I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Bromma - Traneberg

Kinnekullevägen 19, 3tr

 • 60 kvm
 • 2
 • rum

  Kommande försäljning

  Högst upp i huset, på Tranebergs höjder finner ni denna ljusa och insynsskyddade gavellägenhet med stor hörnbalkong och sol från morgon till kväll.

  Här bor ni på en av Tranebergs mest populära adresser, med milsvid utsikt och i ett underbart hem med öppna och sociala ytor, både inne som ute. Ytskikten är genomgående i gott skick. Köket renoverades 2019 och har nu moderna bekvämligheter som en inbyggd diskmaskin, gott om skåpförvaring, stor köksbänk och en rymlig matplats - ett fantastiskt kök med två fönster, morgonsol och sjöglimt. På andra sidan av lägenheten är vardagsrummet, ett lättmöblerat rum med fiskbensparkett och stort fönster samt vackra dubbeldörrar ut mot den stora hörnbalkongen. Från hallen nås sovrummet och badrummet. Sovrummet är rofyllt och insynsskyddat med träd och takåsar utanför fönstret. Här finns en stor praktisk garderob och plats för såväl säng som arbetsplats. Badrummet renoverades 2023 med stilrena materialval och modern design, komplett med tvättmaskin. Hall med plats för avhängning av ytterkläder.

  Brf Mösseberg 14 är en stabil förening med låg belåning (2498 kr/ kvm) samt tvättstuga, 6 parkeringsplatser och enskilda förråd till vardera lägenhet.

  Lägenhetens fördelar:

  • En rymlig hörnbalkong med sol hela dagen.
  • Stora sociala ytor i både kök och vardagsrum, optimalt för större sällskap.
  • Fräscha ytskikt, med fokus på stilrena färgval och modern komfort.
  • Topprenoverat badrum och kök.
  • Stabil bostadsrättsförening med låg belåning.
  • Nära Alvik med utmärkta kommunikationsmöjligheter.
  • Promenadavstånd till Kungsholmen och Alvik strand.
  • Nära till vatten och badplatser.

  Ett hem som detta är sällsynt, så missa inte chansen att uppleva denna unika bostad - skriv upp dig som intresserad så håller vi dig uppdaterad.

  Adress
  Kinnekullevägen 19, 3tr
  Yta
  60 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  3
  Avgift
  3 823 kr/månad (värme och vatten)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4.9 i betyg (95 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Jag tror på varje bostad jag förmedlar. Under mina år som mäklare har jag lärt mig att framgång kräver hårt arbete, att vara påläst, lyhörd och se lösningar före problem. Jag arbetar därför med stort engagemang och vill att varje visningsbesökare ska förstå bostadens fulla potential. Hos mig köper du ett hem och när det är dags att sälja hittar jag en köpare till rätt pris. Behöver du en uppdaterad värdering, bankkontakt, uppmätning eller inredningskonsultation? - Hör av dig, vi fixar det.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    1201
    Adress
    Kinnekullevägen 19, 3tr
    Postnummer
    167 43
    Postort
    Bromma
    Område
    Traneberg
    Boarea
    60 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Nej
    Trappor
    3
    Andelstal
    5,65647 %
   • Föreningen
    Namn
    Brf Mösseberg 14
    Byggår
    1935

    Allmän information

    Brf Mösseberg 14 är en äkta förening och bildades 2012. Föreningen består av 21 lägenheter varav 20 är upplåtna med bostadsrätt samt 1 med hyresrätt (51 kvm) på adresserna Kinnekullevägen 19-23. Föreningen innehar fastigheten Mösseberg 14 med tomträtt och nuvarande tomträttsavtal löper tom 2025-03-31. Inga planerade avgiftsförändringar.

    Förråd tillhör lägenheten.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och självdrag.

    Renoveringar

    1992-96- Avloppsstammar 1990-tal- Renovering av vissa elstigar 2001- Installation av ärrvärme 2007- Fasadrenovering 2007- Balkongrenovering 2013- Renovering av tvättstuga 2016- Injustering av värme samt byte av radiatorventiler 2017- Takrenovering 2017- Fönsterrenovering 2017- Installation av säkerhetsdörrar 2017- Byte av låscylindrar och nycklar 2018- Ommålning av trapphus 2018- Byte av vindsdörrar 2018- OVK, Ventilationskontroll 2019- Iordningsställande av p-platser 2019- Radonmätning, godkänt 30-60 Bq/m3 Anmäl intresse Bevaka slutpriset Se liknande bostäder från Boneo.se 2019- Radonmätning 2019- Relining av avloppsstammar i bottenplattan och källarplan Planerat underhåll, se bilagd årsredovisning. 2020 - Översyn gamla elledningar 2021 Fjärrvärme UC översyn 2022 Renovering av hyreslägenhet 2022 - Inköp av miljöstationer

    Planerade renoveringar

    Inga planerade renoveringar

    Övriga utrymmen

    Tvättstuga, torkrum, cykelrum samt två hobbyrum, ett mindre med arbetsbord och ett större.

    Energideklaration

    Utfördes
    Onsdag 29 apr 2020
    Energiprestanda
    148 kWh/m2
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 823 kr/månad (värme och vatten)
    Hushållsel
    150 kr/månad
    Hemförsäkring
    130 kr/månad
    Summa driftskostnader
    280 kr/månad
    Överlåtelseavgift
    1 313 kr vid inflyttning. betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    525 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Närområde

    Område

    Traneberg, en pärla vid Brommas kust, klamrar sig fast vid Alviks strandlinje och erbjuder en sagolik vy över Mälaren. Detta historiskt rika område i Stockholm är en förening av det gamla och det nya, med en rikedom av kultur, natur och arkitektur.

    Fram till början av 1900-talet var Traneberg mest känt för sina sommarvillor och lantliga karaktär, men området började snart utvecklas till en modern förort när Tranebergsbron, den imponerande bågbro som förbinder Traneberg med Kungsholmen, blev färdigställd på 1930-talet. Brobygget blev startskottet för en ny era av urbanisering, där funktionell modernism blev tongivande.

    Promenerar man längs Tranebergs gator, upptäcker man snart det unika bostadsbeståndet från 1930- och 1940-talet, en tid när funktionalismen var i sitt esse. Dessa byggnader, med sina rena linjer och stora fönster, kontrasterar fint med de äldre villorna som fortfarande finns kvar från Tranebergs tidigare dagar.

    Intill Traneberg ligger Alvik med dess viktiga trafikknutpunkt, där tunnelbana, tvärbanan och bussar möts. Detta gör Traneberg till ett bekvämt boende för dem som önskar närhet till både natur och stadens puls.

    För den naturintresserade är Tranebergs strandpromenad en ren fröjd. Här kan man njuta av utsikten över Mälaren, beundra de passerande båtarna och kanske ta en fika i något av de charmiga kaféerna. Runt hörnet ligger även den grönskande Judarskogen, en skatt för de som uppskattar en lugn promenad eller joggingtur i skogsmiljö.

    Traneberg har också en rik historia av föreningsliv, från idrottsklubbar till kulturella sällskap. Dess närhet till vatten och grönska, kombinerat med den arkitektoniska skönheten och bekvämligheten av moderna transporter, gör Traneberg till en av Stockholms mest eftertraktade stadsdelar. Det är en plats där stadsdelens rika historia möter dagens moderna livsstil, vilket skapar en unik och levande atmosfär.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT
    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT
    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION
    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA
    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING
    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!