I varje bostad gömmer det sig ett hem med ett eller flera unika värden. Ett hem som någon eller några har älskat, skrattat och gråtit i. Vad får dig att älska ditt hem, och vad drömmer du om i ditt nästa?

Kontakta oss
Följ oss
Hägersten - Örnsberg/Aspudden

Jakobsdalsvägen 4,2tr

 • 66 kvm
 • 3
 • rum

  4 250 000 kr

  SÅLD

  Beläget två trappor upp med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en ljus och härlig atmosfär i hela bostaden! Här bor ni endast ett stenkast från T-bana, matvarubutiker, caféer och restauranger. Här bor ni med alla bekvämligheter som kan önskas!

  Lägenhetens fördelar:

  • Minimal insyn!

  • Stor balkong i söderläge/sydvästläge!

  • Stort helkaklat badrum!

  • Garage i huset!

  • Hiss!

  • Nära till Vinterviken och bad!

  Pris
  4 250 000 kr /SÅLD
  Adress
  Jakobsdalsvägen 4,2tr
  Yta
  66 kvm
  Rum
  3 rok
  Trappor
  2
  Hiss
  Ja
  Avgift
  4 147 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Ansvarig Mäklare
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  4,9 i betyg (119 röster)
  hittamaklare.se
  Victor Wadström

  Victor Wadström

  Fastighetsmäklare

  Jag valde att bli fastighetsmäklare för att jag brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Jag anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja, slå en signal så berättar jag mer!

   • Rumsbeskrivning

    Välkomnade stor hall med gott om yta, här finns bland annat två stycken stora garderober med överskåp samt hatthylla. Det finns också utrymme för en mindre sittbänk eller plats för en barnvagn för den som önskar. Bredvid hallen hittar ni en stor klädkammare/extrarum/förråd. Vidare in från hallen når ni vardagsrum och kök. Rummens disponering skapar möjlighet för en sammanhängande social yta för middagar och festligheter samt den öppna planlösningen tillsammans med ett "halvt" burspråk skapar mycket ljus in i hela lägenheten. I vardagsrummet har ni gott om plats för soffa med soffbord samt TV-möbel. Det stora härliga köket har vita köksluckor på både överskåp och underskåp vilket skapar gott om plats för förvaring. Ovanför bänkskivan som är mörkbrun har ni turkost kakel som stänkskydd. Kökets maskinella utrustning är häll, ugn, fläkt, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Både kök och vardagsrum har parkettgolv i ek och ljusa väggar. Här ryms också stort matbord med plats för 4-6 personer. I direkt anslutning till kök finner ni den insynsskyddade balkongen i sydväst läge med sol under stort sett hela dagen. Här kan det avnjutas härliga middagar med både plats för grill och matbord/loungehörna.

    Det största sovrummet rymmer en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord samt två stora garderober och även byrå. Fönster mot grönska helt utan insyn. Det andra sovrummet har plats för säng med sängbord, garderob och skrivbord för den som önskar. Modernt och fräscht helkaklat badrum med svart klinkergolv och väggar med ljust kakel. Badrummet är utrustat med WC, badkar/dusch, kommod med handfat, tvättmaskin, torktumlare, extra förvaringsskåp och handdukstork samt golvvärme.

   • Fakta
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    01132
    Adress
    Jakobsdalsvägen 4,2tr
    Postnummer
    126 54
    Postort
    Hägersten
    Område
    Örnsberg/Aspudden
    Boarea
    66 kvm
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Hiss
    Ja
    Trappor
    2
    Andelstal
    0,860200
    Pantsättning
    Är pantsatt
   • Föreningen
    Namn
    Brf Kungsörnen i Örnsberg
    Bildades
    2009
    Byggår
    2009
    Juridisk person
    Nej
    Inre rep.fond
    Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Kungsörnen i Örnsberg är en äkta förening med 100 lägenheter varav samtliga är bostadsrätter och 2 stycken lokaler (garage). Husen stod klara 2009 med inflytt samma år. De senaste åren har föreningen sänk månadsavgiften och har också haft hyresfria månader. Den tekniska förvaltningen är HSB som sköter och den ekonomiska är Fastum.

    Byggnaden

    Två stycken flerbostadshus med en härlig innergård separat från bilvägar. Där finns grillplats med sittplatser samt stor sandlåda med leksaker.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Fjärrvärme och frånluft med återvinning.

