I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Stockholm - Bredäng - Mälarhöjden

Eksätravägen 162

 • 121 kvm
 • 6
 • rum

  6 490 000 kr

  Kommande försäljning

  Topprenoverat kedjehus om totalt 195 kvm! Välkommen till ett inflyttningsklart hem präglat av finish och finess med påkostade stilrena materialval. Ett smart planerat hus i tre plan med öppen planlösning på entréplanet, 3 sovrum med badrum på övre plan och källare med gillestuga, tvättstuga och walk-in-closet. Det här är huset med alla bekvämligheter både inne som ute - Ställ upp altandörren och bjud hem vänner och familj. Här finns gott om plats på den 65 kvm stora altanen i söderläge med installerat utekök och flera sittavdelningar.

  Fastigheten är friköpt och de större renoveringarna på huset är genomförda. Invändigt renoverades entréplanet och övre plan 2018-2019 med nya ytskikt, nytt kök och två nya badrum. 2020 renoverades källaren med nya ytskikt, ny tvättstuga och walk-in-closet.

  Området Mälaräng är ett framtidsområde på gränsen mellan Bredäng, Mälarhöjden och Västertorp med planer på 1100 nya bostader, skolor och handelsområde. Det unika med området är dess geografiska läge nära stad, grönområden och kommunikation. Buss finns till Älvsjö, Mälarhöjden och Skärholmen. En kvarts promenad till tunnelbana Bredäng och Västertorp. Med bil nås E4:an snabbt och både Kungens Kurva köpkvarter och centrala delar av Stockholm. Området har flera parker, ängar, grönområden och lekplatser. Nära förskolor och skolor.

  Välkomna på visning!

  Pris
  6 490 000 kr /Bud
  Adress
  Eksätravägen 162
  Bostadstyp
  Kedjehus
  Yta
  121 kvm + 74 kvm
  Tomtarea
  383 kvm
  Rum
  6 rok
  Byggår
  1966
  Driftskostnad
  3 870 kr/månad
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (68 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Jag tror på varje bostad jag förmedlar. Under mina år som mäklare har jag lärt mig att framgång kräver hårt arbete, att vara påläst, lyhörd och se lösningar före problem. Jag arbetar därför med stort engangemang och vill att varje visningsbesökare ska förstå bostadens fulla potential och på så sätt buda/köpa med hjärtat före plånboken. Hos mig köper du ett hem och när det är dags att sälja hittar jag en köpare till rätt pris. Behöver du en uppdaterad värdering, bankkontakt, uppmätning eller inredningskonsultation? - Hör av dig, jag fixar det.

   • Rumsbeskrivning

    Välkommen till ett topprenoverat hus om totalt 195 kvm med friköpt tomt. Huset är beläget på återvändsgata i barnvänligt område nära lekplatser och grönområden. Kedjehuset byggdes 1966 i tidsenlig stil med träfasad, garage, fram- och baksida och större fönsterpartier för ökat ljusinsläpp. Ett från början välplanerat hus som idag renoverats för ett modernt boende.

    TOMT Framsidan av huset har en liten gräsmatta och asfalterad uppfart med plats för 2-3 bilar. Garageport till garage och ingång till entréplanet. Baksidan av huset vetter i ett söderläge, har markis och är renoverat med 65 kvm altan, flera sittavdelningar och ett installerat utekök med framdraget vatten och el.

    ENTRÉPLAN – STORA SOCIALA YTOR 

    Välkomnande hall med slitstarkt golv i entré och bra avhängningsmöjligheter i platsbyggda skjutdörrsgarderober. Hemtrevligt kök med plats för ett stort matbord för 8 till 10 personer. Köket renoverades 2018 och har gott om förvarings- och avställningsytor samt en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis och spisfläkt. Stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som övrigt möblemang samt utgång till en altan. Väldisponerat badrum med fönster, dusch, tvättställ med kommod och toalett.

    ÖVRE PLAN – MYSIGT OCH PRIVAT
    På det övre planet finns tre bra sovrum och en läshörna direkt ovanför trappan.
    Fint renoverat badrum med fönster, badkar, toalett, tvättställ med kommod och spegel. På det övre planet finns gott om förvaring i husets kattvindar.

    KÄLLARPLAN – PRAKTISKT 
    Källare med gillestuga, tvättstuga och walk-in-closet. Renoverat 2020 med nya ytskikt och ny tvättstuga med stora bänkytor, förvaring, tvättmaskin och torktumlare.

    GARAGE/PARKERING
    Parkering i garage(som idag nyttjas som gym) och på uppfart för 2-3 bilar.

    Välkommen att höra av er för mer information.

   • Fakta
    Fastighetsbeteckning
    STOCKHOLM WÄNSKAPSBRÖDERNA 12
    Objektstyp
    Kedjehus
    Typkod
    220 - Småhusenhet, bebyggd
    Adress
    Eksätravägen 162
    Postnummer
    127 61
    Postort
    Stockholm
    Område
    Bredäng - Mälarhöjden
    Boarea
    121 kvm + 74 kvm
    Boarea enligt
    Lantmäteriet
    Tomtareal/mark
    383 kvm
    Tomtareal enligt
    Lantmäteriet
    Total areal
    383 kvm
    Antal rum
    6
    Antal sovrum
    3
   • Pantsättningar & Inteckningar
    8st inteckningar på totalt 4 857 186 kr
   • Byggnad
    Standardpoäng
    26
    Byggår
    1966
    Grund
    Betongplatta
    Grundmur
    Betonghålsten och lättbetong
    Tak
    Betongplattor
    Fönster
    3 -glas och 2-glas fönster
    Stomme
    Trä
    Bjälklag
    Trä
    Vatten
    Kommunalt vatten året om
    Avlopp
    Kommunalt avlopp
    Uppvärmning
    Bergvärmepump IVT från 1998
    Ventilation
    Självdrag

    Parkering

    Parkering i garage(som idag nyttjas som gym) och på uppfart för 2-3 bilar.

