I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Ekängen

Lasarettsvägen 1, 4tr

 • 103 kvm
 • 3
 • rum

  5 400 000 kr

  Såld

  Högst upp i huset med både balkong och terrass! Här bor ni i en fantastisk lägenhet med fönster i två väderstreck och sol från morgon till kväll. Hissen går från garaget upp till lägenhetsplanet och in till denna rymliga 3:a, fylld av bekvämligheter och livskvalitet. Ställ upp balkongdörrarna och bjud hem vänner och familj, här finns gott om plats på den stora terrassen med kvällssol. Det här är lägenheten som förlänger dagen och gör ditt boende till något alldeles extra.

  Populärt område med täta och bra kommunikationer till Slussen. Området har fina grönområden och populära vattennära promenadstråk längs med Nyckelviken och Långsjön. Strax utanför porten finns matbutiker, bageri och annan service samt gym. Bussar går regelbundet in mot Slussen. 2030 står tunnelbanan klar med slutstation i Nacka Forum.

  Bostaden är öppen och luftig med nyslipat ekparkettgolv 2022. Köket har en social halvöppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet samt är utrustad med diskmaskin, varmluftsugn, spishäll och fullstor kyl/frys. Rymligt genomgående vardagsrum med braskamin och gott om plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Utgång till inglasad balkong i söderläge och terrass i norrläge. Avskilt från vardagsrum och kök finns två rymliga sovrum med garderober och stora fönsterpartier för ljusinsläpp. I hallen nås lägenhetens två badrum, varav det ena med fönster, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Välkommen att höra av dig för mer information.

  Pris
  5 400 000 kr /Såld
  Adress
  Lasarettsvägen 1, 4tr
  Yta
  103 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  4 av 4
  Hiss
  Ja
  Avgift
  5 929 kr/månad (värme, vatten och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4.9 i betyg (98 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till framgång. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    362
    Lgh.nmr. LM
    1402
    Adress
    Lasarettsvägen 1, 4tr
    Postnummer
    131 45
    Postort
    Nacka
    Område
    Ekängen
    Boarea
    103 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    4 av 4
    Andelstal
    2,267300
   • Föreningen
    Namn
    Brf Bergkörsbär
    Byggår
    2009

    Allmän information

    Föreningen förvärvade fastigheten med totalt 53 bostadsrättslägenheter 2008. Den totala boytan är ca 4252 m2. Föreningen disponerar 46 parkeringsplatser i i eget källargarage. På fastigheten finns en trevlig trädgård med sittplatser, lekplats, pergola och gräsmatta. Trädgården har mycket vackra planteringar under vår, sommar och höst.

    • Varje bostad i föreningen har ett eget förråd på källarvåningen eller våning 2.

    Övriga utrymmen

    I fastigheten finns en gemensamhetslokal med separat sovrum för övernattning. Vidare finns det ett mindre kök, WC samt bastu och dusch. Fastigheten innehåller även två cykelrum, två barnvagns- och rullstolsrum.

    TV/Internet

    Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Telia. Avtalet omfattar digital-TV, bredbandstelefoni och internetanslutning (100/100 Mbit).

    Parkering

    Totalt finns det 46 parkeringsplatser i garage under husen. Det finns lediga platser. En bilplats i garaget kostar 750 kr/mån, alternativt 1250 kr/mån för laddplats.

    Energideklaration

    Utfördes
    Onsdag 21 okt 2020
    Energiprestanda
    145 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    5 929 kr/månad (värme, vatten och Internet)
    Hushållsel
    300 kr/månad
    Hemförsäkring
    200 kr/månad
    Summa driftskostnader
    500 kr/månad

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT
    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT
    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION
    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA
    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING
    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!