I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Nacka - Nacka Strand

Augustendalsvägen 25

 • 85 kvm
 • 3
 • rum

  6 800 000 kr

  SÅLD!

  Ett välplanerat och elegant boende om 85 kvm fördelat på tre rymliga ljusa rum, ett stilrent och funktionellt kök samt stort fullt utrustat badrum. Noggrant uttänkta färg- och materialval, en smart planlösning och stilrena detaljer tillsammans med exklusiva interiörsattribut som hög takhöjd (2,7 m), stora fönsterpartier och ett halvt burspråk i ett av sovrummen gör denna bostad till något utöver det vanliga när det kommer till både form och funktionalitet. Bostaden skänker allt som kan förväntas av ett modernt boende och lite till. Köket i halvöppen planlösning mot vardagsrum är fullt utrustat med integrerade vitvaror och är både ändamålsenligt och estetiskt tilltalande. Ljusa ytskikt med en slät finish tillsammans med utsökta detaljer skapar en känsla av harmoni och inbringar lust till matlagning och umgänge. Badrummet är ljust och fräscht med fina material och bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är spatiöst och rymmer plats för både soffgrupp och matplats. Ett fantastiskt ljusflöde inkommer ifrån de stora fönsterpartierna och ger extra rymd och öppenhet åt vardagsrummet. Morgonkaffet och trevliga middagar i kvällssolen kan avnjutas på balkongen med en storslagen utsikt över Djurgården och Saltsjön. Det höga läget ger en fantastiskt härlig vy som är svår att slita sig ifrån. Ett sannerligen svårslaget boende!

  Det är inte bara lägenheten i sig som gör detta till en verklig juvel. Byggnaden har en vacker tegelexteriör, mörka passade detaljer och ett garage för husets boenden tillsammans med cykel-och rullstolsförråd, tvättstuga samt en gård med lekplats att nyttja. Fastigheten var ursprungligen ett kontorshus som under åren 2017–2020 konverterades till bostadshus. The View är ett av de största konverteringsprojekten i Stockholmsregionen. Hållbarhet var ett viktigt fokus för projektet där man valde att ta vara på och optimera byggnadens särdrag genom att bevara bl.a. stomme, tegelfasader och trapphus. Fastigheten har också ett fenomenalt läge i Nacka Strand med pendlingsbåtar precis nedanför. Båtarna tar dig till Stockholm City, närmare bestämt Nybroplan, på bara 20 minuter. Endast 10 minuter åt andra hållet nås Fjäderholmarna där både natur och kultur kan avnjutas. Med buss tar det 15 minuter att ta sig till Slussen.

  I Nacka Strand finns enastående närhet till alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Här erbjuds ett brett serviceutbud som inkluderar allt från skolor och servicebutiker till tandläkare, banker, bagerier och ett stort utbud av mysiga restauranger. Med alla dessa faciliteter inom räckhåll blir vardagen både smidig och bekväm. I detta natursköna område finns fina promenadstråk utefter vattnet för härliga promenader. Det som gör Nacka Strand så unikt är den oslagbara balansen mellan stadspuls och den lugna skärgårdsidyllen. På ett ögonblick kan du växla mellan att vara omgiven av stadens brus och aktiviteter till att stiga ombord på en båt och finna dig på en avkopplande skärgårdsö. Denna flexibilitet ger dig möjligheten att leva en drömliknande livsstil, där du kan kombinera både spänning och avkoppling i vardagen. Längs den gamla industrikajen med utsikt mot Djurgården och inloppet mot Stockholm finns en liten restauranggata med foodtrucks, glasskiosk, minigolfbana och Paddel-bana. Här kan du verkligen leva det goda livet!

  Välkommen in, välkommen hem!”

  Pris
  6 800 000 kr SÅLD!
  Adress
  Augustendalsvägen 25
  Yta
  85 kvm
  Rum
  3 rok
  Hiss
  Ja
  Avgift
  4 596 kr/månad (värme)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (134 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    51205
    Adress
    Augustendalsvägen 25
    Postnummer
    131 52
    Postort
    Nacka
    Område
    Nacka Strand
    Boarea
    85 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Andelstal
    0.00365000
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Bostadsrättsföreningen The View
    Bildades
    2015
    Byggår
    2017-2020
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf The View bildades 2015 och äger fastigheten Nacka Sicklaön 13:79 . I föreningen finns det 268 lägenheter, samtliga med bostadsrätt, 1 kommersiell lokal med hyresrätt och ett garage med 236 platser. Total lägenhetsyta är ca 23 368 kvm och de kommersiella lokalerna har en yta om ca 479 kvm.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme & FTX

    Övriga utrymmen

    I anslutning till entréerna finns ett kombinerat barnvagns- och rullstolsförråd. För förvaring av cykeln finns ett cykelförråd i källaren och cykelplats kommer även finnas utomhus. Man kan också nyttja gård med lekplats och återvinningshus.
Till varje lägenhet hör ett förråd. Det finns också en tvättstuga.

    TV/Internet

    Föreningen har gruppanslutning Ownit gällande fiberbredband (100/100 Mbit/s), kabel-TV och IP-telefoni. För dessa tjänster läggs ett obligatoriskt tillägg om 240 kr/mån på avgiften.

    Parkering

    Föreningen äger och förvaltar ett garage med 228 platser som ligger under huset (nås med hiss). Kostnaden för att hyra en plats i garaget är 1 200 kr/mån och för en plats med laddning skaffar man ett abonnemang hos leverantören samt betalar för eldebiteringen som leverantören skickar ut. MC-plats kostar 400 kr/mån.
Vid intresse av garageplats kontakta Fastighetsägarna service AB.

    Energideklaration

    Utfördes
    Torsdag 12 mar 2020
    Energiprestanda
    80 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 596 kr/månad (värme)
    Beskrivning mån.avg.

    Föreningen har ett gemensamt avtal för el och varmvatten men varje lägenhets förbrukning mäts separat och de boende betalar själva för sin förbrukning.

    Obligatorisk avgift för Bredband & TV
    240 kr/månad
    Summa driftskostnader
    240 kr/månad
    Personer i hushållet
    4
    Överlåtelseavgift
    1312 betalas av Säljare
    Pantsättningsavgift
    525 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!