I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Finnboda Hamn

Finnboda Parkväg 16A

 • 84 kvm
 • 3
 • rum

  6 170 000 kr

  Såld

  Tänk dig att komma hem till en stor trea med terrass precis utanför tullarna. Du står i hissen från garaget upp till lägenhetsplanet och ska äntligen sätta dig i dina nyinköpta balkongmöbler. Solen skiner på parasollet och vattenglaset fylls på med jämna mellanrum när du rör dig fritt mellan terrassens tre ingångar. Dagen blir till kväll och känslan av en hel weekend av avslappning infinner sig innan familjen är på ingång och middagen serveras i solnedgången - Det här är lägenheten med stort ljusinsläpp som förlänger dagen, oavsett årstid.

  Lägenhetens fördelar:

  • Högst upp med 40 kvm terrass i sydvästlig vinkel med sol från morgon till kväll.
  • Genomgående parkettgolv och fina ytskikt.
  • Fräscht kök med goda arbetsytor och stort badrum.
  • Stort och socialt sällskapsrum med höga fina fönster och ett bra ljusinsläpp.
  • Två bra sovrum med förvaring i garderober och extra garderober i hallen.
  • Stabil äkta förening med god ekonomi och garage i huset.
  • Populärt område med täta och bra kommunikationer till Slussen på en kvart.
  • Pendelbåt till bland annat Nybrokajen.
  • Tre omtyckta förskolor och en grundskola.

  Accepterat pris: Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre.

  Välkommen på visning!

  Pris
  6 170 000 kr /Såld
  Adress
  Finnboda Parkväg 16A
  Yta
  84 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  5 av 5
  Hiss
  Ja
  Avgift
  5 200 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (98 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till framgång. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Rumsbeskrivning

    Högst upp i huset med 40 kvm terrass! Här bor ni i en fantastisk lägenhet med fönster i tre väderstreck och terrass i sydvästlig vinkel med sol från morgon till kväll. Hissen går från garaget upp till lägenhetsplanet och in till denna komplett planerade 3:a, fylld av bekvämligheter och livskvalitet. Ställ upp balkongdörrarna och bjud hem vänner och familj, här finns gott om plats på den stora terrassen. Det här är lägenheten som förlänger dagen och gör ditt boende till något alldeles extra.

    Populärt område med täta och bra kommunikationer till Slussen på en kvart. För city-pendlaren är sjövägen ett alternativ med pendelbåt till bland annat Nybrokajen. Området har vuxit till sig med fina grönområden och populära promenadstråk längs vattnet. Här finns tre omtyckta förskolor och en grundskola. Närhet till Sickla köpkvarter med ett brett utbud av shopping, bio, restauranger och livsmedelsbutiker.

    Lägenheten har fönster i tre väderstreck och disponeras med hall och ingång till två sovrum, badrum samt vardagsrum/kök. Hallen i sig är rymlig med slitstarkt klinkergolv och har både inbyggd och fristående garderob för vardagens kläder.

    Samtidigt ytskikt är fräscha, väggar, tak och snickerier är vitmålade och golvet är parkett. Köket har gott om förvaring i över- och underskåp med vita köksluckor. Spotlights över en bänkskiva i ek mot en fint mosaikkaklad vägg ger köket en stilren känsla. Den maskinella utrustningen består av en häll med fläkt, ugn, mikro, kyl, frys samt diskmaskin - här finns allt som kan önskas inklusive matplats, inne som ute.

    Från den mysiga terrassen som till viss del är inglasad ges en vacker vy över området och Danviks Hems slottsliknande byggnad. Här kan både frukostkaffet och middagen serveras och blir på så sätt en förlängning av både kök och vardagsrum. Vardagsrummet nås via en social, öppen planlösning från köket och rymmer en stor soffgrupp. Den öppna planlösningen möjliggör middagar med många gäster.

    Det större sovrummet inrymmer en stor garderob och har utgång till terrassen. Rummet rymmer såväl stor dubbelsäng, som exempelvis fåtöljer, byrå eller barnsäng. Det andra sovrum används i dagsläget som ett barnrum, har garderober och är ett bra rum till ytan för ett eller två barn.

    Badrummet har wc, handfatskommod med överskåp och duschplats samt en avdelning med tvättmaskin. Här finns också en arbetsbänk och öppna hyllplan för förvaring. Spotlights, golvvärme och rymd ger en stilren och lyxig känsla. Till lägenheten hör ett källarförråd.

    Välkommen att höra av dig för mer information.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    13
    Adress
    Finnboda Parkväg 16A
    Postnummer
    131 72
    Postort
    Nacka
    Område
    Finnboda Hamn
    Boarea
    84 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Antal sovrum
    2
    Hiss
    Ja
    Trappor
    5 av 5
    Andelstal
    1,9944 %
    Andelstal avgift
    1,5862 %
   • Föreningen
    Namn
    HSB Brf Finnboda Dunge
    Byggår
    2009
    Juridisk person
    Nej

    Allmän information

    Föreningen består av 74 lägenheter, 1 barnvagnsrum, 4 cykelrum, 2 miljörum förrådsutrymmen, gemensamhetslokal samt en innergård belägen mellan de 2 lamellhusen. Finnboda Dunge uppfördes av HSB med inflyttning hösten och vintern 2008/09. Föreningens hemsida: https://finnbodadunge.se/

    Ekonomi: 
Det finns inga planerade avgiftsförändringar. Till följd av ett starkt kassaflöde över tid beslutade föreningen 2018 att sänka avgiften med 5% och öka amorteringstakten 2019.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Föreningen är ansluten till kommunens fjärrvärmenät och uppvärmning ingår i avgiften.

    Övriga utrymmen

    Finnboda Dunge har en gemensamhetslokal inredd för att användas för föreningens styrelsemöten, övernattning eller barnkalas och liknande. Lokalen ligger i källaren i uppgång 16B. Den är cirka 35 kvm, har 2 fönstergluggar och rymmer ett större rum med pentry, en liten hall och en toalett med handfat.

    TV/Internet

    Finnboda Dunges bredband och ip-telefoni levereras genom Bredbandsbolaget och betalas genom avgiften. Comhem levererar tv-utbudet som betalas genom avgiften.

    Parkering

    Finnboda Dunge har 68 parkeringsplatser, varav 16 ytparkeringar och 52 garageplatser. Garaget delas med övriga föreningar runt parken och omfattar totalt 255 platser, för både bilar och motorcyklar. Besökande parkerar med fördel på platserna längs Finnboda Varvsväg. Det finns lediga garageplatser för en kostnad av 900kr/månad.

    Energideklaration

    Utfördes
    Fredag 7 dec 2012
    Energiprestanda
    106 kWh/m2
   • Kostnader
    Månadsavgift
    5 200 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    300 kr/månad
    Hemförsäkring
    150 kr/månad
    Summa driftskostnader
    450 kr/månad
    Personer i hushållet
    3

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT 
 Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION 
Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

BOAREA
Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

ÖPPEN BUDGIVNING 
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
 Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!