvägen 4,2tr

 • 66 kvm
 • 3
 • rum

  4 250 000 kr

  Stockholm - Hammarby Sjöstad

  Fredriksdalsgatan 12,7tr

 • 34 kvm
 • 1,5
 • rum

  3 450 000 kr

  Stockholm - Kungsholmen-Lilla Essingen

  Strålgatan 8, 4tr

 • 35 kvm
 • 2
 • rum

  3 000 000 kr

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Fiskargatan 8
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!