I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Hägersten - Hägersten - Mälarhöjden

Klubbacken 16

 • 66 kvm
 • 3
 • rum

  4 500 000 kr

  Välkommen till Klubbacken, och denna moderna 3:a om 66 kvadratmeter, med stora sociala ytor, både inne och ute. Lägenheten har en hög standard med bra materialval och fina ytskikt.

  Bostaden har två entréer. Vid entrén från trapphuset möts du av en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv som leder in till ett stort, luftigt och modernt kök samt vardagsrum i öppen planlösning. Entrén på baksidan av huset nås via en grind och lägenhetens uteplats. Dörren till lägenheten har en låskolv, vilket gör det möjligt att använda detta som en entré.

  Köket är stilrent och modernt renoverat med bänkskiva och stänkskydd i sten, fläkt från SMEG och vitvaror av hög kvalitet såsom vinkyl, diskmaskin och kyl/frys. Sovrummen är två till antalet och badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin. Stor klädkammare i anslutning till hall och badrum.

  Området kring Klubbacken är inte bara attraktivt för bostadsspekulanter, det är också en trendig kulturdestination med en unik charm som förenar det moderna med det historiska. Pittoreska Klubbensborg med Café Uddvillan står stadigt sida vid sida intill moderna restauranger och kaféer, vilket skapar en fascinerande kontrast som är sällsynt att finna. Här finns nära till förskolor, grönskande parker och badplatser. Dessutom är både Axelsbergs och Mälarhöjdens tunnelbanestationer samt centrum inom bekvämt (5-10 min) gångavstånd.

  Pris
  4 500 000 kr /
  Adress
  Klubbacken 16
  Yta
  66 kvm
  Rum
  3 rok
  Avgift
  4 091 kr/månad (värme, vatten och bostadsrättstillägg)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (99 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Rumsbeskrivning

    Entrén från trapphuset är välkomnande med ett klinkergolv, komplett med ett skoskåp och krokar för att hänga jackor. Vidare in i hallen finns en praktiskt inredd klädkammare, utrustad med skåp, lådor och hängmöjligheter för att hålla ordning på kläderna.

    Badrummet, som nås från hallen, är stilrent med kakel och klinker. Här finns en dusch, tvättmaskin, handfatskommod med tillhörande spegel, väggskåp samt wc och handdukstork, allt för att tillgodose behoven för bekväm vardaglig användning.

    Lägenheten erbjuder två separata sovrum. Det ena sovrummet är rymligt nog för en dubbelsäng och sängbord, medan det andra inrymmer en garderob för förvaring av kläder och andra tillhörigheter.

    Köket och vardagsrummet utgör en öppen planlösning som skapar en social och funktionell atmosfär. Köket är fullt utrustat med moderna apparater såsom diskmaskin, kyl/frys, vinkyl, mikrovågsugn, ugn, spis och fläkt. Bänkskivorna och stänkskyddet är tillverkade i sten och ger en elegant touch till köksmiljön. Väggskåpen är försedda med underskåpsbelysning.

    Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för en bekväm soffgrupp och har fönster som ger en trevlig utsikt mot den tillhörande uteplatsen. Lägenhetens privata uteplats ingår till lägenheten med nyttjanderätt och har nyligen renoverats av föreningen. Den är utrustad med ett nytt staket och plankgolv.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    2206
    Adress
    Klubbacken 16
    Postnummer
    129 39
    Postort
    Hägersten
    Område
    Hägersten - Mälarhöjden
    Boarea
    66 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Antal sovrum
    2
    Andelstal
    2.60152960
    Andel av BRF nettoskuldsättning
    124 718 kr
   • Föreningen
    Namn
    Brf Grebllom 2
    Bildades
    2003
    Byggår
    1943-44

    Allmän information

    BRF Grebllom 2 är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm som äger 1 fastighet med 40 bostäder.

    I månadsavgiften ingår: Värme, vatten och avlopp, tvättstuga samt ett vinds- eller källarförråd. Ett tillägg på månadsavgiften (159kr) tillkommer för bredband.

    Renoveringar

    2005 Takrenovering.
    2006 Stambyte, nya elledningar.
    2011 Fasad- och balkongrenovering.
    2013 genomfördes en uppgradering av den gemensamma tvättstugan.
    2015 Nytillverkade kopior på de gamla portarna sattes in.
    2015 Anslöt vi hela fastigheten till Fibernätet (Alltele).
    2021 Spolning av stammarna.
    2023 Renovering av trapphus.

    Övriga utrymmen

    Fastigheten har en en renoverad tvättstuga (tre stora tvättmaskiner, två torkskåp och en torktumlare) och två cykelrum.

    TV/Internet

    Vi är anslutna till ComHem och Alltele (fiber).

    Upplåten mark

    Upplåten med nyttjanderätt

    Parkering

    Föreningen förfogar över 23 parkeringsplatser med och utan elstolpe. Boende i huset har förtur till dessa. Kostnad för parkeringsplats är 300-400 kr / månad beroende på om man har elstolpe eller ej. I dagsläget kö till platserna.

    Energideklaration

    Utfördes
    Onsdag 4 dec 2019
    Energiprestanda
    186 kWh/m2
   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 091 kr/månad (värme, vatten och bostadsrättstillägg)
    Hushållsel
    400 kr/månad
    Bredband
    159 kr/månad
    Summa driftskostnader
    559 kr/månad
    Personer i hushållet
    3

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Närområde

    Område

    Området kring Klubbacken är inte bara attraktivt för bostadsspekulanter, det är också en trendig kulturdestination med en unik charm som förenar det moderna med det historiska. Pittoreska Klubbensborg med Café Uddvillan står stadigt sida vid sida intill moderna restauranger och kaféer, vilket skapar en fascinerande kontrast som är sällsynt att finna. Här finns nära till förskolor, grönskande parker och badplatser. Dessutom är både Axelsbergs och Mälarhöjdens tunnelbanestationer samt centrum inom bekvämt (5-10 min) gångavstånd.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!