    Övriga byggnader

    Vidbyggt garage/förråd

    TV/Internet

    Fiber - Stockolmsstadsnät

    Utförda renoveringar

    1998 - Bergvärme
    2000 - Fönster
    2005 - Takfönster (Tiivi fönster)
    2005 - Byte av tak: Betongplattor (tvåkupigt ytbehandlat)
    2012 - Alla elledningar + elcentral bytt, extra eluttag på fasad och garage installerat.
    2013 - Nya 3-glasfönster i sovrummet på övervåningen.
    2014 - Dränering och isolering av källargrund.
    2014 - Servisledningar som förbinder fastigheten med huvudledningarna i gatans avlopp är bytta.
    2014 - Ommålning av fasad, garage och garagetak.
    2014 - Breddning av uppfart.
    2018 - Entréplan: Installerat golvvärme (bergvärme) på hela entréplanet. Nytt golv, nytt kök, ny planlösning, nytt badrum inklusive flytt av toalett och ny ytterdörr.
    2019 - Utomhus: 65kvm altan.
    2019 - Ytskikt i garage och ny arbetsbänk (gym på bilden).
    2019 - Övre plan; Nya golv, målade/tapetserade väggar, elementskydd och nytt badrum med nisch (golvvärme el). 2020 - Service av bergvärmepump.
    2020 - Källare: Nya ytskikt, ny tvättstuga med maskinpark och walk-in-closet. 2020 - Utekök med framdaget vatten och el.

   • Kostnader
    Elkostnad
    2 400 kr/månad
    Vatten och avlopp
    245 kr/månad
    Hemförsäkring
    558 kr/månad
    Samfäldighetsavgift
    667 kr/månad
    Summa driftskostnader
    3 870 kr/månad
    Fastighetsskatt
    8 349 kr/år

    Beskrivning av kostnader

    Som fastighetsägare är du automatisk medlem i samfällighetsföreningen. I avgiften ingår sophantering, snöröjning, områdesbelysning och skötsel av grönområden.

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Energideklaration
    Utfördes
    Onsdag 5 jul 2017
    Energiprestanda
    35 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Taxering
    Taxeringsår
    2021
    Taxeringsvärdet är
    Fastställt
    Värderingsår
    1966
    Taxeringsvärde byggnad
    1 687 000 kr
    Taxeringsvärde totalt
    3 379 000 kr
   • Närområde

    Område

    Mälarhöjden + Bredäng = Mälaräng Området som föreslås utvecklas ligger mellan Bredäng och Mälarhöjden. Detaljplanens huvudsyfte är att omvandla området kring Bredängs trafikplats till en funktionsblandad och levande stadsbebyggelse som bidrar till att koppla samman Bredäng, Mälarhöjden och Västertorp.

    Bostäder, förskola, skola och nya lösningar för trafik Detaljplanen möjliggör för cirka 1 100 lägenheter, en separat förskola med 8 avdelningar, en F-9 skola med plats för 900 elever, tillkommande ytor för handel samt centrumändamål i bottenvåningar och en flyttad drivmedelstation. Som området är uppbyggt idag så finns det redan flertalet förskolor och skolor inom gångavstånd.

    Slättgårdsvägen bildar tillsammans med Eksätravägen och en framtida ombyggd Skärholmsväg ett sammanlänkande huvudstråk mellan Mälarhöjden och Skärholmen, med fokus på gång- och cykel snarare än bil. Huvuddelen av kullen med naturmark vid Bredängsvägen sparas och blir del av den framtida utvidgade Slättgårdsparken som sparas i sin helhet och utvecklas med en ny lekplats.

    På sikt planeras även Spårväg Syd trafikera områdets västra del och binda samman Skärholmen med Fruängen.

    Ny struktur för gator och bebyggelse Den nya gatustrukturen bildar en ram för fyra nya bebyggelsekvarter. Bebyggelsen utformas med en sluten kvartersstruktur mot Hantverksgången, Bredängsvägen och Slättgårdsvägen för att möjliggöra privata bullerskyddade gårdsrum. Genom ny bebyggelse som skärmar av buller från motorvägen skapas också en lugnare ljudmiljö för den befintliga närliggande bebyggelsen.

    Mot Eksätravägen föreslås en öppnare bebyggelsestruktur med varierade tjocka punkthus. Vid trafikplatsen möjliggörs för en ny handelsbyggnad. På Bredängsvägens östra sida föreslås en byggnad med enkelsidiga lägenheter som en skärm mot trafikplatsen. Norra delen av Bredängsvägen kompletteras med ny bebyggelse längs bergspartiet mot Ugglemossevägen. Norr om Slättens gård vid Slättgårdsvägen föreslås en ny F-9 skola i fyra till fem våningar. Skolan placeras vid befintlig förskola som föreslås flyttas.

    Tidplan: 2/9 2019 klubbades detaljplanen i Stockholms stads kommunfullmäktige.

   • Rättigheter & Belastningar

    Gemensamhetsanläggning

    Stockholm Skådebanan Ga:1

    Planer och bestämmelser

    Wänskapsbröderna T 2-31, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19670407)

    Planer och bestämmelser

    Radhusområde Mm Vid Bredängs Gård, Stadsplan (Beslutsdatum: 19640131)

    Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

    Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Fiskargatan 8
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!