I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Johanneshov - Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 2A, 3tr

 • 72 kvm
 • 3
 • rum

  6 250 000 kr

  Varmt välkomna

  Spektakulärt boende om 3 rum och kök, 72kvm inne och 45kvm ute!

  Högst upp i huset finner ni denna unika lägenhet om 72 välplanerade kvm, takterrass och balkong i Hammarbyhöjdens bästa läge. Med genomgående planlösning och fönster i tre väderstreck kan man här njuta sol från morgon till kväll på lägenhetens takterrass om imponerande 40kvm eller på den 5kvm stora balkongen i Söderläge. Lägenhetens yta disponeras med ett rymligt och luftigt vardagsrum med stora panoramafönster i takhöjd mot terrassen och öppen planlösning mot köket, två rogivande sovrum och ett fräscht helkaklade badrum och en extra WC/tvättrum. Med smakfulla och högkvalitativa materialval, fullt utrustat modernt kök och öppna välkomnande ytor kombinerar lägenheten ett stilrent, praktiskt och bekvämt boende på tre rum och kök.

  Lägenheten är belägen i Hammarbyhöjdens centrum med närhet till ett brett utbud av närservice och goda kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje. Södermalm, Hammarby sjöstad och knutpunkten Gullmarsplan med innerstadsbuss och tvärbana ligger på promenadavstånd. City nås inom tio minuter med tunnelbana. På behändigt avstånd ligger även Nacka naturreservat med allt man kan önska i form av rekreationsmöjligheter och utomhusaktiviteter och vintertid har den skidintresserade välskötta Hammarbybacken med liftar och skiduthyrning att se fram emot. Ett perfekt område för barnfamiljen med flertalet populära skolor och förskolor.

  Pris
  6 250 000 kr /Såld
  Adress
  Finn Malmgrens väg 2A, 3tr
  Yta
  72 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  3 av 3
  Hiss
  Ja
  Avgift
  4 688 kr/månad (värme, vatten och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (95 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Jag tror på varje bostad jag förmedlar. Under mina år som mäklare har jag lärt mig att framgång kräver hårt arbete, att vara påläst, lyhörd och se lösningar före problem. Jag arbetar därför med stort engagemang och vill att varje visningsbesökare ska förstå bostadens fulla potential. Hos mig köper du ett hem och när det är dags att sälja hittar jag en köpare till rätt pris. Behöver du en uppdaterad värdering, bankkontakt, uppmätning eller inredningskonsultation? - Hör av dig, vi fixar det.

   • Rumsbeskrivning

    Vardagsrum:
    Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Fantastiskt ljusinsläpp med stora panoramafönster i takhöjd med utgång mot terrass, från vardagsrummet nås även balkongen som ligger i Söderläge. Gott om utrymme för större matbord, soffgrupp eller annan önskad möblering. Vitmålade väggar och parkettgolv.

    Kök:
    Fullt utrustat kök med exklusiva materialval och högkvalitativa rostfria vitvaror ifrån Bosch. Med stora fönsterpartier och öppen planlösning mot vardagsrum ges här utrymme för såväl matlagning som socialt umgänge. Gott om förvaring i över och underskåp med eleganta köksluckor av gråbetsad ek med rostfria beslag. Generöst dimensionerad köksbänk i massiv Carraramarmor med infälld induktionshäll samt nedsänk Marbodal diskho och blandare i rostfritt stål. Spisfläkt ifrån Franke. Fullstora kyl/frys med automatisk avfrostning. Inbyggd ugn med varmluft och självrengöring samt inbyggd mikrovågsugn. Integrerad diskmaskin extra tyst med TFT display. LED-spotlights med dimmerfunktion i tak. Vitt kakel mellan köksbänk och skåp. Plats för köksö och matbord. Vitmålade väggar och parkettgolv.

    Takterrass:
    Underbar takterrass med pergola och trägolv. Perfekt för stora sociala sammankomster, här finns plats för både loungemöblering, grill, solstolar och matplats för större sällskap. Med sol ifrån morgon till kväll finns här både utrymme och soltimmar att anlägga en fantastisk trädgård och sommartid fungerar terrassen som en naturlig förlängning av bostaden. Här sätter bara fantasin gränserna för användningsområde. Terrassen nås via vardagsrummet.

    Balkong:
    Balkong i söderläge mot den lugna innergården. Plats för bord och stolar eller annan önskad möblering. Belagd med trägolv.

