I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Järfälla - Barkarbystaden / Järfälla

Barkarbyvägen 90

 • 24 kvm
 • 1
 • rum

  1 495 000 kr

  3.8 meter i takhöjd- möjlighet till sovloft. Uteplats i söderläge!

  • 3.8 meter i takhöjd- möjlighet till att bygga sovloft.
  • Uteplats i söderläge!
  • Separat förråd.
  • Snabbt tillträde möjligt.

  Välkommen till en otroligt fin 1:a med generös takhöjd om 3.8 meter som ger bostaden en fantastisk rymd och karaktär! Tack vare den generösa takhöjden finns det möjlighet till att bygga sovloft och ytterligare förvaringsytor. Du erbjuds stora sociala ytor, rymligt allrum med stora fönster som gör bostaden extra ljus och luftig. Fräscht badrum med kombimaskin och golvvärme, elegant kök i varmgrå ton och knoppar i mässing. Pricken över i:et är den mysiga uteplatsen beläget i söderläge!

  Detta är utan tvekan en unik 1:a för er som vill bo bekvämt i en växande stadsdel med naturupplevelserna, gym, joggingspår, förskolor, skolor, shopping, restauranger, caféer, lekparker, bra kommunikationer och kollektivtrafik. Endast två kvarter bort beräknas tunnelbanans blåa linje till Barkarby vara belägen.

  -RÄNTEGARANTI- Byggbolaget Credentia går in med en räntegaranti om 1%-enhet under bindningstiderna för föreningens lån som är bundna från 3 månader till 5 år. Detta innebär att föreningen skyddas från kraftigt ökade kostnader under de första åren och månadsavgiften blir 902 kr/ kvm. På så vis slipper du och dina grannar riskera kraftigt höjda månadsavgifter i ert nya hem.

  Välkommen på visning, önskar Pamela!

  Pris
  1 495 000 kr Accepterat pris
  Adress
  Barkarbyvägen 90
  Yta
  24 kvm
  Rum
  1 rok
  Trappor
  BV av 5
  Hiss
  Ja
  Avgift
  2 448 kr/månad
  Visningar
  • Söndag 25/02 kl 14:00 - 14:25Varmt välkommen på visning!
  Ansvarig Mäklare
  Pamela Aguilar

  Pamela Aguilar

  Fastighetsmäklare

  5 i betyg (127 röster)
  hittamaklare.se
  Pamela Aguilar

  Pamela Aguilar

  Fastighetsmäklare

   • Rumsbeskrivning

    Entré

    Praktisk hall med fin ekparkett på golv som fortsätter in i kök, vardagsrum och sovrum. Ljust tapetserade väggar (Borosan Easy-Up 3864). Plats för passande hallinredning och skoställ samt hatthylla i direkt anslutning till entrén.

    Badrum

    Helkaklat badrum med elegant varmgrå klinker (Runö Grey) på golv och vit, matt kakel på väggarna. Utrustat med WC, duschhörn med raka dörrar i klarglas, tvättställ med kommod, matchande spegelskåp med LED-belysning och kombimaskin (tvätt/tork) från Cylinda. Komfortvärme.

    Kök

    Ett ordentligt och elegant arbetskök med stilrena luckor i varmgrå kulör (Bistro Varmgrå) med vackra knoppar i mässing. Vitt, blankt kakel som stänkskydd som bryts av en snygg bänkskiva i slittåligt laminat (Laminat 2396). Utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, spiskåpa, mikrovågsugn, diskmaskin och K/F i vitt utförande. Samtliga vitvaror från Cylinda.

    Allrum

    Rymligt allrum med gott om plats för soffgrupp, TV och medieförvaring, garderob och säng. Tack vare den generösa takhöjden får du ett fins ljusinsläpp in i rummet. Utgång till den trevliga uteplatsen. Tack vare den generösa takhöjden så finns det möjlighet att bygga sovloft om så önskas.

    Uteplats

    Härlig uteplats i soligt söderläge. Här kan du göra detta till din egna oas med utemöbler, blomkrukor och utomhusbelysning. Uteplatsen ingår i upplåtelsen och förses med marksten.

