I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Sundbyberg - Centrala Sundyberg

Hamngatan 13B, 6tr

 • 40.5 kvm
 • 1.5
 • rum

  2 495 000 kr

  Välkommen

  Fantastisk lägenhet i centrala Sundbyberg med sjöutsikt. En modern 1,5:a högt upp i huset med stora fönster och bra ljusinsläpp. Lägenheten är smart planerad, har stor balkong, sovalkov samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i kök, hall och i dubbelgarderob med skjutdörrar.

  Utanför dörren finns närhet till såväl kommunikationer, natur, vatten och Sundbybergs serviceutbud. Stabil förening med p-platser.

  Lägenhetens fördelar:

  • Högt upp i huset. Ett ljust sydostläge med utsikt över Bällstaviken.
  • Inflyttningsklart med fina ytskikt. Byggår 2017.
  • Väldisponerad och social planlösning med stor balkong.
  • Stor hiss, diskmaskin, tvättmaskin och p-plats - Ett bekvämt boende.
  • 5 minuter till tunnelbanan, pendel och tvärbana.
  • 5 minuter till flera gym, restauranger och butiker.
  • Stabil förening precis vid Bällstaviken med vacker strandpromenad.

  Välkommen på visning!

  Pris
  2 495 000 kr /Bud
  Adress
  Hamngatan 13B, 6tr
  Yta
  40.5 kvm
  Rum
  1.5 rok
  Trappor
  6 av 7
  Hiss
  Ja
  Avgift
  2 304 kr/månad
  Budgivning
  2 650 000 kr(Högsta bud)
  Visa budhistorik
  # Datum Bud
  5 31 mar 2 650 000 kr
  3 31 mar 2 620 000 kr
  4 31 mar 2 610 000 kr
  3 31 mar 2 600 000 kr
  1 30 mar 2 540 000 kr
  4 30 mar 2 530 000 kr
  3 30 mar 2 520 000 kr
  2 29 mar 2 500 000 kr
  1 25 mar 2 495 000 kr
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (40 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Jag tror på varje bostad jag förmedlar. Under mina år som mäklare har jag lärt mig att framgång kräver hårt arbete, att vara påläst, lyhörd och se lösningar före problem. Jag arbetar därför med stort engangemang och vill att varje visningsbesökare ska förstå bostadens fulla potential och på så sätt buda/köpa med hjärtat före plånboken. Hos mig köper du ett hem och när det är dags att sälja hittar jag en köpare till rätt pris. Behöver du en uppdaterad värdering, bankkontakt, uppmätning eller inredningskonsultation? - Hör av dig, jag fixar det.

   • Rumsbeskrivning

    Genomgående fina ytskikt. Byggår 2017. Ljust askgolv och vitmålade väggar. I hallen finns det plats för avhängning på hatthylla och gott om förvaring i dubbelgarderob. Säkerhetsdörr i grafitgrått.

    Stort stilrent och modernt kök i en öppen modern planlösning mot vardagsrummet med grå skåpsluckor i två kulörer. Köket är snyggt utrustat med häll, fläkt, inbyggd ugn och micro. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Matplats för 4-6 personer och stort fönsterparti med härligt ljusinsläpp samt utgång till balkong. Rymlig balkong i sydostläge med plats för utemöbler och planteringar.

    Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffa, soffbord, mediaförvaring.

    I en förlängning av vardagsrummet finns en sovalkov och dubbelgarderob bakom skjutdörrar.

    Badrummet har ett ljust klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar samt spotlights i tak. WC, grå kommod med bra förvaring och spegel med belysning ovanför. Dusch med vikbara duschdörrar och tvättpelare.

    • Til lägenheten hör ett förråd.
   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    026
    Lgh.nmr. LM
    1604
    Adress
    Hamngatan 13B, 6tr
    Postnummer
    172 66
    Postort
    Sundbyberg
    Område
    Centrala Sundyberg
    Boarea
    40.5 kvm
    Antal rum
    1,5
    Hiss
    Ja
    Trappor
    6 av 7
    Andelstal
    0,60114
   • Föreningen
    Namn
    HSB Brf Bällstaån i Sundbyberg
    Byggår
    2017

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen består av 111 lägenheter i två byggnader med åtta våningar plus en källarvåning med lokaler och förråd. Föreningen bildades och registrerades hos Bolagsverket den 7 mars 2014. Föreningen är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Tomten är friköpt. Till varje lägenhet upplåts ett förråd. Dessa finns i källarplan eller i gatuplan.

