I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Bandhagen - Högdalen

Rangstagatan 18

 • 67 kvm
 • 3
 • rum

  2 975 000 kr

  SÅLD!

  Fantastiska trerummare högt upp i huset och ca 10 kvm balkong i västläge med sol från tidig lunch till kvällen. Lägenheten går i ljusa, naturliga färgtoner med ett vackert genomgående parkettgolv, fina fönster i två väderstreck som skapar en härlig atmosfär. Ställ upp dörren till balkongen, tänd grillen och njut av det höga ljusa läget som förlänger dagen och gör ditt boende till något alldeles extra. Här bor ni endast ett stenkast ifrån Högdalens centrum med alla nödvändigheter som ni behöver i form av restauranger och service samt T-bana.

  Lägenhetens fördelar:

  • Modern fastighet med välplanerade planlösning
  • Högt och ljust läge
  • Stor balkong i västläge-sol från lunch till eftermiddag/kväll
  • Stilrent kök i en öppen, social planlösning mot vardagsrummet
  • Stort badrum med fina materialval.
  • Goda kommunikationer med T-bana

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  2 975 000 kr SÅLD
  Adress
  Rangstagatan 18
  Yta
  67 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  7
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 882 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (125 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Entré
     Rymlig hall med plats för avhägning av ytterkläder. Ekparkettsgolv och vitmålade väggar , detta är genomgående för hela lägenheten (förutom badrum). Här finns hatthylla och plats för skoställ. Här finns också ett förråd. Säkerhetsdörr.

    • Kök
     Modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum och balkong. Köksinredning med vita släta luckor, handtag av metall samt mörk kvartskomposit bänkskiva (tillval). Maskinella utrustningen består av kombinerad kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggdmicro, diskmaskin och spiskåpa. Mycket bra arbetsytor och ordentligt med köksskåp för förvaring. Ni får också plats med ett stort matbord med plats för 4-5 personer.

    • Vardagsrum
     Stort och luftigt med öppen planlösning mot köket. Flera fönster i två väderstreck och utgång ut mot den stora balkongen ger ett mycket fint ljus över de öppna ytorna. Den stora balkongen om hela 9,5 kvm ligger i ett soligt och fint västerläge. Här finns det plats för både utemöbler och gröna växter. Hela kök- och vardagsrumsdelen kännetecknas av en fin utsikt och ett härligt ljusflöde.

    • Sovrum
     Det första sovrummet har god yta för stor säng tillsammans med sängbord. Stor inbyggd garderob med skjutbara dörrar finns för förvaring. Det andra sovrummet är rymligt med plats för säng och skrivbord. Det finns två stycken garderober här för förvaring. Ingen insyn i någon av rummen.

    • Balkong
     Stor härlig balkong som vetter mot västläge och ger ordentligt med sol. Här får ni plats med loungegrupp och matbord för flera personer. Det är tillåtet att ha elgrill på balkongen.

    • Badrum
     Smakfullt badrum i modern och ljus design. Utanpåliggande spotlights i tak, stilrent matt kakel och tidlöst svart klinker gör komforten total. Handfat med kommod undertill och med belyst spegel ovan, vägghängd WC samt takdusch (tillval) med vridbara glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare (tvättpelare) samt spegelskåp (tillval).

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    1705
    Adress
    Rangstagatan 18
    Postnummer
    124 54
    Postort
    Bandhagen
    Område
    Högdalen
    Boarea
    67 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    7
    Andelstal
    0,81410%
    Andelstal avgift
    0,81%
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Scenen i Teaterkvarteret
    Bildades
    2015
    Byggår
    2017
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Föreningen består av 150 st lägenheter, fördelade på ett höghus och ett lamellhus. Det finns också 3 stycken lokaler för uthyrning.

    Byggnaden

    Fastigheten har två byggnader, ett punkthus och ett lamellhus.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & mekanisk till och frånluft.

    Renoveringar

    • Inga större planerade med tanke på byggåret 2017.

    Övriga utrymmen

    Föreningen har barnvagns- och cykelförråd, i anslutning till entrén samt på vinden. Cykelparkering finns även utanför entrén. Huset stod klart och inflytt år 2017.

    TV/Internet

    Basabonnemang för TV ingår i avgiften s k must carry från telia. Fiber finns indraget i huset.

    Parkering

    I anslutning till huset ligger ett gemensamt garage och för detta hus avsätts ca 53 platser. Kostnaden är beräknad till 1125kr/plats. Separat kö i dagsläget. Parkering på gatan finns också för 450 kr/mån.

    Energideklaration

    Status
    Energideklaration behövs ej
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 882 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    330 kr/månad
    Hemförsäkring
    110 kr/månad
    Varmvatten
    82 kr/månad
    Summa driftskostnader
    522 kr/månad
    Personer i hushållet
    2
    Överlåtelseavgift
    1169 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf. I närheten finns fina promenadvägar, grönområde, badhus, skola och flera förskolor. Stor parklek bara ett stenkast bort. Mellan Högdalen och Bandhagen finns ett stort grönområde med stora ytor för lek. Här finns även Bandängen, en härlig parklek med ett litet minizoo och grönska. Fina promenadområden i närheten, dels i naturen och dels genom Örbys mysiga villakvarter.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!