    Sovrum 1:
    Rymligt sovrum med tillhörande klädkammare. Fönster i två väderstreck ger ett behagligt ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng och nattduksbord samt övrig möblering. I anslutning till rummet finner ni även linneskåp samt städskåp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

    Sovrum 2:
    Perfekt utrymme för hemmakontor, gästrum eller barnkammare. God förvaring i form av garderob. Fönster mot innergård/balkong. I dagsläget möblerat med enkelsäng samt hyllsystem. Vitmålade väggar och parkettgolv.

    Badrum:
    Ljust och rymligt helkaklat badrum. Vitt kakel och grå klinkers i kustgranit. Utrustat med dusch med dubbla munstycken samt duschvägg, vitt handfat med tillhörande kommod, badrumsspegel med infällda LED-spotlights, handukstork samt Marbodal väggskåp. Monterade LED-spotlights med dimmerfunktion i taket.

    Gäst-WC/Tvättrum:
    Ljus helkaklad WC/tvättrum. Vitt kakel och grå klinker i kustgranit. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare ifrån Bosch med en praktiskt vit arbetsbänk ovanpå. God förvaring i vita överskåp. Vitt handfat med väggspegel och vägglampa. WC i vitt porslin. Monterade LED-spotlights med dimmerfunktion i taket.

    Hall:
    Välkomnande hall med säkerhetsdörr mot trapphus. God förvaring i garderob och hatthylla i ek. Vitmålade väggar och parkettgolv.

    Varmt välkomna att höra av er för mer information.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    41301
    Lgh.nmr. LM
    1301
    Adress
    Finn Malmgrens väg 2A, 3tr
    Postnummer
    121 38
    Postort
    Johanneshov
    Område
    Hammarbyhöjden
    Boarea
    72 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Boareabeskrivning
    72 inne + 45 kvm terrass + balkong
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    3 av 3
    Andelstal
    1,894700
   • Föreningen
    Namn
    Brf Hydrografen 1
    Byggår
    2016

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Hydrografen 1, registrerades hos Bolagsverket 2014-09-11 och är en äkta förening som äger marken. I föreningen Hydrografen finns det 59 lägenheter varav 3 lokaler samt gård med underliggande garage. Huset är ritat av den välkände arkitekten Thomas Sandell och blev färdigt för inflyttning i december 2016. Med inramade kvadratiska fönster och en ljus fasad ges byggnaden ett samtida och lekfullt uttryck. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningens ekonomi förvaltas av Fastum.

    • Till lägenheten hör ett källarförråd.

    Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hydrografen.se/

    Kommande avgiftsförändringar: Föreningen planerar att höja avgiften med 2% enligt den ekonomiska planen.

    Byggnaden

    Föreningens byggnad ritades av den välkände arkitekten Thomas Sandell, känd för b.la Gåshaga brygga och Stockholmsbörsen, och stod färdigt 2016. Med inramade kvadratiska fönster och en ljus fasad ges byggnaden ett samtida och lekfullt uttryck. Moderna bostäder i olika storlekar med gemensam innergård och garage i källarplan.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Uppvärmning via fjärrvärme. 3-glas fönster

    Renoveringar

    Då husen är nybyggda har det inte genomförts några större renoveringar ännu och det finns inte heller några större renoveringar planerade i närtid.

    Planerade renoveringar

    Då husen är nybyggda så finns det inga större renoveringar planerade.

    Övriga utrymmen

    Cykelrum.
    Barnvagns/rullstolsrum.
    Föreningsförråd.
    Avfallsstation med behållare.
    Gemensam gården som består av finplanerad mark med gräsytor, planteringar och plattbelagda gångar.

    TV/Internet

    Kabel-TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Basutbud ingår i månadsavgiften.

    Bredband: Leverantör: Telia. Bredband fiber 100 Mbit upp och ner. Ingår i månadsavgiften.

    Parkering

    Underliggande garage med 32 parkeringsplatser varav 31 med tillhörande förråd. Garageplatserna går att hyra för 1200 kr/mån, i dagsläget är det kö. Det finns även 3 MC-platser för ca 400 kr / mån. Det finns boendeparkering i området, f.n. kostar boendeparkering 500 kr/mån eller 35 kr/dygn.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 688 kr/månad (värme, vatten och Internet)
    Hushållsel
    150 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Summa driftskostnader
    300 kr/månad

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT
    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT
    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION
    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA
    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING
    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!