    Renoveringar

    Inga större renoveringar har skett med tanke på byggåret 2009.

    Planerade renoveringar

    Fasadrenoveringen är planerad till att starta Q1 2020 och pågå i 2 år ( då på de varma årstiderna). Entreprenören står för kostnaderna för fasadrenoveringen.

    Övriga utrymmen

    I föreningen finns det styrelseförråd, tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelrum och en gemmensamhetslokal. Till lägenheten ingår det ett förråd.

    TV/Internet

    Föreningen använder sig av Telia för kabel-TV och bredband (fiber).

    Parkering

    Föreningen har 71 parkeringsplatser varav 50 är i garaget, 5 stycken är MC-platser och 16 är utomhus. Kostnaden är 800kr för garage och 500 kr för utomhus. I dagsläget är det kö. För att ställa sig i kö, kontakta företaget som förvaltare parkeringsplatserna Apcoa.

    Energideklaration

    Utfördes
    Tisdag 16 okt 2012
    Energiprestanda
    94 kWh/m2
    Status
    Energideklaration är utförd
   • Kostnader
    Månadsavgift
    4 147 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
    Avgiftsändringar

    Inga planerade avgiftshöjningar för 2019.

    Hushållsel
    200 kr/månad
    Summa driftskostnader
    200 kr/månad
    Personer i hushållet
    3
    Överlåtelseavgift
    1163 betalas av Köpare
    Pantsättningsavgift
    465 kr

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Närområde

    Område

    I början av 1900-talet var Hägersten väldigt glest bebyggt, och hit kom stockholmarna mest under sommarmånaderna för att undfly innerstadens stress. Dagens hipstervänliga och charmiga Midsommarkransen är faktiskt uppkallat efter en pittoresk och lantlig 1700-tals krog. Även om det fanns industri här redan på 1800-talet, så började denna del av staden bubbla på allvar när en viss LM Ericsson uppförde en ny fabrik här som stod klar 1940. Många av dagens charmiga trevåningshus som är karakteristiska för detta område tillkom just då, mitt under brinnande världskrig, som bostäder åt fabriksarbetarna och deras familjer. Mycket av arkitekturen från tidigt 1900-tal finns bevarat, men nu huserar istället kvalitativa restauranger, caféer och affärer i de vackra industribyggnaderna. De närliggande områdena som Aspudden, Gröndal och Telefonplan osar inte längre av svavel och olja från verkstäder och hamnar, istället kantar vackra grönområden och lägenheter Mälarens stränder bara några få hundra meter från de charmiga centrumområdena som kommit att kallas för ”Stockholms Brooklyn”. Ändå vore det orättvist att begränsa dagens Hägersten till ett område endast för den yngre generationen. Många av huvudstadens kulturellt engagerade invånare har valt att bosätta sig här, vilket har haft en positiv inverkan på utbudet av till exempel teatrar, konstnärsstudios och föreningsaktiviteter. Här frodas både barnfamiljer samt pensionärer, och mycket av det ”gamla Stockholm” är omsorgsfullt bevarat, vilket gör Hägersten till den perfekta stadsdelen för dig som vill ha storstadens möjligheter och förstadens miljö.

   • Dokument & Länkar
   • Allmänt

    UNDERSÖKNINGSPLIKT Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten. Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten.

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker.

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren.

    Det är inte bara själva bostaden som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring tex bostadsrättsföreningen bör undersökas. Till exempel om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m.m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar, energideklaration och årsredovisning.

    SÄLJARENS UPPLYSNINGSPLIKT Någon generell upplysningsplikt motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock anses felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas känt till och som köpare med fog kunnat att räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symtom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

    ALLMÄN INFORMATION Uppgifterna i detta objektbeskrivning är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifterna från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningen kontaktperson.

    Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

    Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme , gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för förenings styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

    BOAREA Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

    ÖPPEN BUDGIVNING Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    KONTRAKT Bostadsaffären är inte klar förrän skriftliga kontrakt är skrivna. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal påskrivna.

  Välkommen till

  Fastighetsmäklare i Stockholmsområdet - Vi lyfter fram det unika i varje hem.

  Adress
  • Fiskargatan 8
  • 116 20 Stockholm
  Kontakta oss
  Följ oss

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!