I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Nacka Strand

Fabrikörvägen 10D

 • 72 kvm
 • 3
 • rum

  4 530 000 kr

  SÅLD

  Pris
  4 530 000 kr SÅLD
  Adress
  Fabrikörvägen 10D
  Yta
  72 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  Entréplan (sutteräng 2tr)
  Hiss
  Ja
  Avgift
  4 385 kr/månad (värme, vatten och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (134 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    13304.1001
    Lgh.nmr. LM
    1001
    Adress
    Fabrikörvägen 10D
    Postnummer
    131 52
    Postort
    Nacka
    Område
    Nacka Strand
    Boarea
    72 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    Entréplan (sutteräng 2tr)
    Andelstal
    0,97590%
    Andelstal avgift
    0,98
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    BRF NO.4 i Nacka
    Byggår
    2017
    Juridisk person
    Nej
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf No 4 i Nacka. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns ca 94 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & FTX system.

    Övriga utrymmen

    Föreningens medlemmar disponerar över barnvagnsförråd, cykelrum, soprum, rullstolsrum, hobbyrum, biorum, tvättstuga samt en övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om 350 kr/natt.

    TV/Internet

    Föreningen är ansluten till ip-TV (Minipaket ingår), ip-telefoni (fast kostnad ingår) och internet via Ownit (fiber 100/100 mbit/sek ingår).

    Parkering

    I föreningen finns 90 garageplatser som de hyr via en samfällighet som äger garaget. Plats kan hyras till en kostnad om 1 000 kr/månad.

    Energideklaration

    Status
    Energideklaration behövs ej
   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 385 kr/månad (värme, vatten och Internet)
    Hushållsel
    300 kr/månad
    Hemförsäkring
    313 kr/månad
    Summa driftskostnader
    613 kr/månad

    Obligatoriskt tillägg för gemensamt upphandlad el tillkommer, stäms av kvartalsvis efter faktisk förbrukning.

    Personer i hushållet
    4
    Överlåtelseavgift
    1169 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Välkomna till naturnära Nacka Strand med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Stockholms inre skärgård. Här bor du nära bussar och pendelbåtar till city men även en båt från skärgårdslivet. Vid vattnet hittar du restaurangen J, som är populär att äta vid men också att sitta och njuta av vattnet när båtarna passerar. Fem minuters bilfärd därifrån har ni Nacka Forum, som har massvis med butiker och restauranger. Och endast ett stenkast därifrån har ni också Ica Maxi. Nacka Strand är en växande stadsdel, nära till city men också en oas av lugn.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!