I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Järfälla - Barkarbystaden / Järfälla

Barkarbyvägen 90

 • 24 kvm
 • 1
 • rum

  1 425 000 kr

  3.8 meter i takhöjd- möjlighet till sovloft. Uteplats i söderläge!

  • 3.8 meter i takhöjd- möjlighet till att bygga sovloft.
  • Uteplats i söderläge!
  • Separat förråd.
  • Snabbt tillträde möjligt.

  Välkommen till en otroligt fin 1:a med generös takhöjd om 3.8 meter som ger bostaden en fantastisk rymd och karaktär! Tack vare den generösa takhöjden finns det möjlighet till att bygga sovloft och ytterligare förvaringsytor. Du erbjuds stora sociala ytor, rymligt allrum med stora fönster som gör bostaden extra ljus och luftig. Fräscht badrum med kombimaskin och golvvärme, elegant kök i varmgrå ton och knoppar i mässing. Pricken över i:et är den mysiga uteplatsen beläget i söderläge!

  Detta är utan tvekan en unik 1:a för er som vill bo bekvämt i en växande stadsdel med naturupplevelserna, gym, joggingspår, förskolor, skolor, shopping, restauranger, caféer, lekparker, bra kommunikationer och kollektivtrafik. Endast två kvarter bort beräknas tunnelbanans blåa linje till Barkarby vara belägen.

  -RÄNTEGARANTI- Byggbolaget Credentia går in med en räntegaranti om 1%-enhet under bindningstiderna för föreningens lån som är bundna från 3 månader till 5 år. Detta innebär att föreningen skyddas från kraftigt ökade kostnader under de första åren och månadsavgiften blir 902 kr/ kvm. På så vis slipper du och dina grannar riskera kraftigt höjda månadsavgifter i ert nya hem.

  Välkommen på visning, önskar Pamela!

  Pris
  1 425 000 kr Utgångspris
  Adress
  Barkarbyvägen 90
  Yta
  24 kvm
  Rum
  1 rok
  Trappor
  BV av 5
  Hiss
  Ja
  Avgift
  2 448 kr/månad
  Ansvarig Mäklare
  Pamela Aguilar

  Pamela Aguilar

  Fastighetsmäklare

  5 i betyg (131 röster)
  hittamaklare.se
  Pamela Aguilar

  Pamela Aguilar

  Fastighetsmäklare

   • Rumsbeskrivning

    Entré

    Praktisk hall med fin ekparkett på golv som fortsätter in i kök, vardagsrum och sovrum. Ljust tapetserade väggar (Borosan Easy-Up 3864). Plats för passande hallinredning och skoställ samt hatthylla i direkt anslutning till entrén.

    Badrum

    Helkaklat badrum med elegant varmgrå klinker (Runö Grey) på golv och vit, matt kakel på väggarna. Utrustat med WC, duschhörn med raka dörrar i klarglas, tvättställ med kommod, matchande spegelskåp med LED-belysning och kombimaskin (tvätt/tork) från Cylinda. Komfortvärme.

    Kök

    Ett ordentligt och elegant arbetskök med stilrena luckor i varmgrå kulör (Bistro Varmgrå) med vackra knoppar i mässing. Vitt, blankt kakel som stänkskydd som bryts av en snygg bänkskiva i slittåligt laminat (Laminat 2396). Utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, spiskåpa, mikrovågsugn, diskmaskin och K/F i vitt utförande. Samtliga vitvaror från Cylinda.

    Allrum

    Rymligt allrum med gott om plats för soffgrupp, TV och medieförvaring, garderob och säng. Tack vare den generösa takhöjden får du ett fins ljusinsläpp in i rummet. Utgång till den trevliga uteplatsen. Tack vare den generösa takhöjden så finns det möjlighet att bygga sovloft om så önskas.