    Ekonomi: I månadsavgiften ingår värme, VA (varmvattenförbrukning debiteras separat), förråd, sophantering och fastighetsskötsel. Utöver avgiften tillkommer gruppanslutet bredband med TV och IP-telefoni (för närvarande 194 kr/mån), och individuell förbrukning av varmvatten och el (gemensamt elavtal). Fastigheten är försäkrad till fullvärde men ni som lägenhetsinnehavare behöver teckna en vanlig hemförsäkring. Bostadsrättstillägget ingår i fastighetsförsäkringen och behöver således inte tecknas.

    Renoveringar

    Fastigheten uppfördes 2017 och det föreligger inga renoveringsbehov för nävarande. Underhållsplan upprättas för kommande behov med regelbunden översyn.

    Planerade renoveringar

    Tvåårsbesiktning hösten/vintern 2019/2020, Femårsbesiktning 2022.

    Övriga utrymmen

    2 st Miljörum för källsortering. 2 st Barnvagnsrum. 1 st Tvättstuga. 1 st Cykelrum, samt extra utrymme i garageplanet för cyklar. Tvättstugan har torkskåp och mangel och bokas antingen via app i din smartphone, via hemsidan eller i digital bokningstavla i entréerna. Cykelparkering finns både inomhus och utomhus: på gården mellan de två husen, inne i garaget och i cykelrum som finns på plan -1 (garageplan) samt 0 (gatuplan). 1 st Föreningslokal för max 28 personer, bokningsbar mot avgift. 1 st Bastu, relaxrum, dusch och wc, bokningsbar utan avgift. 4 lokaler uthyres till företagsgäster.

    TV/Internet

    Comhem levererar IP-telefoni, bredband och TV där föreningen har tecknat ett gruppavtal.

    Parkering

    Parkeringsplats: Avgift 1 200 kr/mån. Två elplatser med ett schablontillägg på 500 kr/mån. Kölista som administreras av HSB Servicecenter, Telefon: 010-442 11 00.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    2 304 kr/månad
    Överlåtelseavgift
    1183
    Pantsättningsavgift
    473 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Välkommen vill Sundbyberg! Området för dig som gillar stad och puls med närhet till grönområden! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier, flera matbutiker samt omtyckta och välbesökta restauranger, Sundbyberg är även kallat Sveriges mest restaurangtäta kommun. Området kring bostaden är fyllt av kulturhistoriska miljöer, vackra parker och fina promenadstråk genom både villa- och grönområden.     För dig som pendlar erbjuds suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Genom tvärbanan åker man med lätthet till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. Fjärrtågen tar dig med lätthet till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Sundbyberg är andra stoppet från centralen, bara 9 minuter med pendeltåg eller för dig med bil finns p-platser inom föreningen precis utanför porten.

    Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugans café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd om ca 300 m. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet. Även den mycket populära och prisvinnande Marabouparken nås på kort gångavstånd och erbjuder goda möjligheter till en trevlig dag i solen. För den idrottsintresserade finns utöver gym även simhall, ishall, curling, tennis och fotbollsplan inom 5 minuter från bostaden, vid Duvbos tunnelbana. En stor fördel i Sundbyberg är det mycket breda utbudet av olika förskolor och på kort gångavstånd från lägenheten nås ett flertal (kommunala, öppna & privata). På kort gångavstånd från lägenheten nås även tre olika grundskolor (av totalt 11st) i Sundbybergs kommun (kommunala & fristående) samt fyra olika gymnasieskolor (kommunala & fristående).

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT 
 Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION 
Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

BOAREA
Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

ÖPPEN BUDGIVNING 
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
 Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  En fastighetsmäklare verksam i Stockholmsområdet. Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Fiskargatan 8
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!