I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Lillängen

Musikvägen 3

 • 81 kvm
 • 3
 • rum

  4 295 000 kr

  SÅLD!

  Välkommen till ett populärt 55 plus-boende högst upp i huset på en lugn återvändsgata! Bostaden är en gavellägenhet med fönster åt tre olika väderstreck som i sin tur skapar ett härligt ljus & atmosfär i hela lägenheten. Alla rum är rymliga och stora vilket gör den lättmöblerad, samt enkelt att skapa generösa sällskapsytor. Stor södervänd balkong med sol hela dagen samt inglasad, som kan nyttjas året om. Härifrån har du också en fantastisk utsikt mot Hammarbybacken!

  Denna bostad är anpassad för dem som fyllt 55 år eller mer och erbjuder möjligheten till rikt och socialt umgänge med grannarna. Diverse gemensamma aktiviteter som boulespel under sommaren och bridgekvällar ger en extra dimension till det sociala livet.

  Förutom att ni bor högst upp i huset med en fantastisk utsikt så bor ni också på ett utmärkt läge. Närheten till Nacka Forum, som erbjuder all tänkbar service, samt utmärkta bussförbindelser för både stads- och landsresor, gör vardagen smidig. Inom några år kommer även den nya tunnelbanan att vara inom promenadavstånd, vilket ytterligare förstärker områdets tillgänglighet och attraktion. Detta boende är inte bara en plats att bo, det är en harmonisk livsstil med bekvämlighet och gemenskap i fokus.

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  4 295 000 kr /BUD
  Adress
  Musikvägen 3
  Yta
  81 kvm
  Rum
  3 rok
  Hiss
  Ja
  Avgift
  5 958 kr/månad (värme och kabel-TV)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (134 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

  • Klicka för
   bildspel

   Utsikt mot Globen & Hammarbybacken

   Inglasad balkong-Högst upp

   Socialt stort vardagsrum

   Stor matplats

   Kök med matplats

   Sovrum 1

   Sovrum 1

   Sovrum 1

   Sovrum 2

   Sovrum 2

   Sovrum 2

   Hall

   • Rumsbeskrivning
    • Hall
     Hallen har gott om plats för hatthylla och övrig hallmöblering som exempelvis byrå, hallbänk eller stol. Det finns även en garderob & hatthylla.

    • Vardagsrum
     Vardagsrummet har stora härliga ytor med ett fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Rummet är lättmöblerat och det finns plats för såväl soffgrupp som exempelvis läshörnan, arbetsplats och bokhyllor. Parkettgolv.

    • Kök
     Trevligt kök med plats för ett middagsbord och tex vitrinskåp för den som önskar. Gott om förvaring i många skåp och bra arbetsytor. Vitt kakel ovan ek bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, hällspis, ugn, fläkt och diskmaskin.

    • Sovrum 1
     Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå. Det finns fyra inbyggda garderober och fönstret vetter mot grönskan i norr. Minimal insyn.

    • Sovrum 2
     Sovrummet har också gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Det finns flera garderober och mindre skåp för förvaring. Fönstret vetter mot innergård i söderläge. Minimal insyn.

    • Badrum
     Stort badrum med helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badrumsskåp med förvaring, WC samt rymlig duschdel med glasvägg.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    271
    Lgh.nmr. LM
    1501
    Adress
    Musikvägen 3
    Postnummer
    131 41
    Postort
    Nacka
    Område
    Lillängen
    Boarea
    81 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Andelstal
    0,014604
    Andelstal avgift
    0,014604
    Pantsättning
    Är inte pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Bostadsrättsföreningen Lövängen i Nacka
    Bildades
    2007
    Byggår
    2007
    Juridisk person
    Nej

    Allmän information

    BRF Lövängen är en bostadsrättsförening för dig som är 55 år eller äldre. Bostadsrättsföreningen består av fem hus med inflytt 2007. I föreningen finns sammanlagt 69 lägenheter i varierande storlek. Varje medlem tecknar el-avtal & bredband avtal separat. Föreningen tillhandahåller fler gemensamma aktiviteter. Alla som vill spela boule i föreningen är välkomna till föreningens boulebana där regelbundna tider för boule spelas. Det finns också ett Bridgegäng för den som är en haj på kortspel.

