I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Farsta - Farsta

Ågesta Broväg 84

 • 68 kvm
 • 3
 • rum

  3 310 000 kr

  SÅLD

  Högt upp i byggnaden finner ni denna trevliga lägenhet med härlig balkong i soligt läge som vetter mot grönområde. Här bor ni med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt med ett stort sovrum och ett lite mindre men rymligt rum som fungerar som klädkammare eller extra sovrum. Här bor ni med fönster i två väderstreck, vilket bidrar till en mycket ljus samt härlig atmosfär i hela bostaden. Utmärkta kommunikationer i form av T-bana och pendeltåg endast ett par minuter bort samt Nynäsvägen ett stenkast bort som tar er till city på en 10 minuter. Välkommen på visning!

  Lägenhetens fördelar:

  • Stor balkong mot gård
  • Fönster åt två väderstreck vilket bidrar till ett fint ljus i hela bostaden
  • Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum
  • Gym i huset (Puls & träning)
  • Garage i huset
  • Farsta Centrum endast 5 min bort
  • Goda kommunikationer i närhet genom T-bana, pendeltåg

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  3 310 000 kr SÅLD
  Adress
  Ågesta Broväg 84
  Yta
  68 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  4
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 786 kr/månad (värme)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (134 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Hall
     Hall med hatthylla och plats för skoställ. Vita väggar och mörkt klinker på golv. Finns också plats för att ha tex. barnvagn för den som önskar.

    • Vardagsrum & Kök
     Öppen planlösning med en god fördelning mellan kök och vardagsrummet gör att det här rummet blir det centrala knutpunkten i bostaden. Vardagsrummet har gott om yta för soffa, med soffbord och TV-möbel. Även plats för matbord för flera personer. Kök med vita köksluckor har god förvaring genom underskåp och överskåp. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, häll, diskho och diskmaskin.

    • Sovrum 1
     Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord. Även yta för förvaring genom en stor garderob och plats för byrå. Det finns dessutom plats för arbetshörna där tex. skrivbord kan användas. Härifrån ligger också utgången till balkongen.

    • Klädkammare/sovrum 2
     Detta rum används idag som en klädkammare men fungerar utmärkt för den som vill ha som ett sovrum. Vita väggar och parkettgolv samt fönster.

    • Balkong
     Stor härlig balkong med plats för grillhörna och lonuge-del. Utsikt mot lugnt grönområde med skog. Möjlighet att glasa in för den som önskar.

    • Badrum
     Stort helkaklat badrum mörkt klinker på golv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch/duschvägg, WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    21301
    Lgh.nmr. LM
    1046
    Adress
    Ågesta Broväg 84
    Postnummer
    123 50
    Postort
    Farsta
    Område
    Farsta
    Boarea
    68 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Boareabeskrivning
    Enligt lägenhetsförteckningen är den 2 rum och kök.
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    4
    Andelstal
    1,3480
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Bostadsrättsföreningen Strandskatan
    Bildades
    2013
    Byggår
    2013
    Markägare
    Marken är tomträtt

    Allmän information

    Föreningen Brf Strandskatan består av 69 bostadsrätter uppförda och inflyttningsklara 2013. Byggnaderna uppfördes och byggdes av JM. Adresserna som tillhör föreningen är Edagränd 3 och 5 samt Ågesta Broväg 82, 84 och 86.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el).

    Renoveringar

    • 2018 Installerat 12 laddstolpar i garaget.

    Planerade renoveringar

    • Inga planerade renoveringar.

    Övriga utrymmen

    Föreningen har en lokal som man hyr ut (Puls & träning är hyresgäst) och det finns en gemensamhetslokal/gästlägenhet som finns att hyra för medlemmar.

    TV/Internet

    Föreningen använder Telia som leverantör av bredband, telefoni och TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften likaså bredband (100/10).

    Parkering

    Föreningen har också ett garage med 49 platser, varav 12 med ladd-stolpar,

    Energideklaration

    Utfördes
    Måndag 23 maj 2016
    Energiprestanda
    75 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 786 kr/månad (värme)
    Hushållsel
    100 kr/månad
    Hemförsäkring
    233 kr/månad
    Obligatorisk avgift för bredband
    220 kr/månad
    Varmvatten
    20 kr/månad
    Summa driftskostnader
    573 kr/månad

    Driftkostnaderna är uppskattade efter en säljares användning, vilket kan variera beroende på användning.

    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1169 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Välkommen till Farsta. En citynära stadsdel men samtidigt har den ett naturnära läge. Farsta centrum erbjuder flertal butiker och restauranger tillsammans med goda förbindelser via T-bana in till stan. För den som söker efter naturen har ni Ågesta friluftsområde som ligger mindre än 2 km bort. Här finns Ågesta Golfklubb, ridskola och även fina motionsspår som plogas vintertid för skidåkning. Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger inom bekvämt gångavstånd och här finns både strandbad och klippbad, caféer som är öppna sommartid.

   • Dokument & Länkar
   • Undersökningsplikt

    Köparens undersökningsplikt

    Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

    Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

    Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

    Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

    Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

    Säljarens upplysningsskyldighet

    Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte.

    Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    Utfästelse

    Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

    Avtalsfrihet

    Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!