I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Skärholmen - Bredäng - Mälarhöjden

Ålgrytevägen 31, 2tr

 • 49 kvm
 • 2
 • rum

  2 625 000 kr

  Såld

  Komplett lägenhet med stor balkong och social öppen planlösning. En välplanerad och modern 2:a i fastighet från 2017 med många fönster och ett fint ljusinsläpp. Lägenheten ligger i höjd med trädtopparna mot en grönskande park och bjuder på eftermiddags- och kvällssol samt solnedgångar från balkongen. Bostaden är genomgående i gott skick, har ett kök med diskmaskin och ett stort badrum med tvättpelare. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har en platsbyggd garderobsvägg. Klädkammare eller kontor finns med dörr från hallen.

  Här bor ni på gränsen mellan Bredäng och Mälarhöjden med 5 minuters promenad till Mälarhöjdsbadet och populära Lyran. Bra kommunikationer med 5 minuters promenad till Bredäng med matbutiker och tunnelbana (10 minuter till Hornstull). Inom 10 minuter promenad nås även Mälarhöjdens tunnelbana efter en vacker promenad genom villakvarteren - Varför inte hoppa av i Mälarhöjden och ta en promenad längs vattnet på vägen hem?

  Lägenhetens fördelar:

  • Välplanerad hörn-2:a med social planlösning.
  • Stor balkong med flera möbleringsmöjligheter.
  • Högt fritt läge (vån 4 mot parken) med eftermiddagssol långt in på kvällen.
  • Fullutrustat kök och badrum.
  • Gott om förvaring i garderobsvägg och extra klädkammare/kontor.
  • Nära Mälarhöjdsbadet och underbara promenadstråk längs vattnet.
  • Bra kommunikationer med tunnelbana och buss.

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  2 625 000 kr /Såld
  Adress
  Ålgrytevägen 31, 2tr
  Yta
  49 kvm
  Rum
  2 rok
  Hiss
  Ja
  Avgift
  2 978 kr/månad (kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (99 röster)
  hittamaklare.se
  Jonas Hansson

  Jonas Hansson

  Fastighetsmäklare

  Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar!

   • Rumsbeskrivning

    Välkomnade hall med gott om plats för avhängning och ingång till lägenhetens alla rum. Lägenheten är genomgående i gott skick, har parkettgolv och målade väggar.

    Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med WC, duschhörna med glasvägg, handfat, kommod, tvättmaskin och torktumlare.

    Stilrent kök från Marbodal med vita köksluckor. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och inbyggd micro.

    Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum i hörnläge. Fantastiskt ljusinsläpp från rummets alla fönster. Utgång till balkong.

    Stor balkong med plats för möbler och planteringar i ett fritt läge med eftermiddags- /kvällssol.

    Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Gott om plats i platsbyggd garderobsvägg.

    Med ingång från hallen nås ett kontor eller en walk-in closet om så önskas.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    1-1203
    Lgh.nmr. LM
    1203
    Adress
    Ålgrytevägen 31, 2tr
    Postnummer
    127 32
    Postort
    Skärholmen
    Område
    Bredäng - Mälarhöjden
    Boarea
    49 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    2
    Hiss
    Ja
    Andelstal
    0,83200
   • Föreningen
    Namn
    Brf Mälartrion
    Byggår
    2017

    Allmän information

    Brf Mälartrion är en äkta bostadsrättsförening belägen på gränsen mellan Bredäng och Mälarhöjden. Föreningens lägenheter är fördelade i tre punkthus, med högt och fritt läge. Föreningen består av sammanlagt 110 bostadsrätter och 1 lokal med adresserna Ålgrytevägen 29-33. Gemensam innergård finns mellan husen, ovan föreningens garage. Gården mellan husen öppnar sig mot söder och den befintliga parken och grönskan. Här finns sitt- och lekmöjligheter och en pergola - En trevlig mötesplats för de boende.

    Ekonomi: Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. I avgiften ingår värme, kallvatten, internet och kabel-tv Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och betalas kvartalsvis.

    Övriga utrymmen

    Gemensam innergård med pergola och flera sittavdelningar. Inomhusgarage med 38 st och garageplatser och 3 mc-platser. Tvättstuga finns ej. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Källsortering finns i nedre entré i hus 1 samt hanteringsmoduler för hushållssopor vid gata. Postboxar i entre och tidningshållare vid lägenhetsdörren. Barnvagns-/cykelförråd finns i nedre entréplan i hus 1 och i entréplan i hus 2. Plats för cyklar finns även i hus 1 och 2.

    TV/Internet

    TV-paket Lagom från Telia med sammanlagt 31 kanaler ingår i lägenhetens månadsavgift.

    Bredband fiberoptik 100/10 Mbit från Telia ingår i lägenhetens månadsavgift.

    Parkering

    38 st och garageplatser, 3 mc-platser samt 7 st utomhusplatser. Separat kö till samtliga parkeringsplatser gäller. Kostnad för en garageplats: 950 kr, mc plats 400 kr, utomhusplats 300 kr. Infart till garaget sker via hus 1 samt mellan hus 1 och 2.

    Energideklaration

    Utfördes
    Onsdag 5 feb 2020
    Energiprestanda
    85 kWh/m2
   • Kostnader
    Månadsavgift
    2 978 kr/månad (kabel-TV och Internet)
    Kommentar till avgiften

    I avgiften ingår värme, kallvatten, internet och kabel-tv Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och betalas kvartalsvis.

    Hushållsel
    150 kr/månad
    Hemförsäkring
    100 kr/månad
    Varmvatten
    100 kr/månad
    Summa driftskostnader
    350 kr/månad
    Överlåtelseavgift
    1 183

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT 
 Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten. Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION 
Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

BOAREA
Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

ÖPPEN BUDGIVNING 
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT
 Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!