I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Kvarnholmen

Kvarngränd 7

 • 50 kvm
 • 2
 • rum

  3 095 000 kr

  Välkommen till Kvarngränd 7, 5tr!

  Välkommen till denna smakfulla och välplanerade tvårumslägenhet belägen mitt i hjärtat av attraktiva Kvarnholmen. Här bor ni högt upp i huset med minimal insyn och 3 stycken stora spröjsade fönster i fil som skapar ett fint ljusflöde i hela lägenheten. Bostaden bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort badrum, rymlig klädkammare samt sovrum med god förvaring genom inbyggda garderober. Här bor ni i en fullt utrustad bostad för det moderna hemmet och endast en hissfärd upp, har ni tillgång till den fantastiska takterrassen som är belägen på våning 10. På terrassen erbjuds möjligheter att odla, grilla, använda glasrummet för trevliga middagar, eller helt enkelt bara njuta av utsikten över Stockholms inlopp & Djurgården. Ni har också utmärkta förbindelser genom båt till Nybroplan, buss till Slussen eller bil till Södra länken. Parkering finns i området. Anmäl ditt intresse redan idag!

  Bostadens fördelar:

  • Tre fönster i fil släpper in rikligt med ljus i bostaden ​
  • Högt upp i fastigheten
  • Modern lägenhet -fullt utrustad
  • Fantastik takterrass med vy över Stockholm inlopp & Djurgården
  • Garage finns i föreningen
  • Attraktiv läge med matbutik, restauranger och caféer endast ett stenkast bort
  • Låg månadsavgift

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  3 095 000 kr /BUD
  Adress
  Kvarngränd 7
  Yta
  50 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  5
  Hiss
  Ja
  Avgift
  2 557 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (97 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

  • Föreningens gemensamma takterrass

   Föreningens gemensamma takterrass

   Föreningens gemensamma takterrass

   • Rumsbeskrivning
    • Hall
     Välkomnade hall som öppnar upp hela bostaden. Ni möts av mörkt klinkergolv och vita målade väggar samt gott om plats för skoställ och hatthylla.

    • Vardagsrum & Kök
     Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är med vita köksluckor och svart bänkskiva i (Granit?) med god förvaring genom underskåp och överskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, häll, ugn, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet får ni plats med soffa med tillhörande soffbord och TV-möbel. Det finns också plats med stort matbord för flera personer. Två stora spröjsade fönster mot lugn återvändsgata.

    • Sovrum
     Sovrum med parkettgolv och vita målade väggar. Plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och två stycken stora inbyggda garderober finns för förvaring av kläder. Det finns också plats för en arbetshörna med tex skrivbord för den som önskar.

    • Badrum
     Helkaklat stort badrum med grått klinker på golv och vita kaklade väggar. Badrum är utrustat med handfat med kommod, tvättpelare (tvättmaskin & torktumlare), badkar med dusch, WC och handdukstork.

    • Klädkammare
     Stor klädkammare med ett praktiskt hyllsystem och städskåp.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    3506A
    Lgh.nmr. LM
    1202
    Adress
    Kvarngränd 7
    Postnummer
    131 31
    Postort
    Nacka
    Område
    Kvarnholmen
    Boarea
    50 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Trappor
    5
    Andelstal
    0,0097000
    Andelstal insats
    0,96651%
    Andelstal avgift
    0,96651%
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Bostadsrättsföreningen Saltsjöns Magasin IV
    Bildades
    2014
    Byggår
    2014
    Juridisk person
    Nej
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Saltsjöns Magasin IV består av 66 bostadsrättslägenheter som byggdes 2014 genom en genomgående renovering från en gammal lagerbyggnad till modern fastighet som innehas med äganderätt. Adresserna som tillhör föreningen är kvarngränd 3-7.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & mekanisk till och frånluftsventilation.

    Renoveringar

    • Inga genomförda med tanke på byggåret

    Övriga utrymmen

    Föreningen har barnvagsnrum, cykelrum, soprum och övernattningslägenhet finns att hyra för 200 kr/natt. Det finns också gemensam takterrass med grillar, inglasat uterum och flertalet matgrupper. Till varje lägenhet finns källarförråd om ca 3m2.

    TV/Internet

    Föreningen använder sig av ComHems baspaket för TV och 250/50 Mbit internet.

    Parkering

    Till föreningen finns ca 52 garageplatser och 2 MC-plaster. En garageplats uthyres för ca 1 000 kr/månad för enkelplatser, 1 700 kr/månad för dubbelplatser och MC-plats för 250 kr/månad. Det finns en plats ledig i dagsläget (Kontrollerat 2021-06-18). Det finns också lediga platser i Spisbrödsgaraget till en kostnad på 1400kr/mån (Kontrollerat 2021-06-18).

   • Kostnader
    Månadsavgift
    2 557 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    108 kr/månad
    Summa driftskostnader
    108 kr/månad
    Personer i hushållet
    2
    Överlåtelseavgift
    1190 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    476 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Energideklaration
    Utfördes
    Fredag 5 jul 2019
    Energiprestanda
    113 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Närområde

    Område

    Populära Kvarnholmen har på en 10 årsperiod bytts ut mot gamla industrier till en modern närförort mellan skärgård och innerstan. I den växande stadsdelen hittar du allt från bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger och skolor till en fantastisk natur. Slående för Kvarnholmen är också utsikten mot Stockholms inlopp mot Djurgården och city.

    Uppe på toppen, vid Bageriet, närcentrum finner ni bland annat en stor Coop-butik, gym, apotek, pizzeria och det populära kafét Delselius. Letar ni efter en ytterligare stormarknad har ni den nyöppnade bron till Nacka som tar er till ICA-Maxi på endast ett par minuter. Bredvid har ni också Nacka Forum med alla dess butiker.

    Höstterminen 2017 öppnade efterlängtade Ebba Brahe skola med klasser F-6 som har en uttalad ambition att göra till Sveriges bästa! Skolan ligger i den gamla Makaronifabriken och kommer senare att vara sammanlänkad med en nyare skolbyggnad. När skolan är helt utbyggd kommer skolan ha klasser upp till årskurs 9 Förskola finns också på Kvarnholmen (Alexanderskolan).

    Enklast att ta sig till Kvarnholmen är buss 402 från Slussen som endast tar ca 10 minuter. För att ta er till city, går det givetvis pendelbåtar som tar er dit på cirka 20 minuter.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Fiskargatan 8
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!