I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Älvsjö - Liseberg

Lisebergsvägen 113

 • 46 kvm
 • 3
 • rum

  Välkommen till Lisebergsvägen 113-Gårdshus

  Villakänslan är oslagbar. Här bor ni i ett unikt gårdshus med två stycken uteplatser, trädgård, öppen planlösning och egen parkering. Alla bekvämligheter finns, ytskikten är renoverade, här är det endast att flytta in. Lugnt villaområde med lekplatser, matvarubutiker, restauranger i närheten. Anmäl ert intresse redan idag.

  Gårdshusets fördelar:

  • Två stycken uteplatser
  • Egen trädgård
  • Ingen insyn
  • Fina ytskikt
  • Egen parkering

  Välkommen in, välkommen hem!

  Adress
  Lisebergsvägen 113
  Yta
  46 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  Entrèplan
  Avgift
  3 092 kr/månad
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4.9 i betyg (72 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning

    Gårdshuset har genomgående vita parkettgolv med golvvärme i hela huset och målade väggar i olika kulörer. Takhöjd på ca X. Inbyggd ljudsystem finns, med högtalare i badrum och vardagsrum. Även larm finns att överta för den som önskar. Till gårdshuset tillhör också en egen parkering, belägen precis bredvid ute-platsen på framsidan som har staket runt hela och med en liten gräsmatta. Den disponeras enligt följande:

    • Hall
     Hall med god förvaring av skor och ytterkläder. Hallen öppnar upp hela bostaden och plats för en extra garderob finns för den som önskar.

    • Sovrummen
     Två stycken sovrum. Det större sovrummet får ni plats med stor dubbelsäng med nattduksbord. Flera garderober finns för förvaring. Rummet är målat i grå färg med fönster mot innergårds uteplatsen. Det andra sovrummet har god yta för en säng med tillhörande sängbord och yta för garderober eller skrivbord för den som önskar.

    • Vardagsrum & Kök
     Den stora öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en god atmosfär. I vardagsrummet finns det plats för soffa med soffbord, TV-möbel och fåtölj. Köket passar väl in, och är praktiskt och effektivt byggt som ett L-kök. Köket är från Culimar med en god förvaring bakom högblanka köksluckorna i underskåp och överskåp. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, häll och inbyggd mikro. Ni får också plats med ett stort matbord för flera personer.

    • Badrum
     Badrummet är helkaklat med grått klinkergolv och gråa kaklade väggar. Badrummet är utrustat med badkar/dusch, handfat, spotlight, WC och tvättmaskin.

    • Uteplatser
     Två stycken uteplatser. Den ena på framsidan med en härlig gräsmatta inhängnad med vitt staket och trätrall. Plats för bord och stolar. Den andra ligger mot innergård också inhängnad med högre vitt staket och trätrall. Yta för härlig soffgrupp, bord och stolar samt grill.

    • Parkering
     Egen parkering ingår till gårdshuset.

   • Fakta
    Objektstyp
    Sjöbod
    Lgh.nmr
    113:1
    Adress
    Lisebergsvägen 113
    Postnummer
    125 35
    Postort
    Älvsjö
    Område
    Liseberg
    Boarea
    46 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Trappor
    Entrèplan
    Andelstal
    7,419
   • Föreningen
    Namn
    Brf Julstjärnan 4
    Byggår
    2001
    Juridisk person
    Nej
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Julstjärnan 4 förvärvade fastigheten, 2002. Föreningen består idag av 11 lägenheter och 2 lokaler.

    Hemsida Föreningen har en hemsida, http://julstjarnan4.bostadsratterna.se/, där information om fastigheten och föreningen finns.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fastigheten och vatten värms upp med hjälp av bergvärme med hjälp av elpatron vid behov.

    Renoveringar

    Genomförda: 2006 - Installation av bergvärme 2008 - Komplett fasad- och fönstermålning 2012- Nytt tak på 11, dräneringsarbete baksida 113, ny beklädnad av alla yttertrappor 2013 - Putsning och målning av yttertrappor, Nytt trappräcke ner till 115, Ny källardörr 2014 - Renovering och bättringsmålning av fasad 2015 - Dränering vid hörn 115. Bättringsmålning av fasad och renovering av ytterdörrar 2016 - Renovering exteriört 113. Indragning av bredband via fiber 2017 - Renovering interiört 113 2018 - Nya mattor i trapphusen

    Planerade renoveringar

    2019 - Dränering 2020 - Fasadrenovering

    Övriga utrymmen

    Förråd: Till varje lägenhet finns ett förråd. Därutöver har föreningen ett utrymme som kan utnyttjas vid behov för t ex däck och cyklar. Obs! Viktigt att det som ställs där inte står i vägen och att det är tydligt uppmärkt. Utrymmet är olåst och förvaring sker på egen risk.

    Tvättstuga: I föreningen finns det två tvättmaskiner och en torktumlare att tillgå. Även ett torkrum med mangel finns tillgängligt. I utrymmet finns också en lakansträckare, diskho och hylla för förvaring av tvättmedel. Tvättstugan bokas i mån av tid genom att du skriver in i almanackan när du har planerat att tvätta. Oftast är det lätt att få tid.

    Föreningen har 3 kärl att tillgå för avfall: Hushållsopor (töms på måndagar och fredagar), Tidningar (töms vid behov), Matavfall (töms på torsdagar)

    TV/Internet

    Fastigheten är ansluten till fibernätet.

    Parkering

    Parkering på gården i mån av plats, en bil/lägenhet i högst 7 dagar i följd.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 092 kr/månad
    Avgiftsändringar

    Föreningen tar ut en avgift från alla bostadsrättsägare beräknat på våra andelstal.

    I månadsavgiften ingår:

    Värme Vatten Hushållsel Tillgång till parkering (i mån av plats) Tillgång till tvättstuga Källarförråd Föreningen förser INTE lägenheterna med bredband eller kabelTV.

    Lägenhetsavgiften betalas till föreningens bankgiro utan anmaning eller avisering och skall finnas på föreningens konto senast den sista vardagen i månaden. Ange lägenhetsnummer vid betalning.

    Överlåtelseavgift
    800 betalas av Säljare
    Pantsättningsavgift
    400 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Energideklaration
    Utfördes
    Onsdag 3 jul 2019
    Energiprestanda
    162 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Dokument & Länkar
  Välkommen till

  En fastighetsmäklare verksam i Stockholmsområdet. Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Fiskargatan 8
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!