I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Hässelby - Hässelby Strand

Fyrspannsgatan 177

 • 41 kvm
 • 2
 • rum

  1 900 000 kr

  SÅLD

  SÅLD

  Härlig tvårummare med öppen planlösning och solig balkong. Nyproducerad lägenhet från 2015 med alla tänkbara bekvämligheter. Här bor ni med direkt närhet till matvarubutik, T-bana, caféer och mycket mer. Välkommen på visning!

  Lägenhetens fördelar:

  • Solläge på balkong!
  • Stora fönsterpartier!
  • Stilrena materialval!
  • Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter!
  • Minimal insyn!
  • T-bana utanför porten!
  • Social och effektiv planlösning!
  Pris
  1 900 000 kr Accepterat pris
  Adress
  Fyrspannsgatan 177
  Yta
  41 kvm
  Rum
  2 rok
  Trappor
  2
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 100 kr/månad (värme och vatten)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (130 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    Rum Beskrivning

    Hall

    Hall med mörkt klinkergolv och vita målade väggar. Här finns det plats för skoställ och hatthylla. Det finns också en garderob för ännu mer förvaring.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet har vita målade väggar och parkettgolv. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett halvt burspråk skapar gott om utrymme för möblering. Här får ni plats med soffa, soffbord och TV-möbel. Även byrå/skrivbord för den som önskar.

    Kök

    Kök med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva tillsammans med grått kakel på vägg som stänkskydd. Köket är stort och har gott om förvaring genom underskåp och överskåp. Köket är utrustat med häll, ugn, micro, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Husqvarna. Hår får ni också plats med ett stort matbord med plats för flera personer.

    Sovrum

    Sovrum med parkettgolv och vita målade väggar. Gott om förvaring genom en stor garderob med skjutbara dörrar samt en fristående garderob. Härifrån når ni också badrummet.

    Badrum

    Stort helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat/kommod, spegelskåp, badkar/dusch med duschvägg, torktumlare och tvättmaskin.

    Balkong

    Stor balkong med yta för lounge-grupp eller bord och stolar. Balkong vetter mot söder.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    58515-01-01-0332/3
    Adress
    Fyrspannsgatan 177
    Postnummer
    165 62
    Postort
    Hässelby
    Område
    Hässelby Strand
    Boarea
    41 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Trappor
    2
    Andelstal
    0,012450000
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Stationen 1
    Bildades
    2015
    Byggår
    2015
    Juridisk person
    Nej
    Markägare
    Marken är tomträtt

    Allmän information

    Brf Stationen 1 i Hässelby Strand har totalt 63 lägenheter varav samtliga är bostadsrätter och fem stycken lokaler som hyrs ut. Föreningen använder Fastighetsägarna för den ekonomiska förvaltningen och HSB för den tekniska.

    Byggnaden

    Byggnaden är ett modern nyproduktion med 5 våningsplan. Adresserna som ingår är Fyrspannsvägen 177 och 183 samt Persikogatan 81 och 83.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & frånluft via kök och badrum med återvinning via frånluftsvärmepump. Tilluft via ventiler i fasad/fönster.

    Renoveringar

    Inga större renoveringar med tanke på byggåret.

    Övriga utrymmen

    I föreningen finns det soprum, cykelrum, bastu, förråd och övernattningslägenhet. Till lägenheten ingår det förråd som är beläget på entréplan och källarplan.

    TV/Internet

    Föreningen är ansluten till Comhem som TV & internet leverantör.

    Parkering

    Det finns garageplatser och utomhusplatser till en kostnad på 950kr/mån och 750kr/mån. I dagsläget finns det 6 stycken lediga platser utomhus och 3 stycken lediga utomhus. Totalt finns det 36 parkeringsplatser 24st inomhus och 12st utomhus.

    Energideklaration

    Status
    Energideklaration behövs ej
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 100 kr/månad (värme och vatten)
    Hushållsel
    150 kr/månad
    Obligatoriskt tillägg för bredband & TV
    114 kr/månad
    Summa driftskostnader
    264 kr/månad
    Personer i hushållet
    2
    Överlåtelseavgift
    1169 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Längst ut på gröna linjen hittar vi det gröna Hässelby Strand, ett sjönära bostadsområde som på många sätt förkroppsligar den svenska stadsplaneringen under efterkrigstiden. Området växte fram under 1950-talet och fokus låg på framåtanda och pragmatism. Funkis-trenden är därför framträdande på flera håll i området som även har ett tidsenligt planerat centrum med holländska influenser, barnvårdsomsorg och friluftsliv i toppklass. Strandpromenaderna längs Mälaren och Malteholmsbadet är givna besöksmål på sommaren för de boende, men det finns även fina joggingspår, en segelklubb och en skytteklubb för de mer aktiva! För de dagar som vädret inte lockar till utomhusaktiviteter så ligger det nyutvecklade Vällingby Centrum alldeles intill, med underhållning för hela familjen. Det var visserligen en kontroversiell fråga att dra tunnelbanan ut hit till stranden på 50-talet, men få är de boende som nu klagar på att bo så nära Mälaren och ändå kunna ta sig in till City på 30 minuter, med garanterad sittplats!

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!