I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Skarpnäck -

Pilotgatan 16

 • 54 kvm
 • 2
 • rum

  2 625 000 kr

  SÅLD!

  Välkommen till en fin och välplanerad 2:a med praktiskt och fräscht kök, stort sovrum med god förvaring samt en härlig uteplats i söderläge! Lägenheten har fönster åt två väderstreck vilket gör den ljus och ger den en härlig atmosfär. Bostaden är i mycket gott skick med vita målade väggar och fint parkettgolv. Lägenheten är belägen i ett souterränghus, 1 trappa upp från entréplan med uteplats som vetter mot gård. Här bor ni endast en minut ifrån T-bana, matvarubutik och caféer med mera. Här kommer ni att trivas!

  Välkommen på visning!

  Lägenhetens fördelar:

  • Härlig uteplats, perfekt att spendera en trevlig middag på.
  • Stort härligt kök som har god förvaring och bra arbetsytor.
  • Stort sovrum med en stor garderob med skjutbara dörrar.
  • Fina & fräscha ytskick, endast att flytta in.
  • Endast ett stenkast till T-bana.

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  2 625 000 kr SÅLD
  Adress
  Pilotgatan 16
  Yta
  54 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  1
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 404 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (125 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning

    Lägenheten disponeras enligt följande:

    • Hall
     Välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och plats för skoställ. Mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. I anslutning till hallen finns ett förråd/klädkammare.

    • Kök
     Härligt och stort renoverat kök med goda förvaringsmöjligheter i form av underskåp och öppna hyllor. Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin.

    • Vardagsrum
     Vardagsrum med plats för soffa med soffbord och matbord. Härifrån ligger också den härliga uteplatsen med plats för bord och stolar samt blomlådor eller loungegrupp för den som önskar.

    • Sovrum
     Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord. Flera garderober finns här med skjutbara dörrar. Det finns också plats för skrivbord alternativt byrå.

    • Badrum
     Stort helkaklat badrum som är utrustat med WC, handfat, dusch och tvättmaskin.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    0035
    Lgh.nmr. LM
    1102
    Adress
    Pilotgatan 16
    Postnummer
    128 32
    Postort
    Skarpnäck
    Boarea
    54 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Trappor
    1
    Andelstal
    0,75754
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    HSB BRF Flygledaren i Stockholm
    Byggår
    1986
    Markägare
    Marken är tomträtt

    Allmän information

    Föreningen HSB brf Flygledare består av tre stycken flerbostadshus i 3-10 plan med adresserna Pilotgatan 16, Pilottorget 4-14 samt Luftskeppsgatan 5-15 och 19-21. Flygledaren har 86 lägenheter varav 5 stycken är hyresrätter. Bostadshusen innehåller även 14 lokaler vilka upplåts med hyresrätt.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & frånluft

    Renoveringar

    • 2018 Renovering av portar.
    • 2016 Indragen fiber.
    • 2014 OVK-utförd.
    • 2014 Renovering av tak.

    Övriga utrymmen

    Föreningen har vind och delvis källare samt ett gårdshus med tvättstuga och samlingslokal. Till fastigheten hör även ett mindre sophus. Kostnad för uthyrning av samlingslokal är 500kr/24h.

    TV/Internet

    Föreningen anvnder sig av Bahnhof som internetleverantör 100/10 mbps.

    Energideklaration

    Utfördes
    Måndag 7 jun 2010
    Energiprestanda
    123 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 404 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    65 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Varmvatten
    65 kr/månad
    Summa driftskostnader
    280 kr/månad
    Personer i hushållet
    2
    Överlåtelseavgift
    1169
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    I området finns alla typer av bebyggelse från mysiga radhuslängor till flerfamiljshus. Med direkt tunnelbanelinje, Nynäsvägen strax utanför och Flatenområdet som granne gör det området till ett lättillgängligt bostadsområde. Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!