    Byggnaden

    Punkthus Flerfamiljshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & Frånluft

    Övriga utrymmen

    Föreningen gemensamma utrymmen är cykelrum, tvättstuga, gästlägenhet, hobbylokal och ett förråd med trädgårdsverktyg.

    • Cykelrum
     I huset Musikvägen 4 finns ett cykelrum för föreningens medlemmar. Cyklarna, som står här, ska vara märkta med ägarens namn och lägenhetsnummer.

    • Tvättstuga
     Tvättstugan bokas via digitala tavlor i husentréerna eller via dator. Tvättstugetider finns mellan kl. 7.00 och 22.00. Efter kl. 22.00 är strömmen automatiskt avstängd till tvättmaskiner och torktumlare.

    • Gästlägenhet
     Gästlägenheten består av sovrum, vardagsrum med köksdel, hall och duschrum. Den bokas dygnsvis från kl. 14 till nästa dag kl. 12. Kostnaden är 250 kronor per dygn. I gästlägenheten finns sängutrustning – dock ej lakan – för fyra sängar samt glas, porslin och bestick för 25 personer.

    • Hobbylokaler
     I källaren till Musikvägen 1 finns en hobbylokal, som kan utnyttjas av medlemmar i föreningen. Där finns bl.a. hyvelbänk, arbetsbänkar och en hel del snickeriredskap. Det går även att vara här för att måla om mindre föremål. Lägenhetsnyckeln går till hobbylokalen.

    • Trädgårdsverktyg
     I ett förråd Musikvägen 2 finns skottkärra, spadar och andra verktyg för skötsel av föreningens utomhusområden. Lägenhetsnyckeln går till förrådet.

    TV/Internet

    Kabel-TV ingår i avgiften via Tele2 (Comhem)

    Parkering

    Det finns 57 parkeringsplatser med elstolpe för motorvärmaruttag. Kostnad 350 kr/mån. Det finns också gästplatser.

    Energideklaration

    Utfördes
    Söndag 20 okt 2019
    Energiprestanda
    144 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    5 958 kr/månad (värme och kabel-TV)
    Hushållsel
    200 kr/månad
    Hemförsäkring
    200 kr/månad
    Summa driftskostnader
    400 kr/månad

    Driftskostanden är uppskattad efter normalförbrukning.

    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1432,5 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    573 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Närområde

    Område

    Nacka, en av Sveriges yngsta städer, grundades 1949 med en befolkning på 1500 invånare. Trots sin relativt korta historia som stad har området en rik utveckling som sträcker sig tillbaka till 1870-talet, då det började ta form som en förortsbosättning intill fabriker som hade flyttat från Stockholm. En betydande milstolpe för områdets tillväxt var färdigställandet av Saltsjöbanan år 1893, vilket påskyndade expansionen av Nacka.

    Saltsjöbaden, en patricierförstad som grundades vid Saltsjön 1909, bröts senare loss och bildade en egen köping. Samtidigt utvecklades blandade kåk- och fabrikssamhällen på olika platser, och de största av dessa fanns vid Sickla/Järla. Redan år 1910 var hälften av kommunens befolkning bosatt i tätorter. Nackas bebyggelse har genom åren präglats av en harmonisk kombination av villaområden och industriella samhällen.

    Idag framstår Nacka som en mångsidig förort till Stockholm och njuter av hög popularitet. Stadens attraktivitet ligger dels i dess närhet till en mångfald av tjänster och restauranger, men också i de vackra villaområdena och närheten till vatten. Nacka har blivit en levande och omtyckt destination där modernitet och historisk arv förenas på ett harmoniskt sätt.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!