    Uteplats

    Härlig uteplats i soligt söderläge. Här kan du göra detta till din egna oas med utemöbler, blomkrukor och utomhusbelysning. Uteplatsen ingår i upplåtelsen och förses med marksten.

    Förråd

    Till bostaden hör ett separat förråd i entréplan.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    C1003
    Lgh.nmr. LM
    1003
    Adress
    Barkarbyvägen 90
    Postnummer
    177 44
    Postort
    Järfälla
    Område
    Barkarbystaden / Järfälla
    Boarea
    24 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
    Antal rum
    1
    Antal sovrum
    1
    Hiss
    Ja
    Trappor
    BV av 5
    Andelstal
    0,89%
    Andelstal avgift
    0,0101
    Andel av BRF nettoskuldsättning
    517 454 kr
   • Föreningen
    Namn
    BRF Watt
    Bildades
    2019
    Byggår
    2022
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Watt är en trevlig förening med 67 bostadsrätter fördelade på ett flerbostadshus på 4-5 våningar. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1433 kr av bostadsrättshavaren och en pantsättningsavgift på 573 kr/ pant av pantsättaren.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme. FTX. Återvinning av värme från ventilationsluft via värmepump.

    Övriga utrymmen

    I markplan finns barnvagns-/rullstolsförråd. Cykelplats i bottenvåning och utvändigt. På gården planeras för härliga sociala ytor med ett gemensamt orangeri, en pergola och en boulebana. För barnen blir det en lekyta. Soprum samt sopsug anordnas i markplan.

    TV/Internet

    Lägenheterna förses med tv-, telefoni- och internetmöjligheter. Inkluderat i avgiften (Tele2 (100/100)).

    Parkering

    Underliggande garage med 26 platser samt en bilpool. Kostnad för en parkeringplats: 1100 kr/ månad.

    Energideklaration

    Status
    Energideklaration behövs ej
   • Kostnader
    Månadsavgift
    2 448 kr/månad
    Beskrivning mån.avg.

    I avgiften ingår värme, kallvatten och TV, bredband och IP-telefoni.

    Varmvatten
    174 kr/månad
    Summa driftskostnader
    174 kr/månad

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Närområde

    Område

    För dig som uppskattar natur och friluftsliv är Barkarbystaden perfekt. Precis runt knuten ligger Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Idealiskt för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader.

    I dag finns fem kommunala förskolor i Barkarbystaden. två grundskolor för förskoleklass och årskurs 1-6 i Barkarbystaden, Herrestaskolan och Ålstaskolan. De högstadieskolor som ligger närmast Barkarbystaden idag är Björkebyskolan, Kvarnskolan, Vittra och Internationella Engelska skolan. Det finns två gymnasieskolor i Järfälla; Järfälla gymnasium och Didaktus skolor i Jakobsberg.

    Kommunikationer

    Barkarby blir en viktig knutpunkt för hela regionen när Stockholm växer. Inom några år kommer Barkarby att erbjuda en svårslagen tillgänglighet som gör det lätt att röra sig i regionen mellan hem och arbete och besöka släkt och vänner långt utanför den myllrande stadsmiljön. I Barkarby pågår unika satsningar på infrastruktur; nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny regional-och fjärrtåg station. Här kommer tunnelbana, bussar, pendeltåg, regionaltåg, fjärrtåg, E18 och Förbifart Stockholm skapa ett nav för kommunikationer som utvidgar och knyter samman Stockholmsregionen med Mälardalen. Här finns också närheten till Bromma flygplats, Arlanda och resten av världen.

    Tunnelbana öppnar 2026. Förbinder Barkarby med Kista, och i förlängningen Nacka. Du kommer enkelt att kunna välja mellan tunnelbana, pendeltåg, buss, regionaltåg och fjärrtåg för att ta dig norrut, västerut eller till Stockholms innerstad. Men, redan nu är det enkelt att resa till Barkarby med buss, pendeltåg, bil eller varför inte med Sveriges första BRT-linje?

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!