I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka Strand - Nacka Strand

Fabrikörvägen 4A

 • 72 kvm
 • 3
 • rum

  4 300 000 kr

  SÅLD

  Fantastik lägenhet med stor balkong och sjöutsikt över Stockholms inlopp! Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i härliga Nacka Strand. Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd, fint stort kök och lyxigt badrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två rymliga sovrum, varav den ena med walk in closet/kontor. Här bor ni precis ovanför hamnen i Nacka Strand med båttrafik både direkt till stan och ut till skärgården. Populära restaurangen J ligger vid hamnen och shopping hittar ni i Nacka forum, en kort promenad bort. Slussen når ni med buss på bara 11 minuter. Detta är en bostad ni inte får missa!

  Lägenhetens fördelar

  • Stor balkong på ca 12 kvm
  • Fantastisk utsikt över Stockholms vackra inlopp och ser både direkt över till Djurgården och hela vägen till Lidingö.
  • Välplanerad 3a med fönsterpartier från golv till tak i alla rum
  • Exklusiva, moderna materialval
  • Lyxigt och stort badrum

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  4 300 000 kr SÅLD
  Adress
  Fabrikörvägen 4A
  Yta
  72 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  4 (Entréplan)
  Hiss
  Ja
  Avgift
  4 341 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (130 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning

    Lägenheten har ljusa parkettgolv i ljuspigmenterad ekplank på trälamell i alla rum utom våtrum och väggar och tak målad i vit kulör. Samtliga fönster i aluminium i mörk kulör på in och utsida. Fönsterpartier från golv med mörka beslag.

    • Hall
     Hallen öppnar upp hela lägenheten och har gott om förvaring genom platsbyggd garderob och plats för skoställ samt byrå.

    • Vardagsrum & kök
     Öppen planlösning med gott om plats för de olika sektionerna. Soffa tillsammans med soffbord och TV-möbel i ena delen och i den andra har ni gott om yta för ett stort matbord för flera personer. Ytterligare yta finns för byråer, fåtöljer, skrivbord för den som önskar. Kök är stort och gott om förvaring genom högskåp och underskåp. Köket har lackade luckor i grå kulör med grepplist och bänkskiva i kalksten, med underlimmad ho i rostfritt stål. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, integrerad kyl, integrerad frys, kolfilterfläkt och diskmaskin, samtliga vitvaror från Siemens.

    • Sovrum 1
     Sovrum 1 är stort härligt sovrum med plats för stor säng med tillhörande sängbord. Här finns det en stor klädkammare där ni finner gott om plats för förvaring av kläder och hyllor samt idag finns det också två byggda skrivbord för hemmakontoret.

    • Sovrum 2
     Det andra sovrummet har plats för säng eller soffa, men kan också disponeras som ett arbetsrum. Fin vy mot Stockholms inlopp bjuds det på.

    • Badrum
     Stort och härligt badrum med dold rördragning, klinker i mörk granitkeramik med kakel i natursten. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handfat, dusch med duschvägg, handdukstork, vägghängd WC och golvvärme.

    • Balkong
     Stor balkong med svart räcke och ljust betonggolv. Yta för soffgrupp och matbord för flera personer. Slående utsikt mot Stockholms inlopp.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    13809.1004
    Adress
    Fabrikörvägen 4A
    Postnummer
    131 52
    Postort
    Nacka Strand
    Område
    Nacka Strand
    Boarea
    72 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    4 (Entréplan)
    Andelstal
    0,82782%
    Andelstal avgift
    0,83%
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Bostadsrättsföreningen Fabrikören i Nacka
    Bildades
    2018
    Byggår
    1943/2018
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Fabrikören i Nacka är en äkta förening som omfattar 113 bostadsrättslägenheter samt en hyreslokal som inrymmer en förskola med förskolegård. Föreningen tillträddes i sin helhet under 2018.

    Byggnaden

    Flerfamiljhus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme. Vattenburen golvvärme är det i alla lägenheter, med undantag för bad och WC som drivs av elektrisk komfortvärme från hushållselen. Ventilation är ett FTX-system.

    Övriga utrymmen

    I föreningen finns det flertalet faciliteter utöver det vanliga för medlemmarna att nyttja. Här finns övernattningslägenhet, barnvagnsrum, hobbyrum, cykelförråd samt kylrum för matleveranser för medlemmarna. Föreningen har även en egen biosalong (Se bild i bildspelet). Lägenheten disponerar ett källarförråd.

    TV/Internet

    TV och bredband levereras via Ownit och föreningen har en gemensam gruppanslutning.

    Parkering

    Garage under huset nås direkt med husets hissar, garaget är gemensamt för flera fastigheter i kvarteret - föreningen förfogar över 70 garageplatser (separat turordning). Kostnad ca 1 000 kr/månad.

    Energideklaration

    Status
    Energideklaration behövs ej
   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 341 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Hushållsel
    150 kr/månad
    Hemförsäkring
    175 kr/månad
    Summa driftskostnader
    325 kr/månad

    Föreningen har gemensamt abonnemang för el.

    Personer i hushållet
    3
    Överlåtelseavgift
    1169
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Nacka strand är verkligen ett framtidsområde. Med vattnet utanför fönstret, närheten till innerstan och kvalitét på både vardagsservice och fritid. Bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör, bank och SATS-gym precis vid huset. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer.

    Du tar dig snabbt och enkelt med buss till Slussen på ca 11 minuter, eller Båtarna till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö på 10-20min (SL-kort gäller). Det går också direktbussar till Cityterminalen/T-Centralen och Sickla.

    Nedanför huset, precis vid vattnet hittar du Restaurant J och skärgårdsbåtarna som tar dig både in till stan och vidare ut till skärgården. Nyckelvikens naturreservat finns bara en 1km bort med löpspår, friluftsliv och badklippor. Populär förskola finns i fastigheten och Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. Här finns också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

    T-banans förlängning av blåa linjen från Kungsträdgården beräknas vara klar mellan 2025-2030, där station Nacka C planeras få en uppgång vid Nacka strand.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!