I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Skarpnäck -

Pilotgatan 16

 • 54 kvm
 • 2
 • rum

  2 625 000 kr

  SÅLD!

  Välkommen till en fin och välplanerad 2:a med praktiskt och fräscht kök, stort sovrum med god förvaring samt en härlig uteplats i söderläge! Lägenheten har fönster åt två väderstreck vilket gör den ljus och ger den en härlig atmosfär. Bostaden är i mycket gott skick med vita målade väggar och fint parkettgolv. Lägenheten är belägen i ett souterränghus, 1 trappa upp från entréplan med uteplats som vetter mot gård. Här bor ni endast en minut ifrån T-bana, matvarubutik och caféer med mera. Här kommer ni att trivas!

  Välkommen på visning!

  Lägenhetens fördelar:

  • Härlig uteplats, perfekt att spendera en trevlig middag på.
  • Stort härligt kök som har god förvaring och bra arbetsytor.
  • Stort sovrum med en stor garderob med skjutbara dörrar.
  • Fina & fräscha ytskick, endast att flytta in.
  • Endast ett stenkast till T-bana.

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  2 625 000 kr SÅLD
  Adress
  Pilotgatan 16
  Yta
  54 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  1
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 404 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (134 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning

    Lägenheten disponeras enligt följande:

    • Hall
     Välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och plats för skoställ. Mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. I anslutning till hallen finns ett förråd/klädkammare.

    • Kök
     Härligt och stort renoverat kök med goda förvaringsmöjligheter i form av underskåp och öppna hyllor. Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin.

    • Vardagsrum
     Vardagsrum med plats för soffa med soffbord och matbord. Härifrån ligger också den härliga uteplatsen med plats för bord och stolar samt blomlådor eller loungegrupp för den som önskar.

    • Sovrum
     Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord. Flera garderober finns här med skjutbara dörrar. Det finns också plats för skrivbord alternativt byrå.

    • Badrum
     Stort helkaklat badrum som är utrustat med WC, handfat, dusch och tvättmaskin.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    0035
    Lgh.nmr. LM
    1102
    Adress
    Pilotgatan 16
    Postnummer
    128 32
    Postort
    Skarpnäck
    Boarea
    54 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Trappor
    1
    Andelstal
    0,75754
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    HSB BRF Flygledaren i Stockholm
    Byggår
    1986
    Markägare
    Marken är tomträtt

    Allmän information

    Föreningen HSB brf Flygledare består av tre stycken flerbostadshus i 3-10 plan med adresserna Pilotgatan 16, Pilottorget 4-14 samt Luftskeppsgatan 5-15 och 19-21. Flygledaren har 86 lägenheter varav 5 stycken är hyresrätter. Bostadshusen innehåller även 14 lokaler vilka upplåts med hyresrätt.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & frånluft

    Renoveringar

    • 2018 Renovering av portar.
    • 2016 Indragen fiber.
    • 2014 OVK-utförd.
    • 2014 Renovering av tak.

    Övriga utrymmen

    Föreningen har vind och delvis källare samt ett gårdshus med tvättstuga och samlingslokal. Till fastigheten hör även ett mindre sophus. Kostnad för uthyrning av samlingslokal är 500kr/24h.

    TV/Internet

    Föreningen anvnder sig av Bahnhof som internetleverantör 100/10 mbps.

    Energideklaration

    Utfördes
    Måndag 7 jun 2010
    Energiprestanda
    123 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 404 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    65 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Varmvatten
    65 kr/månad
    Summa driftskostnader
    280 kr/månad
    Personer i hushållet
    2
    Överlåtelseavgift
    1169
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    I området finns alla typer av bebyggelse från mysiga radhuslängor till flerfamiljshus. Med direkt tunnelbanelinje, Nynäsvägen strax utanför och Flatenområdet som granne gör det området till ett lättillgängligt bostadsområde. Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!