I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Farsta - Farsta

Ågesta Broväg 84

 • 68 kvm
 • 3
 • rum

  3 310 000 kr

  SÅLD

  Högt upp i byggnaden finner ni denna trevliga lägenhet med härlig balkong i soligt läge som vetter mot grönområde. Här bor ni med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt med ett stort sovrum och ett lite mindre men rymligt rum som fungerar som klädkammare eller extra sovrum. Här bor ni med fönster i två väderstreck, vilket bidrar till en mycket ljus samt härlig atmosfär i hela bostaden. Utmärkta kommunikationer i form av T-bana och pendeltåg endast ett par minuter bort samt Nynäsvägen ett stenkast bort som tar er till city på en 10 minuter. Välkommen på visning!

  Lägenhetens fördelar:

  • Stor balkong mot gård
  • Fönster åt två väderstreck vilket bidrar till ett fint ljus i hela bostaden
  • Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum
  • Gym i huset (Puls & träning)
  • Garage i huset
  • Farsta Centrum endast 5 min bort
  • Goda kommunikationer i närhet genom T-bana, pendeltåg

  Välkommen in, välkommen hem!

  Pris
  3 310 000 kr SÅLD
  Adress
  Ågesta Broväg 84
  Yta
  68 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  4
  Hiss
  Ja
  Avgift
  3 786 kr/månad (värme)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (130 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning
    • Hall
     Hall med hatthylla och plats för skoställ. Vita väggar och mörkt klinker på golv. Finns också plats för att ha tex. barnvagn för den som önskar.

    • Vardagsrum & Kök
     Öppen planlösning med en god fördelning mellan kök och vardagsrummet gör att det här rummet blir det centrala knutpunkten i bostaden. Vardagsrummet har gott om yta för soffa, med soffbord och TV-möbel. Även plats för matbord för flera personer. Kök med vita köksluckor har god förvaring genom underskåp och överskåp. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, häll, diskho och diskmaskin.

    • Sovrum 1
     Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord. Även yta för förvaring genom en stor garderob och plats för byrå. Det finns dessutom plats för arbetshörna där tex. skrivbord kan användas. Härifrån ligger också utgången till balkongen.

    • Klädkammare/sovrum 2
     Detta rum används idag som en klädkammare men fungerar utmärkt för den som vill ha som ett sovrum. Vita väggar och parkettgolv samt fönster.

    • Balkong
     Stor härlig balkong med plats för grillhörna och lonuge-del. Utsikt mot lugnt grönområde med skog. Möjlighet att glasa in för den som önskar.

    • Badrum
     Stort helkaklat badrum mörkt klinker på golv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch/duschvägg, WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    21301
    Lgh.nmr. LM
    1046
    Adress
    Ågesta Broväg 84
    Postnummer
    123 50
    Postort
    Farsta
    Område
    Farsta
    Boarea
    68 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Boareabeskrivning
    Enligt lägenhetsförteckningen är den 2 rum och kök.
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    4
    Andelstal
    1,3480
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Bostadsrättsföreningen Strandskatan
    Bildades
    2013
    Byggår
    2013
    Markägare
    Marken är tomträtt

    Allmän information

    Föreningen Brf Strandskatan består av 69 bostadsrätter uppförda och inflyttningsklara 2013. Byggnaderna uppfördes och byggdes av JM. Adresserna som tillhör föreningen är Edagränd 3 och 5 samt Ågesta Broväg 82, 84 och 86.

    Byggnaden

    Flerfamiljshus

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el).

    Renoveringar

    • 2018 Installerat 12 laddstolpar i garaget.

    Planerade renoveringar

    • Inga planerade renoveringar.

    Övriga utrymmen

    Föreningen har en lokal som man hyr ut (Puls & träning är hyresgäst) och det finns en gemensamhetslokal/gästlägenhet som finns att hyra för medlemmar.

    TV/Internet

    Föreningen använder Telia som leverantör av bredband, telefoni och TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften likaså bredband (100/10).

    Parkering

    Föreningen har också ett garage med 49 platser, varav 12 med ladd-stolpar,

    Energideklaration

    Utfördes
    Måndag 23 maj 2016
    Energiprestanda
    75 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    3 786 kr/månad (värme)
    Hushållsel
    100 kr/månad
    Hemförsäkring
    233 kr/månad
    Obligatorisk avgift för bredband
    220 kr/månad
    Varmvatten
    20 kr/månad
    Summa driftskostnader
    573 kr/månad

    Driftkostnaderna är uppskattade efter en säljares användning, vilket kan variera beroende på användning.

    Personer i hushållet
    1
    Överlåtelseavgift
    1169 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    468 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    Välkommen till Farsta. En citynära stadsdel men samtidigt har den ett naturnära läge. Farsta centrum erbjuder flertal butiker och restauranger tillsammans med goda förbindelser via T-bana in till stan. För den som söker efter naturen har ni Ågesta friluftsområde som ligger mindre än 2 km bort. Här finns Ågesta Golfklubb, ridskola och även fina motionsspår som plogas vintertid för skidåkning. Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger inom bekvämt gångavstånd och här finns både strandbad och klippbad, caféer som är öppna sommartid.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT

    Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION

    Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA

    Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT

    Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Mäster Mikaels gata 1
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!