    Förråd

    Till bostaden hör ett separat förråd i entréplan.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    C1003
    Lgh.nmr. LM
    1003
    Adress
    Barkarbyvägen 90
    Postnummer
    177 44
    Postort
    Järfälla
    Område
    Barkarbystaden / Järfälla
    Boarea
    24 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
    Antal rum
    1
    Antal sovrum
    1
    Hiss
    Ja
    Trappor
    BV av 5
    Andelstal
    0,89%
    Andelstal avgift
    0,0101
    Andel av BRF nettoskuldsättning
    517 454 kr
   • Föreningen
    Namn
    BRF Watt
    Bildades
    2019
    Byggår
    2022
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Watt är en trevlig förening med 67 bostadsrätter fördelade på ett flerbostadshus på 4-5 våningar. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1433 kr av bostadsrättshavaren och en pantsättningsavgift på 573 kr/ pant av pantsättaren.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme. FTX. Återvinning av värme från ventilationsluft via värmepump.

    Övriga utrymmen

    I markplan finns barnvagns-/rullstolsförråd. Cykelplats i bottenvåning och utvändigt. På gården planeras för härliga sociala ytor med ett gemensamt orangeri, en pergola och en boulebana. För barnen blir det en lekyta. Soprum samt sopsug anordnas i markplan.

    TV/Internet

    Lägenheterna förses med tv-, telefoni- och internetmöjligheter. Inkluderat i avgiften (Tele2 (100/100)).

    Parkering

    Underliggande garage med 26 platser samt en bilpool. Kostnad för en parkeringplats: 1100 kr/ månad.

    Energideklaration

    Status
    Energideklaration behövs ej
   • Kostnader
    Månadsavgift
    2 448 kr/månad
    Beskrivning mån.avg.

    I avgiften ingår värme, kallvatten och TV, bredband och IP-telefoni.

    Varmvatten
    174 kr/månad
    Summa driftskostnader
    174 kr/månad

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Närområde

    Område

    För dig som uppskattar natur och friluftsliv är Barkarbystaden perfekt. Precis runt knuten ligger Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Idealiskt för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader.

    I dag finns fem kommunala förskolor i Barkarbystaden. två grundskolor för förskoleklass och årskurs 1-6 i Barkarbystaden, Herrestaskolan och Ålstaskolan. De högstadieskolor som ligger närmast Barkarbystaden idag är Björkebyskolan, Kvarnskolan, Vittra och Internationella Engelska skolan. Det finns två gymnasieskolor i Järfälla; Järfälla gymnasium och Didaktus skolor i Jakobsberg.

    Kommunikationer

    Barkarby blir en viktig knutpunkt för hela regionen när Stockholm växer. Inom några år kommer Barkarby att erbjuda en svårslagen tillgänglighet som gör det lätt att röra sig i regionen mellan hem och arbete och besöka släkt och vänner långt utanför den myllrande stadsmiljön. I Barkarby pågår unika satsningar på infrastruktur; nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny regional-och fjärrtåg station. Här kommer tunnelbana, bussar, pendeltåg, regionaltåg, fjärrtåg, E18 och Förbifart Stockholm skapa ett nav för kommunikationer som utvidgar och knyter samman Stockholmsregionen med Mälardalen. Här finns också närheten till Bromma flygplats, Arlanda och resten av världen.

    Tunnelbana öppnar 2026. Förbinder Barkarby med Kista, och i förlängningen Nacka. Du kommer enkelt att kunna välja mellan tunnelbana, pendeltåg, buss, regionaltåg och fjärrtåg för att ta dig norrut, västerut eller till Stockholms innerstad. Men, redan nu är det enkelt att resa till Barkarby med buss, pendeltåg, bil eller varför inte med Sveriges första BRT-linje?

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    INFORMATION TILL DIG SOM SKA KÖPA:

    Vi på Unika Hem Fastighetsmäkleri använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid tillträdet. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Unika Hem Fastighetsmäkleri vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!